Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
Nem rossz kis időmérő volt. Hamilton összerakta a közel hibátlan kört a 2 RB belehibázott, ennyin múlt, hogy holnap nem RB első sor van. De legalább most az RB lesz stratégiai előnyben a futamon hála Bottasnak. Bár előző futamból kiindulva ahol 4 tizedes hátrányt fordított a Mercedes egál tempóra a versenyen lehet mindegy lesz ez a stratégiai előny.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 974 — Lucas Scott
Na ez már jó Q3 volt végre. A Norris körért kár...Bottastól meg jobb, ha megszabadul a Merci jövőre. 😀
Beki
Q1ben ott volt majdnem megint a Mazespin csak csalódást okozott.
Bottas meg amúgy q3ig jól ment, én azt hittem veri Hamit, de itt q3ban mki hibázik. Verstappen is kb fel mpt ott hagyott.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Na ez már jó Q3 volt végre. A Norris körért kár...Bottastól meg jobb, ha megszabadul a Merci jövőre. 😀
több mint 4 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Fu Alonsot agyon verte Ocon 😕
Multkor hátrébbról is utolérte csak elöbb kiesett Alonso...mégiscsak kopott a tudás?
Eazzy
Ennyi előnye van Oconnak hogy tavaly végig vezette az autót. Nézd meg Ricsi is szenved még a McLarennel, és ő is így kezdte a Renónál.
Heisman
mondjuk ugyis az új szabály miatt jött, legalább belerázódik

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 145 — "Montoya por favor!"
Multkor hátrébbról is utolérte csak elöbb kiesett Alonso...mégiscsak kopott a tudás?
Eazzy
Ennyi előnye van Oconnak hogy tavaly végig vezette az autót. Nézd meg Ricsi is szenved még a McLarennel, és ő is így kezdte a Renónál.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Nyilvánvalóan én vagyok tájékozatlan, de valaki fel tudna világosítani, hogy miért nem 15:00-kor van az időmérő? Mindenhol ezt láttam kiírva, erre most odakapcsolok és mindjárt vége. Thx Obama...
Hanni
Előrébb hozták a szombati programot egy órával, hogy ne ütközzön Fülöp herceg temetésével.
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Nyilvánvalóan én vagyok tájékozatlan, de valaki fel tudna világosítani, hogy miért nem 15:00-kor van az időmérő? Mindenhol ezt láttam kiírva, erre most odakapcsolok és mindjárt vége. Thx Obama...
több mint 4 éve
2 Williams a Q2-ben 😮
Latifi 12.-ként kvalifikált, Ricciardo előtt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 399 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nekem ami továbbra is full komikus, hogy Hami nyert 21 versenyt a mekiben, 75öt a Mercivel, és sztem az emberek nagy részét ha megkérdezik több győzelmet tud felidézni az előbbi számból 😀 Ez esetben magamból indulok ki, de nem hiszem h messze járok a valóságtól. Az azért mindent elmond, hogy mekkora szar ez a hibrid éra.

Abban az esetben lehet itt izgalom ESETLEG ha Russelt berakják a halvérű helyére. Szerintem itt külső pilóta nem fog beleszólni még egy jó ideig a bajnokságba. Mekkora pazarlás amúgy..

Motogpt sem élvezem amikor Marquez top formában van, de ott legalább szomorúan, de konstatálom az ufó üzemmódot a többiekhez képest. Itt meg értékes idők vesződnek el extraklasszis fiatalok legjobb éveiből.
esanders10
Teljesen egyetértek!
De mégegyszer nem játszák el a Rosberg ,kártyát'! Szóval Russell, csak is akkor jön, ha Hamilton megy!
több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 627
Jó vasárnap lesz. 😀
14:00 MotoGP
15:00 F1
21:00 Indycar és NASCAR
több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 806
Nekem ami továbbra is full komikus, hogy Hami nyert 21 versenyt a mekiben, 75öt a Mercivel, és sztem az emberek nagy részét ha megkérdezik több győzelmet tud felidézni az előbbi számból 😀 Ez esetben magamból indulok ki, de nem hiszem h messze járok a valóságtól. Az azért mindent elmond, hogy mekkora szar ez a hibrid éra.

Abban az esetben lehet itt izgalom ESETLEG ha Russelt berakják a halvérű helyére. Szerintem itt külső pilóta nem fog beleszólni még egy jó ideig a bajnokságba. Mekkora pazarlás amúgy..

Motogpt sem élvezem amikor Marquez top formában van, de ott legalább szomorúan, de konstatálom az ufó üzemmódot a többiekhez képest. Itt meg értékes idők vesződnek el extraklasszis fiatalok legjobb éveiből.
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Na Bagnaia-Quartararo-Mir hármas az első nap végén. Rins és Miller zárja a top ötöt. Marquez a hatodik, legjobb hondásként. Ez a faszi tényleg kihagyott egy évet?

A Suzuki ilyen korai jó tempója szokatlan, ráadásul tavaly itt ők borzasztóan szenvedtek. Kíváncsi vagyok a holnapi eredményeikre, de ha így folytatják, őket mindenképpen bele kell venni a vasárnapi előrejelzésekbe.

A KTM meglepően szenved eddig itt, itt ahol Oliveira tavaly lilára verte a mezőnyt. Petrucci a legjobb az osztrákok közül a tizedik helyen. Illetve a petronas Yamaha is továbbra is betli eddig.

Ezt meg csak úgy itt hagyom.
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/174503380_173125471227189_3528647087151367983_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=fQ2I9dzD3boQ7kNvwFCLAu2&_nc_oc=AdkYU5e-Ygl2G25iZQWY4Lv0EYUncvQh3Vi6Vi2s6eYck1IqQK_Ie_BM4TfpckfUS68&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=4k0uuCvM_rhRwYzxMExpWw&oh=00_AfmCIn6rA2XYmed2W1Piw3A1Ddo1dElBqaLFodgSTHRZLQ&oe=69560F0D
219.049 Aufrufe · 567 Mal geteilt | Easing himself in? 🤔 That's not the Marc Márquez way!!! 🔥 #MarcReturns | #PortugueseGP 🇵🇹 | MotoGP
Easing himself in? 🤔 That's not the Marc Márquez way!!! 🔥 #MarcReturns | #PortugueseGP 🇵🇹

Jó látni ujra a pályán.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Az a komoly, hogy az összefoglaló alapján a fél mezőny beszopta a sóderágyat - ismét bizonyítva, hogy ez a legjobb track limit...Bahreinben is elgondolkoznék hogy nem egy 3x3 km-es betonon jelölöm ki a pályát...

több mint 4 éve
Eddig tartott a durva lemaradása a Mercinek? 😀
Toca
Totoék ott üvöltenek az autók beállításán dolgozókkal hogy scheiße, túl magasra csavartátok már most azt a rohadt motort 😀

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan
Eddig tartott a durva lemaradása a Mercinek? 😀
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 974 — Lucas Scott
Mazepin az első szabadedzésen is megpördült kétszer, így eddig 4 szabadedzés alatt 4 megpördülés (ebből az utolsónál ki is szállt, mert a korlát fogta meg), 1 időmérő etap alatt 2 megpördülés, a versenyen meg 1 kör alatt 1 megpördülés, amivel véget is ért a versenye.

mazesp.in/
Jughead
Legenda!
steelwolf
kellenek az ilyen egyenisegek a forma1be. remelem vmikor talalkozik a torpedoval is a futamon 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 399 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mazepin az első szabadedzésen is megpördült kétszer, így eddig 4 szabadedzés alatt 4 megpördülés (ebből az utolsónál ki is szállt, mert a korlát fogta meg), 1 időmérő etap alatt 2 megpördülés, a versenyen meg 1 kör alatt 1 megpördülés, amivel véget is ért a versenye.

mazesp.in/
Jughead
Legenda!
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220

mazesp.in/
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 513 — nabege2@yahoo.com
Maki FP1-en 3. Kezdésnek tökéletes😊
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
Csak nem tudtam kiszurkolni Hamlinnek ezt a győzelmet... 😕
Heisman
Elkezdtem morcos lenni.

Nyolcból hét versenyen Top 5, legutóbb '93-ban volt erre példa Rusty Wallace által, igaz ő abból 4x nyert.

De majd Richmondban.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Csak nem tudtam kiszurkolni Hamlinnek ezt a győzelmet... 😕

több mint 4 éve
Versenyzésre alkalmas az időjárás Martinsville-ben, mindjárt folytatják az xfinity versenyt Blaney és Dillon szakkommentálásával, este 10-től pedig folytatják a Cup Series versenyt.

Az elsőn let's go Noah, Brett, Brandon and Tommy Joe!
Mikey
ez az a rain Delay amit nem sajnálok, így emberibb időben vannak a versenyek 😊
Főleg hogy most hétvégén nem volt se MotoGp se F1

több mint 4 éve
Berry első versenyét nyerte, igazi feel good sztori az övé, örülök neki.

Gragson 2., közeledik a győzelem!

több mint 4 éve
Versenyzésre alkalmas az időjárás Martinsville-ben, mindjárt folytatják az xfinity versenyt Blaney és Dillon szakkommentálásával, este 10-től pedig folytatják a Cup Series versenyt.

Az elsőn let's go Noah, Brett, Brandon and Tommy Joe!