NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 755
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Továbbra sem szimpatikus egyik vb-jelölt sem, de látva párak frusztrációját, nagyin bízom abban, hogy Hamilton nyolcszoros lesz idén! 😁
több mint 4 éve
Lewis was ahead apparently 😂 pic.twitter.com/0b2KDrpNGm
— Chris* (@nbbslfc) July 18, 2021
több mint 4 éve
Annyira közel van a versenybalesethez, hogy ez maximum 5 másodperc. Az meg nem fog játszani.Ennek csak te örülnél, senki más. Nem szorosabb vb kell, hanem végre egyszer ne kamu büntit kapjon Hamilton.
Maxon kívül mindenki örülhet. Lett bünti, szorosabb a vb, végre ütköztek.
csipkelli
Music City Miracle
több mint 4 éve
Hamilton szűken kezdte a kanyart és pont Leclerc kamerájából látszódott tisztán, hogy Hamilton már a pálya közepére sodródott, mert túl nagy volt a tempója ahhoz, hogy bevegye szűken. Verstappennek el kellett kezdenie a kanyart bevenni, persze, hogy arra húzza az autót, de a pálya közepén tartózkodik, ott mellette még lett volna egy autónyi hely.Nagyon könnyen dobálózol a szavakkal.. Erősnek érzem például a lesodródott szót, mert ha nem csúszik beljebb 20 centit a feka autója, akkor is találkozik a két autó, mert behúzta a holland. Ahogy az se igaz, hogy nem kell számolnia mással a pályán. Vagyis nem kell, csak akkor így járhat.Beszúrt a feka, a holland meg le akarta zárni az ívet, csak azzal nem számolt, hogy már ott az első kerék! Hát ez egy ilyen sport!Neki nem is kell számolnia vele... Hamilton nem volt Verstappen előtt, aki tartotta az ívét, el kellett fordulnia mert jött a kanyar. Hamilton meg nem tudta szűken bevenni a kanyar, lesodródott az ívről. Hamiltonnak kellett volna felmérnie, hogy nem tudja megcsinálni az előzést.
Szokol
ervinator
Mindegy. Semmivel sem érzem neccesebbnek, mint az első kanyaros pályaelhagyást vagy a kígyózást.
Szokol
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Annyira közel van a versenybalesethez, hogy ez maximum 5 másodperc. Az meg nem fog játszani.Maxon kívül mindenki örülhet. Lett bünti, szorosabb a vb, végre ütköztek.
több mint 4 éve
Az asszony h küldi a levegőt! 😆
több mint 4 éve
Szerintem Verstappennek kellett volna lefékeznie, hogy Hamilton elmehessen. Hiszen ha fél kerékkel már a másik mellett vagy akkor tied minden!El se szabadott volna indulnia max ha a motorteljesítményének a felét használhatja.😉
Toca
több mint 4 éve
Mindketten elvehették volna, egyik se akarta, versenybaleset
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Szerintem Verstappennek kellett volna lefékeznie, hogy Hamilton elmehessen. Hiszen ha fél kerékkel már a másik mellett vagy akkor tied minden!
több mint 4 éve
Azért az M4-en Wéberék, most elég jól kielemezték a szituációt. Nem tudom ki a szaki de kifejezetten jó meglátásai vannak. Érthetően, egyértelműen magyaráz.
több mint 4 éve
Nagyon könnyen dobálózol a szavakkal.. Erősnek érzem például a lesodródott szót, mert ha nem csúszik beljebb 20 centit a feka autója, akkor is találkozik a két autó, mert behúzta a holland. Ahogy az se igaz, hogy nem kell számolnia mással a pályán. Vagyis nem kell, csak akkor így járhat.Beszúrt a feka, a holland meg le akarta zárni az ívet, csak azzal nem számolt, hogy már ott az első kerék! Hát ez egy ilyen sport!Neki nem is kell számolnia vele... Hamilton nem volt Verstappen előtt, aki tartotta az ívét, el kellett fordulnia mert jött a kanyar. Hamilton meg nem tudta szűken bevenni a kanyar, lesodródott az ívről. Hamiltonnak kellett volna felmérnie, hogy nem tudja megcsinálni az előzést.
Szokol
ervinator
Mindegy. Semmivel sem érzem neccesebbnek, mint az első kanyaros pályaelhagyást vagy a kígyózást.
több mint 4 éve
MV előrébb volt, innen nézve nem is kérdés, hogy ebből büntetés lesz. Illetve kérdés, mert Hamilton esetében ez másképp szokott működni, de azért az kemény, hogy MV már tuti 0 pont, pedig hibázni ő nem hibázott.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Amennyire nem kedvelem én ezt a tompított színű embert annyira nem tudom most hibaztatni.Abban a kanyarban a külső íven haladónak van helyzeti előnye már számtalanszor láthattuk. Aki belső íven halad, ha nincs teljesen előtte és nem akar ütközni el kell vennie. Pár éve ugyan így járt Grosjean és Sainz is. Grosjean megpróbálta bent tartani lesodródott jött is az ütközés. Pár körrel később Kimi meg talán pont Verstappen megmutatta, hogy kellett volna akkor is csinálni, hogy elkerüljék az ütközést.
Szerintem abszolut o volt mar a kedvezobb helyen, nem Verstappen.
Coolearie
több mint 4 éve
Verseny-balesetnek tűnik, de a magyarázkodás már megy.Hamilton 📻 "I was ahead going in there, man. Fully alongside, it was my line."
— Motorsport.com (@Motorsport) July 18, 2021
That's Lewis' view on the crash#F1 #BritishGP
több mint 4 éve
Hamilton nem tudott volna elfordulni, ha nem érnek össze simán kibombázza Maxot a pályáról. De itt úgy se büntetik meg, ez tök egyértelmű.
Music City Miracle
több mint 4 éve
Amennyire nem kedvelem én ezt a tompított színű embert annyira nem tudom most hibaztatni.Szerintem abszolut o volt mar a kedvezobb helyen, nem Verstappen.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Az 1. kanyarban szépen tartotta Max az 1. helyet pályaelhagyással.Ha sérült az autó, akkor is bekocog a 3. helyre. 5 másodperc kiosztható, nem fog számítani.
több mint 4 éve
Szerintem ez sima Hamilton hiba és büntetés kellene legyen.Verstappen mondjuk az első kanyarban pályán kívül volt 4 kerékkel és úgy tartotta meg. Azt már nem kell büntetni.
több mint 4 éve
Beszúrt a feka, a holland meg le akarta zárni az ívet, csak azzal nem számolt, hogy már ott az első kerék! Hát ez egy ilyen sport!Neki nem is kell számolnia vele... Hamilton nem volt Verstappen előtt, aki tartotta az ívét, el kellett fordulnia mert jött a kanyar. Hamilton meg nem tudta szűken bevenni a kanyar, lesodródott az ívről. Hamiltonnak kellett volna felmérnie, hogy nem tudja megcsinálni az előzést.
Szokol
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Beszúrt a feka, a holland meg le akarta zárni az ívet, csak azzal nem számolt, hogy már ott az első kerék! Hát ez egy ilyen sport!
több mint 4 éve
Versenybalesetnek tűnik..De így nagy faszság h ha semmi baja a Mercinek, akkor simán bedarálja Leclert! Persze ha bünti sem lesz
több mint 4 éve
Tom Cruise mondta Lewisnak, hogy csak így nyerhet. 😊 Tom 🤜⚡️🤛 Lewis #BritishGP 🇬🇧 #F1 pic.twitter.com/horhqfsgq8
— Formula 1 (@F1) July 18, 2021
több mint 4 éve
Persze, hogy megint Hamilton jõn ki nyertesen egy kényes szituból.... .. 😕 😕 😕
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Verstappen tartotta az ívét, aki kifelé sodródott az Lajos és ezzel ő bombázta ki Maxot...
több mint 4 éve
A hátsó kerekét lökte meg a mellette az erős túlzás. Tegnap Russel sokkal inkább Sainz mellett volt mégis jött a bünti.Pontosan, ott volt mellette már HamiltonHami mit kap? Remélem a hollandnak nincs baja.Mit kapna? A holland versenyek óta ráhúzza, most nem húzta el az autót Hamilton. Rábaszott.
NB2
Szokol
Heisman