Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 399 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Raikkonen eztz benézte. 😀
Beki
Meg Lajos is...
Meg Max is..
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Raikkonen eztz benézte. 😀
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 224 — #NoStress
Inkább nem mondok semmit 😀😀👍🏼😎👌🏻
Cowboykarcsi90
Örülhet, M&M dobogó. 😊

több mint 4 éve
dawyd728 4 041
Cowboykarcsi90
Ne is.
több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 806
Papírforma. 😀😀
Kíváncsi leszek a Yamahás nyilatkozatokra. Sebaj. Ducati versenyt nyert Jerezben. Erre még Stonerrel se.
dawyd728
ezen a gokart pályán vicc, hogy Duca 1-2 😊))

amúgy nem volt egy nagy futam
NB2
Tényleg el lehet felejteni innentől hogy eddig kinek mi feküdt 😀

Elég gyengus futam volt sajnos. Ráadásul a legkevésbé szimpatikus arc nyert.
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 513 — nabege2@yahoo.com
Papírforma. 😀😀
Kíváncsi leszek a Yamahás nyilatkozatokra. Sebaj. Ducati versenyt nyert Jerezben. Erre még Stonerrel se.
dawyd728
ezen a gokart pályán vicc, hogy Duca 1-2 😊))

amúgy nem volt egy nagy futam
több mint 4 éve
Uhh, az ott nagyon nagy fájdalomnak tűnt Fabionak. Akkor megvan a válasz. Baszki, kár érte..
több mint 4 éve
dawyd728 4 041
Papírforma. 😀😀
több mint 4 éve
Hát Fabio fiam, ajánlom hogy vmi műszaki dolog legyen a dologban, mert ha nem, ez nagyon amatőr volt, pláne az első katari futam után, ahol elvileg megtanulta hogy kell beosztani a gumikat.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 145 — "Montoya por favor!"
És Quartararo elfogyott

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Amennyiben idén Vinyót, Fabio megsemmisíti, és esetleg Morbidellitől is kikap, én a Yamaha helyében felhoznám Francot is, és "könnyes" búcsút vennék Mavericktől.
esanders10
Ment a like. Ugyan ez jutott most az eszembe. Franky ráadásul egy 2 éves géppel vitézkedik.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 974 — Lucas Scott
Azért vicces valahol, hogy Verstappen körét egy olyan dologért vették el, amivel időt veszített, de a szabály az persze szabály.
Jughead
Majd jön holnap Hami aki végig így megy míg nem szolnak rá kb a 30. Körben 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
Zsinorban 2. poleját bukja Verstappen önhibából. Így hogy Bottas húzta be a pole-t, talán jobban is jár a 3. hellyel Verstappen. Bár elég nagynak tűnik itt a Merci előnye főleg közepeseken.
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
Azért vicces valahol, hogy Verstappen körét egy olyan dologért vették el, amivel időt veszített, de a szabály az persze szabály.
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 469 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
2 centin múlott Verstappen poleja...akkor Bottas rajt "elrontás" és védi majd Hamiltont...ennyi

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 211 — Forum Reader
adjanak már plusz gumikat, mert pont a q3-nak kéne izgisnek lenni, erre általában egy kalap kaki, mert már nincs gumi, ki sem jönnek emiatt
tényleg nem értem miért nem külön indítják őket, sokkal élvezhetőbb lenne és annyival nem is lenne hosszabb
NB2
öööö kap egy + lágy szettet aki bejut q3-ba.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
adjanak már plusz gumikat, mert pont a q3-nak kéne izgisnek lenni, erre általában egy kalap kaki, mert már nincs gumi, ki sem jönnek emiatt
tényleg nem értem miért nem külön indítják őket, sokkal élvezhetőbb lenne és annyival nem is lenne hosszabb
több mint 4 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 211 — Forum Reader
Most kapcsolódtam be, gyors valaki tényszerüen leirja Ricciardo Q1 kiesést és Alonso plus 9 titedét Oconnal szemben? Köszcsi
Eazzy
Nem mutattak hibát egyikőjüknél sem. Lassúak voltak.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Most kapcsolódtam be, gyors valaki tényszerüen leirja Ricciardo Q1 kiesést és Alonso plus 9 titedét Oconnal szemben? Köszcsi

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 224 — #NoStress
Amennyiben idén Vinyót, Fabio megsemmisíti, és esetleg Morbidellitől is kikap, én a Yamaha helyében felhoznám Francot is, és "könnyes" búcsút vennék Mavericktől.
esanders10
és mit csinálnál Rossival?😊

NB2
Megfiatalítanám 20 évvel. 😛

több mint 4 éve
esanders10
és mit csinálnál Rossival?😊

állítom csak a marketing értéke kezdi bent tartani, meg, hogy hoz egy rahedli szurkolót, de a teljesítménye egyre jobban nem...

egyébként Vin nagyon hektikus, kérdés kell-e a yamahának konkurencia házon belül
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
Hahh. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
Logano jól van, szóval szerintem belefér a poén. Mondjuk enélkül is egyre határozottabban gondolom azt, hogy szimulációban élünk, de ez most wtf. 😛

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May