NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 720
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Ahh ez az első sor minden versenyen jöhet!
több mint 4 éve
Hamilton '23 végéig marad a Mercedesnél.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Elég sok lejáró szerződésű versenyző van azért a második-harmadik vonalból, de azóta olvastam Marks nyilatkozatát, miszerint a top2 esélyes a két jelenlegi CGR-os, szóval ez engem megnyugtatott. (Busch úgyis megy a 23XI-be. Poén hogy HamlinSuáreznek mondjuk én drukkolok idén hogy besurranjon a PO-ba, nagyon megérdemli hogy megtartsa a helyét. Ku.Buscht ugye a 23/11-hez írják Bubba mellé, szóval vagy Chastain marad, aki a szezon során ahogyan haladunk előre kezd kiderülni hogy nem Ross(z) (bocsánat), szerintem ő is megérdemli az ülèst. Vagy jön valaki teljesen más, nem tudom ki lesz még Free Agent, Keselowski mozog majd a 6-osba, de más nagy nevet nem tudok aki váltana. Most mondok egy nagy bullshitet, de ha Matty D nem kapja meg a 2-est akár jöhetne ide (?)(Csak Nascarban) a Chip Ganassi Racinget megvette a TrackhouseMI. A. FASZ.
Heisman
Suárez marad az egyik versenyzőjük, a másodikat később nevezik meg. (A Trackhouse-nak nincs saját charterje, a CGR kettője lesz az övék jövőre.) Léccilécci legyen Chastain.
Marks és Pitbull keményen tolja.
Mikey
Heisman
Igazából annyira nem rossz, hogy Ganassi még jobban tud majd koncentrálni így az IndyCar csapatra, Palounak ez csak jót tesz. 😛
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
Suáreznek mondjuk én drukkolok idén hogy besurranjon a PO-ba, nagyon megérdemli hogy megtartsa a helyét. Ku.Buscht ugye a 23/11-hez írják Bubba mellé, szóval vagy Chastain marad, aki a szezon során ahogyan haladunk előre kezd kiderülni hogy nem Ross(z) (bocsánat), szerintem ő is megérdemli az ülèst. Vagy jön valaki teljesen más, nem tudom ki lesz még Free Agent, Keselowski mozog majd a 6-osba, de más nagy nevet nem tudok aki váltana. Most mondok egy nagy bullshitet, de ha Matty D nem kapja meg a 2-est akár jöhetne ide (?)(Csak Nascarban) a Chip Ganassi Racinget megvette a TrackhouseMI. A. FASZ.
Heisman
Suárez marad az egyik versenyzőjük, a másodikat később nevezik meg. (A Trackhouse-nak nincs saját charterje, a CGR kettője lesz az övék jövőre.) Léccilécci legyen Chastain.
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
(Csak Nascarban) a Chip Ganassi Racinget megvette a TrackhouseMI. A. FASZ.
Heisman
több mint 4 éve
(Csak Nascarban) a Chip Ganassi Racinget megvette a Trackhouse
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
@KyleBusch on doubleheaders:Az életben először egyetértek azzal, amit Kyle mond, váó.
"We don't need to go to any race track more than once. Spread the wealth. That's my opinion."Davey Segal
több mint 4 éve
Remélem Jarvisék màr tárcsázzak is Morbidelli számát...
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Vinales jövőre elválik a gyári Yamahától. :o :oElvileg Aprilia
Coolearie
több mint 4 éve
Vinales jövőre elválik a gyári Yamahától. :o :o
több mint 4 éve
Ez a nagy Gasly felszopkodás amúgy miért van?nekem most ő a kedvenc pilótám, sztem picit méltatlanul bántak vele főleg látva, hogy Albon mennyivel több türelmet kapott. tisztában vagyok vele, hogy sosem lesz top 3 pilóta, legjobb esetben vszeg egy 3-4. erősségű csapat a plafonja ettől függetlenül szorítok neki.
Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ez a nagy Gasly felszopkodás amúgy miért van?
több mint 4 éve
Amugy oszinten, en nem latom, hogy iden hogy nyeri meg Hamilton a vb-t, illetve hogy vesziti el a Red Bull. Utobbi egyszeruen jobb. Gyorsasagban mar Verstappen is felveszi a versenyt Hamiltonnal, mas kerdes, hogy meg egy idiota, de ez a palyan kivul erezheto, emiatt futamot nem szorakozik el, ezaltal pontot sem veszit.
több mint 4 éve
Ha jól emlékszem más keverékű gumi lesz elérhető. Hogy eggyel keményebb vagy lágyabb arra nem emlékszem 😀Valami változik az Osztrák nagydíjon a Stájer nagydíjhoz képest?Az elnevezés.
steelwolf
empty taxi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Valami változik az Osztrák nagydíjon a Stájer nagydíjhoz képest?Az elnevezés.
steelwolf

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Valami változik az Osztrák nagydíjon a Stájer nagydíjhoz képest?Ez ugyebár alap! Aztán Hamilton visszavonul, akkor Gaslynak lesz esélye akár oda is beülni!| Hacsek nem lesz Russel-Gasly 2023-ban || Ha belátható időn belül lecseréli a Merci Botlást, kb fix h Russell ül be a helyére, Merci-nevelés. |
steelwolf
empty taxi
több mint 4 éve
| Hacsek nem lesz Russel-Gasly 2023-ban || Ha belátható időn belül lecseréli a Merci Botlást, kb fix h Russell ül be a helyére, Merci-nevelés. |
steelwolf

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
faaaaakkkkkk de közel volt hogy Hamlin nyerjen....
több mint 4 éve
Parom kedvence a ferrari, szeretem en is. Remelem Gasly soha az eletben a kozelebe nem kerul.Én is remélem h soha nem fog párod közelébe kerülni Gasly! De a Ferrarihoz igen! 😃
ulpianus
több mint 4 éve
Parom kedvence a ferrari, szeretem en is. Remelem Gasly soha az eletben a kozelebe nem kerul.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Akkor van remény a Leclerc-Gasly kettősre 2023-ban!Elvileg idei évre van szerződése de a Ferkó jövőre is telített. Alpinerol duruzsoltak de oda aláírt Ocon is már így az kiesik. Sztem maradni fog jövőre is itt. Nem rossz fizut kap azért a taurinal.Gaslynak mennyi ideig van szerződése az Alphanál? Nagyon bírom!Én amúgy Gasly drukker vagyok szóval nem igazán örülök ennek 😊Elég faszán jön vissza!Gondolom oda kiáltotta meg h This is for BakuLeclerc jól odavagta Gaslynak …/megint/ jól elbaszta!
csebi
Fákk
steelwolf
csebi
steelwolf
csebi
Szívesen elnézném a Ferrarinál!
steelwolf
csebi
| Hacsek nem lesz Russel-Gasly 2023-ban |
több mint 4 éve
Ouch, csóri Haleynek láthatóan fájt ez az ütközés. Szegény Vargas is elsírta magát interjú közben.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Talán Bahrein után ez volt az első pálya ahol tisztán az RB volt a gyorsabb futamon is. Verstappen nem is nagyon hagyott kétségeket, be is húzta. Perez viszont nagyon kikapott most is, az elmúlt futamok hurrá hangulata a médiától, hogy Perez személyében végre meg van a 2. számú pilótája az RB-nek kicsit elhallgattak ismét. Egész hétvégén meg volt továbbra is az az 5-6 tized hátránya Verstappenhez képest érdemben nem tett hozzá sokat, csak hozta a kötelezőt. A Mercedes ellenben kezd egyre unszinpatikusabb lenni a folyamatos bullshit nyilatkozataival és sz*rkeverésével. Jó hogy gyorsabb lesz az egyenesben az RB, ha kb feleakkora hátsószárnnyal mennek. A GPS adatok szerint az egyenesek elején pont, hogy a Merci a gyorsabb, ahol ténylegesen kijöhet a motorerő...
Leclerc surranó pályán hatalmasat ment ma. Végig gázolt az egész középmezőnyön az utolsó helyről szárnycserével és eggyel több kiállás mellett.
Ui.
Tényleg nem volt Bakuban semmi szerkezeti probléma a gumival ugye Pirelli, csak a törmelék vágta ki azokat. Pusztán úri huncutságból vezetnek be szerkezetileg új hátsógumikat Silverstone-ra. 🤡
több mint 4 éve
Elvileg idei évre van szerződése de a Ferkó jövőre is telített. Alpinerol duruzsoltak de oda aláírt Ocon is már így az kiesik. Sztem maradni fog jövőre is itt. Nem rossz fizut kap azért a taurinal.Gaslynak mennyi ideig van szerződése az Alphanál? Nagyon bírom!Én amúgy Gasly drukker vagyok szóval nem igazán örülök ennek 😊Elég faszán jön vissza!Gondolom oda kiáltotta meg h This is for BakuLeclerc jól odavagta Gaslynak …/megint/ jól elbaszta!
csebi
Fákk
steelwolf
csebi
steelwolf
csebi
Szívesen elnézném a Ferrarinál!
steelwolf
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Most vajon az RBR-nek félig tele van a pohár vagy félig üres?😊oké nyert Verstappen, de a utána 2 merci, plusz a leggyorsabb kör is az övék
csóri Perezt sajnáltam, még egy kör...
Russellnek minden nap amit ebben a fos Williamsben van elpocsékolt idő a pályafutásában...