Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 667 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 320
Tudom a Nascar az ovál, de imádom ha épített pályán mennek 😊
Hajrá Joey, vagy Hamlin(ton) nyerje vissza a Ham előjelű kedvenceim becsületét 😀

Amúgy Mikey azt a weboldalt amiből az aláírásod csináltad be tudnád linkelni. Egyszer én is megtaláltam, de elvesztettem és azóta nincs meg 😕
Heisman
 diecastcharv.com/

Imádom Sonomát, a NASCAR játékban napi szinten órákat képes voltam versenyezni rajta. 😊
Mikey
Koszi 😊
Igen, nálam is Sonoma a go to ha épített pályán akarok egy kicsit “vezetni” 😀
Heisman
Baromi technikás és kis tapadású a játékban is a pálya, konkrétan kihívás menni rajta. Az S kanyarokban imádom hogy el kell rontani a legjobb sebességhez. 😁
Mondjuk nekem Watkins Glen is nagyon tetszik, de az inkább a ritmusossága miatt. Újra kellene kezdenem játszani valamelyik pár évvel ezelőtti játékkal. 😁

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 722 — "Montoya por favor!"
Hajrá Joey, vagy Hamlin(ton) nyerje vissza a Ham előjelű kedvenceim becsületét 😀

Amúgy Mikey azt a weboldalt amiből az aláírásod csináltad be tudnád linkelni. Egyszer én is megtaláltam, de elvesztettem és azóta nincs meg 😕
Heisman
 diecastcharv.com/

Imádom Sonomát, a NASCAR játékban napi szinten órákat képes voltam versenyezni rajta. 😊
Mikey
Koszi 😊
Igen, nálam is Sonoma a go to ha épített pályán akarok egy kicsit “vezetni” 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve

Heisman
 diecastcharv.com/

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 667 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 185 — je suis poloska
Egyébként a rajtrácson is annyira füstölt a fék, mondtam is asszonynak, mennyire adnám, ha kigyulladna és kicsúszna szépségesen a málnásba 😎
Hanni
Te, nem láttál erre egy olajos képű fickót overallban?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Elég unalmas ez a Hendrick Motorsports (és főleg Larson) dominancia… Legalább az uralná akinek drukkolok 🤷🏻‍♂️😂
Erre sárga

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Alonso még mindig nagyon érti ezt a műfajt!

több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Nem is értem az FIA-t, lehetne kevésbé látványosan: be lehetett volna csorogni a safety car mögött, de nekik újra kellett indítani a versenyt, hogy szegény Hamilton kiessen. Nem kellene annyira nyomni Maxikát... 🙄
Szokol
miért, ők kérték meg, hogy kapcsolja ki a fékhűtést?
shawnka
Remélem, hogy erősen félreértetted a szarkazmust!
Nem utolsó sorban az RBR határozottan kérte a piros zászlót és a kerékcserét 😉
clbass
Mondom én! Gyanús, felettébb gyanús! 😁
több mint 4 éve

több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 522 — Bla, bla, bla
Ez a Gyula gyerek, a MotoGPs közvetítésben magatól ennyire hülye vagy súgnak neki hátúlról???🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Nem is értem az FIA-t, lehetne kevésbé látványosan: be lehetett volna csorogni a safety car mögött, de nekik újra kellett indítani a versenyt, hogy szegény Hamilton kiessen. Nem kellene annyira nyomni Maxikát... 🙄
Szokol
Amcsi a tulaj, kellett a green-white-checkered. 🙂
Mikey
ez checkers or wreckers volt inkább 😀

több mint 4 éve
Szokol
Amcsi a tulaj, kellett a green-white-checkered. 🙂

több mint 4 éve
Szoval Quartararo további három másodpercet kapott a kicipzározott bőrruha meg a kilökött chestplate miatt.

Nettó faszság ez így.
Cowboykarcsi90
3 pontot veszített ezzel Fabio

több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 528 — …not me…Im in my prime!
Szoval Quartararo további három másodpercet kapott a kicipzározott bőrruha meg a kilökött chestplate miatt.

Nettó faszság ez így.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 168 — Saints fan
Szokol
shawnka
Remélem, hogy erősen félreértetted a szarkazmust!
Nem utolsó sorban az RBR határozottan kérte a piros zászlót és a kerékcserét 😉
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 660 — Tyrone Creek
Szokol
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 565 — Patriot
Amúgy Hami összeségében meg igyis nyert. Mert Verstappen ahelyett h hozott volna plusz pontokat minden maradt a régiben. Márpedig ez volt az egyik legkomolyabb pályájuk ...
csebi
Szingapúr is jó lett volna, majd jön helyette Törökország.
csipkelli
Török elvileg nem lesz
csebi
így így, török + szingapúr off, cserébe mondanak még egy amerikait (Indy GP-t nagyon adnék, de úgyis back-to-back lesz Austinban)

Franciák után meg jön ugye két osztrák nagydíj, abból tavaly is csak az egyik volt értékelhető. Nem értem amúgy, maradhatnának Franciaországban is, a Paul Ricardon be lehet rajzolni legalább 14 fajta különböző pályát.
shawnka
Szarabb opciót nem is tudok mint megduplázni a steril francia nagydíjat
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 660 — Tyrone Creek
Amúgy Hami összeségében meg igyis nyert. Mert Verstappen ahelyett h hozott volna plusz pontokat minden maradt a régiben. Márpedig ez volt az egyik legkomolyabb pályájuk ...
csebi
Szingapúr is jó lett volna, majd jön helyette Törökország.
csipkelli
Török elvileg nem lesz
csebi
így így, török + szingapúr off, cserébe mondanak még egy amerikait (Indy GP-t nagyon adnék, de úgyis back-to-back lesz Austinban)

Franciák után meg jön ugye két osztrák nagydíj, abból tavaly is csak az egyik volt értékelhető. Nem értem amúgy, maradhatnának Franciaországban is, a Paul Ricardon be lehet rajzolni legalább 14 fajta különböző pályát.
több mint 4 éve
JéBé Green Bay Packers 7 961
Azert ha az a fek jo ez egy tukorsima Hammertime lett volna. En sem szeretem de megint megcsinalta volna, o ezeket mindig megcsinalja.
JéBé
Vagy ha Verstappennek nem robban fel 4 körrel a vége előtt az abroncsa, akkor meg ő csinálja meg. Ami tény viszont, hogy a hibája ellenére, mégis ő az aki a nap végére 9-11 ponttal beljebb van Verstappenhez képest ismételten az elfékezése ellenére... Normál esetben Verstappennek már most 30-35 pontos előnnyel kellene vezetnie a VB-t.
Mr.Breaker
Persze, de en most csak az ujrainditas utani tortenesekre reflektaltam. Hamilton egy kigyo, ha nem dominans az adott palyan akkor is - nem kis szerencsevel megtamogatva - kikaparja es nem hagy benne semmit.
több mint 4 éve
mentek 1 kört és piros zászló, full véletlen xd
eaglesmcnabb
Ennek a piros zászlónak mi értelem??? Most vagy fújják le vagy kocsikázzanak végig még 2 kört... Diletáns FIA újra.
Mr.Breaker
Horner es az RB is tolja Hamilton szekerét.
Ez már világösszeesküvés!4!!
dawyd728
Gondolom ők se gondolták komolyan, hogy még 2 körre újrarajtoltatják őket. Aztán ki tudja lehet magukat akarták megsz*patni még jobban.
Mr.Breaker
bejött a terv 😀
Heisman
Simán azt gondoltam, hogy Perez offolja az első két kanyar egyikében. Ehez képest Hami már az elsőt elbaxta...
szép nagyot is ordítottam 😊 (Ahogy F1 futamon már régen)
clbass
Fiam is tombolt (ahogy elōtte mérgében Verstappen kiesésekor mert azt hitte megint Hamilton nyer) Amúgy is rég volt ilyen jó napja lévén Vettel drukker 😊 (csak azért mert 3 éves korában az ő nevét tudta kimondani/jegyezte meg és így maradt 😛)
dande
Azóta is csak Vettel nevét tudja kimondani?

több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 934
Azert ha az a fek jo ez egy tukorsima Hammertime lett volna. En sem szeretem de megint megcsinalta volna, o ezeket mindig megcsinalja.
JéBé
Vagy ha Verstappennek nem robban fel 4 körrel a vége előtt az abroncsa, akkor meg ő csinálja meg. Ami tény viszont, hogy a hibája ellenére, mégis ő az aki a nap végére 9-11 ponttal beljebb van Verstappenhez képest ismételten az elfékezése ellenére... Normál esetben Verstappennek már most 30-35 pontos előnnyel kellene vezetnie a VB-t.
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 168 — Saints fan
mentek 1 kört és piros zászló, full véletlen xd
eaglesmcnabb
Ennek a piros zászlónak mi értelem??? Most vagy fújják le vagy kocsikázzanak végig még 2 kört... Diletáns FIA újra.
Mr.Breaker
Horner es az RB is tolja Hamilton szekerét.
Ez már világösszeesküvés!4!!
dawyd728
Gondolom ők se gondolták komolyan, hogy még 2 körre újrarajtoltatják őket. Aztán ki tudja lehet magukat akarták megsz*patni még jobban.
Mr.Breaker
bejött a terv 😀
Heisman
Simán azt gondoltam, hogy Perez offolja az első két kanyar egyikében. Ehez képest Hami már az elsőt elbaxta...
szép nagyot is ordítottam 😊 (Ahogy F1 futamon már régen)
clbass
Fiam is tombolt (ahogy elōtte mérgében Verstappen kiesésekor mert azt hitte megint Hamilton nyer) Amúgy is rég volt ilyen jó napja lévén Vettel drukker 😊 (csak azért mert 3 éves korában az ő nevét tudta kimondani/jegyezte meg és így maradt 😛)
dande
87-ben, 3 évesen Senna-t láttam Lotus-ban a Hungaroringen.
Szerinted nekem ki volt a kedvencem? 😉
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 350 — Vikings fan
A leendő nyolcszoros most is nyerni akart, rábaszott.

Bottas végre jó segítőként Ham előtt végzett.
Szokol
Mondjuk en adom ezt a felfogast. Kockazat nelkul nincs gyozelem, en is mindig nyerni akarok, barmit csinalok. Egy sportolo tegyen is igy, csak a gyozelem erdekelje.

Mondom ezt ugy, hogy ezzel viszont most elegge ugy jott ki, hogy Hamilton egy idiota volt. Az is volt. De maga a gondolkodas szerintem helyes.
Stez
Ilyet évek óta nem csinált! Éhes volt és 18 pontot eldobott...
Jelen állás szerint két aspektust látok:
- Érzi, hogy idén minden pont kell, ezért extra kockázatot vállalt
- Amatőr, nyeretlen versenyzőként csak az ölébe esett helyzetet szerette volna kimaxolni
Én a másodikra tippelek! Elbaxta! Örülök is neki 😊
clbass
Ha igaz amit mondanak nem elfékezte, hanem valamit a kormanyon baszott el.
Amúgy remekül odatette, mondjuk szerintem Perez tuti kitette volna ha elfordul 😀