NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 685
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Na, hát Quartararo megcsinálta ugyan azt, amit a múlt héten Vinales. És szerintem a franciának is az egyik karrier best győzelme ez. Az biztos, hogy ha valaki azt mondja két héttel ezelőtt, hogy két Yamaha győzelemmel nyitjuk az évet, főleg a gyári párossal, biztos azt mondom neki, hogy nem neki való sportot néz. Én még egy Morbidelli duplázást is esélyesebbnek tartottam annál, hogy a gyári duó elosztja a győzelmeket egymást közt.Martinról ha nem tudom, hogy ez a második MotoGP versenye, ez alapján a teljesítmény alapján simán azt gondolnám, hogy az egyik bajnoki esélyesről van szó. Könnyen lehet, hogy a Ducati nem is tudta mekkora dealt hozott össze egy pár éve, amikor elhozta a KTM neveldéből a kis spanyolt. Zarco második második helye. Összességében kimaxolta mind a két hétvégét, a legjobb Ducatis eddig | vezeti a bajnokságot | mégis olyan szempontból csalódott vagyok, hogy két kimondottan az olaszoknak fekvő pályán nem tudott nyerni. Mikor lesz vajon ilyen lehetősége ismét?
Miller megint a kilencedik... Nem tudom lehet én jinxelem el az avatarral meg a kiírással, ha ezen múlik én vissza térek Marstonra... Nálam eddig a szezon legnagyobb csalódása. Ha tényleg komolyan gondolja a bajnoki címért való küzdelmet, neki Portugáliára nagyon össze kell szednie magát. Basszus eddig a leggyengébb Ducatis...
Zarco egy stabil top5ös motoros lehet idén, Bagnaia és Martin szerintem a legígéretesebb fiatal versenyzők közé tartoznak. Ezért talán kicsit túlzó azt mondani, hogy a bolognaiak szarban vannak, de ahhoz képest hogy toronymagas favoritként érkeztek, az egyik leginkább nekik kedvező pályán nem tudtak nyerni. Egyelőre én így azt mondom hogy nem sokkal vannak előrébb mint tavaly ilyenkor.
Nem sokkal marad le mondjuk Franco se, ha a csalódást keltő teljesítményekről van szó. Így nehezen lesz VB ezüst érem megint. Mir szerintem csak a szokásos lassú kezdését adja elő, semmiképp nem írnám le a európai versenyek előtt.
Várom Portimaot nagyon, mert egy zseniális pálya, ugyanakkor az is a qatarihoz hasonlóan "unique' helyszín. Majd amikor megérkezünk Európába, talán az lesz a első látlelet a tényleges erősorrendről. Jó kis bajnokság ez, tettszik. Az én várakozásaim mondjuk a feje tetejükre álltak eddig 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Miller 3 kilónál átkönyököl és leszorítja Mir-t a pályáról. Hmm egész jó kis futam jött össze megint. 😀Nem csak leszorította, hanem elfogyott a pálya, így ütköztek is. Nekem döbbenet, hogy Millert nem zárták ki a versenyből, bár én csak ritkán nézek MotoGP-t.
Mr.Breaker
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
több mint 4 éve
Látszik hogy Martin azért még lelkileg/fizikálisan elfárad a végére. A Yamahanal meg nemtom mit találtak de durca volt. Jó futam volt🥰
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Miller 3 kilónál átkönyököl és leszorítja Mir-t a pályáról. Hmm egész jó kis futam jött össze megint. 😀
több mint 4 éve
Van link srácok a versenyhez? Megnézném de reddditen meg orosz oldalakon sincs jo.
több mint 4 éve
A 16 éves Pedro Acosta mekkorát ment a boxból rajtolva a Moto3-ban 😮felfoghatatlan
Heisman
(jó persze kellettek hozzá a többiek is, de szédületes mit ment a srác)
több mint 4 éve
A 16 éves Pedro Acosta mekkorát ment a boxból rajtolva a Moto3-ban 😮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
több mint 4 éve
😁több mint 4 éve
Jó, hát akkor Ivan Mauger. Gyerekkoromban egyszer versenyzett Miskolcon is 😊 Sajnos csak pár évvel utána kezdtem kijárni a népkerti versenyekre.Tony Rickardsson 😊Hol lehetne egyáltalán nézni most? Amúgy greg hanckock volt az emberem, utána meg sayfudinov, 😊Megnéztem ennek a salaknascarnak az összefoglalóját, nagyon tetszett, de én régen mindig néztem a salakmotort is.Én Gollob-ig néztem rendszeresen a salakmotort, azóta csak elvétve.
Gondoltam keresek valakit "kedvenc"-nek, es a 12-es szám, a Ford meg az autófestés alapján Blaneyre gondoltam.
Róla mi a sztori?
Mit érdemes tudni?
Sobri Jóska
bcsarli
peach
Egyébként Gollobot és Sayfutdinovot is bírtam.
empty taxi
www.eszakhirnok.com/2018/04/17/1980-ban-miskolcon-allt-startszalag-moge-a-miskolc-grand-prix-n-meghalt-ivan-mauger/
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
whendidmazepinspin.com/
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
nem értetek hozzá, csakis nicki pedersenHol lehetne egyáltalán nézni most? Amúgy greg hanckock volt az emberem, utána meg sayfudinov, 😊Megnéztem ennek a salaknascarnak az összefoglalóját, nagyon tetszett, de én régen mindig néztem a salakmotort is.Én Gollob-ig néztem rendszeresen a salakmotort, azóta csak elvétve.
Gondoltam keresek valakit "kedvenc"-nek, es a 12-es szám, a Ford meg az autófestés alapján Blaneyre gondoltam.
Róla mi a sztori?
Mit érdemes tudni?
Sobri Jóska
bcsarli
peach
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Az biztos hogy edzések, kvalik ugyanúgy lennének, mint azelőtt, de akkor idén már NextGen autó lenne, ez szerintem hatalmas mínusz. Ugyanakkor dirt pálya ugyanúgy lenne, street course is jó eséllyel jövőre, és az esőgumikról már régóta beszéltek, hogy tervezik.Számomra is nagy szimpatikus, hogy a NASCAR ennyire nyitott az uj dolgokra és hajlandó is mozdulni ezekért. Nagyon proaktiv hozzáállás, sok más sportág példát vehetne.Hááát szerintem azért ha nincs a vírus, akkor még mindig ugyanaz menne, mint két éve.
Cowboykarcsi90
Csak ugye egyrészt a NASCAR most kétségbeesetten keresi a lehetőséget, hogy nézőket szerezzen vissza, másrészt nem akarnak annyit szívni, mint tavaly szezon elején, amikor érzésre állandóan esett az eső, és átlag keddnél hamarabb nem tartották meg a vasárnapi futamokat.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Na, akkor ezért nem tudom 😀Aréna4 vette meg a technikai csomagbanHol lehetne egyáltalán nézni most? Amúgy greg hanckock volt az emberem, utána meg sayfudinov, 😊Megnéztem ennek a salaknascarnak az összefoglalóját, nagyon tetszett, de én régen mindig néztem a salakmotort is.Én Gollob-ig néztem rendszeresen a salakmotort, azóta csak elvétve.
Róla mi a sztori?
Mit érdemes tudni?
Sobri Jóska
bcsarli
peach
supercars, sbk, salakmotor meg még valami 😊
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Számomra is nagy szimpatikus, hogy a NASCAR ennyire nyitott az uj dolgokra és hajlandó is mozdulni ezekért. Nagyon proaktiv hozzáállás, sok más sportág példát vehetne.Hááát szerintem azért ha nincs a vírus, akkor még mindig ugyanaz menne, mint két éve.
Cowboykarcsi90
Csak ugye egyrészt a NASCAR most kétségbeesetten keresi a lehetőséget, hogy nézőket szerezzen vissza, másrészt nem akarnak annyit szívni, mint tavaly szezon elején, amikor érzésre állandóan esett az eső, és átlag keddnél hamarabb nem tartották meg a vasárnapi futamokat.
több mint 4 éve
Nicki Pedersen már ha jó napja volt. 😀Tony Rickardsson 😊Hol lehetne egyáltalán nézni most? Amúgy greg hanckock volt az emberem, utána meg sayfudinov, 😊Megnéztem ennek a salaknascarnak az összefoglalóját, nagyon tetszett, de én régen mindig néztem a salakmotort is.Én Gollob-ig néztem rendszeresen a salakmotort, azóta csak elvétve.
Róla mi a sztori?
Mit érdemes tudni?
Sobri Jóska
bcsarli
peach
empty taxi
több mint 4 éve
Számomra is nagy szimpatikus, hogy a NASCAR ennyire nyitott az uj dolgokra és hajlandó is mozdulni ezekért. Nagyon proaktiv hozzáállás, sok más sportág példát vehetne.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
A mai nap Martinsville-ben Larson és Buescher teszteli az esőgumikat, amiket a NASCAR szeretne a rövid és lapos pályákon (Martinsville, Richmond, New Hampshire, Phoenix) bevezetni, hogy esőben is lehessen versenyezni. Persze ez még rengeteg mindentől függ, de nagyon tetszik, hogy már idáig is eljutottunk.
több mint 4 éve
Megnéztem ennek a salaknascarnak az összefoglalóját, nagyon tetszett, de én régen mindig néztem a salakmotort is.Blaney az egyik legnépszerűbb versenyző, részben köszönhetően az apjának, aki 20+ évet lehúzott a szériában. Nekem ő a no.2 kedvencem, szóval szerintem jó választás, emberileg nagyon szimpatikus, versenyzőnek pedig nagyon gyors, kiváló plate és road course racer, igazi jó fiú a többiekkel is, nem egy Logano, Keselowski, Newman, Kyle Busch, hogy félretegyen vagy feltartson bárkit a szabályosság határait feszegetve. Sajnos pont emiatt szerintem nem is lesz kiemelkedő eredménysora majd karrierje végén, és a konzisztens teljesítménnyel és különösen a szerencsével is keményen hadilábon áll. De fiatal még, bármi lehet, igazából későn érő típusnak tűnik.
Róla mi a sztori?
Mit érdemes tudni?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Tony Rickardsson 😊Hol lehetne egyáltalán nézni most? Amúgy greg hanckock volt az emberem, utána meg sayfudinov, 😊Megnéztem ennek a salaknascarnak az összefoglalóját, nagyon tetszett, de én régen mindig néztem a salakmotort is.Én Gollob-ig néztem rendszeresen a salakmotort, azóta csak elvétve.
Róla mi a sztori?
Mit érdemes tudni?
Sobri Jóska
bcsarli
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Aréna4 vette meg a technikai csomagbanHol lehetne egyáltalán nézni most? Amúgy greg hanckock volt az emberem, utána meg sayfudinov, 😊Megnéztem ennek a salaknascarnak az összefoglalóját, nagyon tetszett, de én régen mindig néztem a salakmotort is.Én Gollob-ig néztem rendszeresen a salakmotort, azóta csak elvétve.
Róla mi a sztori?
Mit érdemes tudni?
Sobri Jóska
bcsarli
peach
supercars, sbk, salakmotor meg még valami 😊
több mint 4 éve
Hol lehetne egyáltalán nézni most? Amúgy greg hanckock volt az emberem, utána meg sayfudinov, 😊Megnéztem ennek a salaknascarnak az összefoglalóját, nagyon tetszett, de én régen mindig néztem a salakmotort is.Én Gollob-ig néztem rendszeresen a salakmotort, azóta csak elvétve.
Róla mi a sztori?
Mit érdemes tudni?
Sobri Jóska
bcsarli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Megnéztem ennek a salaknascarnak az összefoglalóját, nagyon tetszett, de én régen mindig néztem a salakmotort is.Én Gollob-ig néztem rendszeresen a salakmotort, azóta csak elvétve.
Róla mi a sztori?
Mit érdemes tudni?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Megnéztem ennek a salaknascarnak az összefoglalóját, nagyon tetszett, de én régen mindig néztem a salakmotort is.Gondoltam keresek valakit "kedvenc"-nek, es a 12-es szám, a Ford meg az autófestés alapján Blaneyre gondoltam.
Róla mi a sztori?
Mit érdemes tudni?