NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 712
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Russell +0.008 mp-vel esett ki a Q2-ből, 11. lett
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
MotoGP-ben is alakul a 2022-es mezőny, csapatok listája.
több mint 4 éve
nemOroszok 2023-tól lecserélik az unalmas Sochit SzentpétervárraÚjabb street course?
Heisman
Mikey
www.formula1.com/en/latest/article.russian-grand-prix-to-move-from-sochi-to-autodrom-igora-drive-in-st.1cgNL53bdr25BGbwByK6mg.html
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Oroszok 2023-tól lecserélik az unalmas Sochit SzentpétervárraÚjabb street course?
Heisman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Oroszok 2023-tól lecserélik az unalmas Sochit Szentpétervárra
több mint 4 éve
Amúgy ezt a kerékcsere szabályt érti valaki, hogy miért hozták meg, valamint miért pont most az F1ben? Halkan megjegyezve ez megint csak melyik csapatnak fog kedvezni hmmm. 🤨www.gpblog.com/en/news/86808/mercedes-has-now-opened-the-attack-on-red-bull-racing-s-pit-stop-equipment.html
Mr.Breaker
Nem tetszik nekik, hogy kivan fújva az orruk.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Amúgy ezt a kerékcsere szabályt érti valaki, hogy miért hozták meg, valamint miért pont most az F1ben? Halkan megjegyezve ez megint csak melyik csapatnak fog kedvezni hmmm. 🤨
több mint 4 éve
Jeff Gordon januártól az HMS második számú embere lesz, így otthagyja a FOX stábját. Mindkét hír örömteli.
több mint 4 éve
Elliottot kizárták, mindösszesen öt lug nut nem volt megfelelően rácsavarva a kerekeire. 😀úgyis bent van már a következő körben, majd tanulnak a hibákból
Mikey
több mint 4 éve
Elliottot kizárták, mindösszesen öt lug nut nem volt megfelelően rácsavarva a kerekeire. 😀
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Larson wins are boooooooooring…Nope.
Heisman
több mint 4 éve
Valaki hozzáértő elmondja nekem hogy a Sachs hogy ízlik ennyire jobban Marcnak, mint a többieknek, hogy még felépülés közben is nyer itt konkrétan? Mi az úristent érez rajta ennyire a csávó? Ennyit számít hogy a "legbalosabb" pálya a naptárban? Ennyire speciális lenne ez a pálya a többihez képest pusztán előbbi miatt?Egyrészt igen, ahogy te is irtad balkezes motorosként eleve az ilyen balos tulsúlyú pályák fekszenek neki a legjobban.
esanders10
Illetve ami még fontos volt emellett szerintem az az, hogy a jobb karját illetve a vállát minimálisan terheli a pálya. 10 balos kanyar 3 jobbos ugye. Ennek köszönhetően egy olyan, kvázi laboratóriumi körülmény állt elő, ahol igazából a pre 2020 Marquezt láthattuk egy az egyben.
Assen más lesz, mert a sok gyors, áttevős kanyarokkal, ráadásul terhelődik a jobb oldal is rendesen, nem fogja bírni fizikailag a spanyol.
Nagyon fog kelleni neki az 5 hét nyári szünet.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Larson wins are boooooooooring…
több mint 4 éve
Chastain P2, mekkoraaaaa. 😎Hamlin sehol, de legalább Larson nyert megint. 4 in a row, wow.
több mint 4 éve
Valaki hozzáértő elmondja nekem hogy a Sachs hogy ízlik ennyire jobban Marcnak, mint a többieknek, hogy még felépülés közben is nyer itt konkrétan? Mi az úristent érez rajta ennyire a csávó? Ennyit számít hogy a "legbalosabb" pálya a naptárban? Ennyire speciális lenne ez a pálya a többihez képest pusztán előbbi miatt?
Szerkesztette: esanders10
több mint 4 éve
Idézet a Bëlga - Metaslágeréből:Nem akart hülyeséget mondani 😊NB2Tetszik. De nincs semmi a hozzászólásodban.
Coolearie
bcsarli
"Csak a semmi semmizik, és én mondom el"
több mint 4 éve
Azért az kemény, hogyha a bakui versenyen a Pirelli nem éppen Verstappen kocsiján mondja be az unalmast, akkor Max 7 verseny után 4 első és 3 második hellyel állna. Nagyon komoly, amit idén csinál.Eközben Lando nagyon simán viszi egyelőre a best of the rest címet, 6 db top 5 és egy 8. hely.
több mint 4 éve
Álex Palou wins at Road America! 😁28 pont előny összetettben.
Csóri Newgarden, egymás után két hétvégén bukja el a győzelmet az utolsó öt körben technikai hiba miatt.
több mint 4 éve
Azt írtam, hogy gól, de rájöttem rossz topikba vagyok 😊Bottast amúgy tudom, hogy nem VB matéria, de most egyre szarabb, pedig kéne, hogy segítse Hamit, ahogy Vettelt is szépen kiidegelték.
több mint 4 éve
VisszaszívtaNem akart hülyeséget mondani 😊NB2Tetszik. De nincs semmi a hozzászólásodban.
Coolearie
bcsarli
több mint 4 éve
Nem akart hülyeséget mondani 😊NB2Tetszik. De nincs semmi a hozzászólásodban.
Coolearie
több mint 4 éve
Dehogy taltosodik meg, mitol? Nem lesz tole gyorsabb, sem ugyesebb. O ennyit tud. Egy Barrichello 2.0, aki tisztes lemaradasbol es tempohatranybol figyeli a legjobbakat, erre jo, hogyy valaki hatszele legyen. A tempohatranya pedig egyszeruen a kepessegei miatt van. Jo pilota, de nincs ott a legjobbak kozott, ezekkel meg csinalhatsz barmit, az ugyesebb csapattarsat vagy hasonloan eros autoval robogo, de jobb pilotakat nem fogja tudni konstansan megverni. Evi egy, max ket gyozelem benne van, de az is akkor, ha minden osszejon neki, a tobbieknek meg semmi.A merci helyében én lehet, hogy ajándékoznék Bottasnak egy győzelmet, mert nélküle - és főleg az egyre jobb Perezzel - be fogják darálni Hamit. ÉN nem bánnám mondjuk 😊 Megjegyzem Hami is kibírná ha 4 évente nem ő nyerne!Hogyan ajándékoznál győzelmet? Amíg Hamiltonnak van esélye megnyerni egy versenyt, mindig előnyt fog élvezni Bottassal szemben. Ha majd Hamiltonnak nincs esélye nyerni, akkor nyilván Bottasra játszanának - mondjuk akkor sem Valtteri lelki nyugalmáért, hanem, hogy Verstappentől vegyenek el pontokat.
NB2
Semmi jelét nem látom, hogy Bottas egy győzelemtől hirtelen megtáltosodna.
Vito
Alapbol azt sem ertem, hogy a Mercedes legutobb miert hosszabbitott szerzodest vele, amikor meg hatszelnek sem eleg egy csomo esetben. Ertem en, hogy most Hamiltonra kell tenni mindent, ezert ovatoskodni kell, nehogy olyat hozzanak, aki esetleg megszivatja, de Bottas memg szerintem egyszeruen nem eleg arra sem, hogy ha mar nem tud bajnoki cimert kuzdeni a legjobb autoban, akkor legalabb hatekonyan segitse a tarsat, aki viszont tud.
Nalam neki nincsen helye ebben az autoban.