Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Raikkonen eztz benézte. 😀Meg Lajos is...
Beki
Meg Max is..
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Raikkonen eztz benézte. 😀
több mint 4 éve
Inkább nem mondok semmit 😀😀👍🏼😎👌🏻Örülhet, M&M dobogó. 😊
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Tényleg el lehet felejteni innentől hogy eddig kinek mi feküdt 😀Papírforma. 😀😀ezen a gokart pályán vicc, hogy Duca 1-2 😊))
Kíváncsi leszek a Yamahás nyilatkozatokra. Sebaj. Ducati versenyt nyert Jerezben. Erre még Stonerrel se.
dawyd728
amúgy nem volt egy nagy futam
NB2
Elég gyengus futam volt sajnos. Ráadásul a legkevésbé szimpatikus arc nyert.
több mint 4 éve
Inkább nem mondok semmit 😀😀👍🏼😎👌🏻
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Papírforma. 😀😀ezen a gokart pályán vicc, hogy Duca 1-2 😊))
Kíváncsi leszek a Yamahás nyilatkozatokra. Sebaj. Ducati versenyt nyert Jerezben. Erre még Stonerrel se.
dawyd728
amúgy nem volt egy nagy futam
több mint 4 éve
Uhh, az ott nagyon nagy fájdalomnak tűnt Fabionak. Akkor megvan a válasz. Baszki, kár érte..
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
Papírforma. 😀😀Kíváncsi leszek a Yamahás nyilatkozatokra. Sebaj. Ducati versenyt nyert Jerezben. Erre még Stonerrel se.
több mint 4 éve
Hát Fabio fiam, ajánlom hogy vmi műszaki dolog legyen a dologban, mert ha nem, ez nagyon amatőr volt, pláne az első katari futam után, ahol elvileg megtanulta hogy kell beosztani a gumikat.
több mint 4 éve
És Quartararo elfogyott
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Amennyiben idén Vinyót, Fabio megsemmisíti, és esetleg Morbidellitől is kikap, én a Yamaha helyében felhoznám Francot is, és "könnyes" búcsút vennék Mavericktől.Ment a like. Ugyan ez jutott most az eszembe. Franky ráadásul egy 2 éves géppel vitézkedik.
esanders10
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Azért vicces valahol, hogy Verstappen körét egy olyan dologért vették el, amivel időt veszített, de a szabály az persze szabály.Majd jön holnap Hami aki végig így megy míg nem szolnak rá kb a 30. Körben 😊
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Zsinorban 2. poleját bukja Verstappen önhibából. Így hogy Bottas húzta be a pole-t, talán jobban is jár a 3. hellyel Verstappen. Bár elég nagynak tűnik itt a Merci előnye főleg közepeseken.
több mint 4 éve
Azért vicces valahol, hogy Verstappen körét egy olyan dologért vették el, amivel időt veszített, de a szabály az persze szabály.
több mint 4 éve
2 centin múlott Verstappen poleja...akkor Bottas rajt "elrontás" és védi majd Hamiltont...ennyi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
adjanak már plusz gumikat, mert pont a q3-nak kéne izgisnek lenni, erre általában egy kalap kaki, mert már nincs gumi, ki sem jönnek emiattöööö kap egy + lágy szettet aki bejut q3-ba.
tényleg nem értem miért nem külön indítják őket, sokkal élvezhetőbb lenne és annyival nem is lenne hosszabb
NB2
több mint 4 éve
adjanak már plusz gumikat, mert pont a q3-nak kéne izgisnek lenni, erre általában egy kalap kaki, mert már nincs gumi, ki sem jönnek emiatttényleg nem értem miért nem külön indítják őket, sokkal élvezhetőbb lenne és annyival nem is lenne hosszabb
több mint 4 éve
Most kapcsolódtam be, gyors valaki tényszerüen leirja Ricciardo Q1 kiesést és Alonso plus 9 titedét Oconnal szemben? KöszcsiNem mutattak hibát egyikőjüknél sem. Lassúak voltak.
Eazzy
több mint 4 éve
Most kapcsolódtam be, gyors valaki tényszerüen leirja Ricciardo Q1 kiesést és Alonso plus 9 titedét Oconnal szemben? Köszcsi
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Megfiatalítanám 20 évvel. 😛Amennyiben idén Vinyót, Fabio megsemmisíti, és esetleg Morbidellitől is kikap, én a Yamaha helyében felhoznám Francot is, és "könnyes" búcsút vennék Mavericktől.és mit csinálnál Rossival?😊
esanders10
NB2
több mint 4 éve
Amennyiben idén Vinyót, Fabio megsemmisíti, és esetleg Morbidellitől is kikap, én a Yamaha helyében felhoznám Francot is, és "könnyes" búcsút vennék Mavericktől.és mit csinálnál Rossival?😊
esanders10
állítom csak a marketing értéke kezdi bent tartani, meg, hogy hoz egy rahedli szurkolót, de a teljesítménye egyre jobban nem...
egyébként Vin nagyon hektikus, kérdés kell-e a yamahának konkurencia házon belül
több mint 4 éve
Amennyiben idén Vinyót, Fabio megsemmisíti, és esetleg Morbidellitől is kikap, én a Yamaha helyében felhoznám Francot is, és "könnyes" búcsút vennék Mavericktől.
több mint 4 éve
Hahh. 😀Romain Grosjean went from Haas to Rick Ware Racing and it was an improvement
— Dave Mader The Real 2021 General Tire 200 Champion (@LabonteFan) April 26, 2021
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Logano jól van, szóval szerintem belefér a poén. Mondjuk enélkül is egyre határozottabban gondolom azt, hogy szimulációban élünk, de ez most wtf. 😛Are we living in a simulation? pic.twitter.com/6lvUwpV8uq
— FOX: NASCAR (@NASCARONFOX) April 26, 2021
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May