Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
3 órája
Sources: Pete Crow-Armstrong's Cubs deal for 6 years, $115MJó játékos, de a stílusával nem bírok megbarátkozni
KeyG
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 órája
Sources: Pete Crow-Armstrong's Cubs deal for 6 years, $115M
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
15 órája
Dodgers-Mariners WS-t várok.
We are just the Ravens!
16 órája
na jó, a legeslegfontosabb dologgal hagyom abba a posztrohamomatwww.mlbtraderumors.com/2026/03/offseason-in-review-baltimore-orioles-17.html
PS. rigóknak: nekem B volt a szavazatom.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
22 órája
és akkor csapatszinten ugyanez:tadamsz, mai:ütősorernd-erősorrend:van ilyen jó kis összefoglaló esetleg pitcherek szempontjából is?😊
www.nytimes.com/athletic/7104654/2026/03/23/mlb-lineups-ranked-2026/
PS. removepaywalls.com/
robiroboter
zavi27
www.nytimes.com/athletic/7116070/2026/03/24/mlb-starting-rotation-ranking-2026-opening-day/
robiroboter
www.nytimes.com/athletic/7132139/2026/03/24/mlb-preseason-power-rankings-2026/
Szerkesztette: robiroboter
1 napja
ABS kisokosAdam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
1 napja
tadamsz, mai:ütősorernd-erősorrend:van ilyen jó kis összefoglaló esetleg pitcherek szempontjából is?😊
PS. removepaywalls.com/
robiroboter
zavi27
www.nytimes.com/athletic/7116070/2026/03/24/mlb-starting-rotation-ranking-2026-opening-day/
1 napja
MLB oldalán lévő napi Free meccsekről tud valaki valamit? Mert nem látok feltüntetve egyet sem.
We are just the Ravens!
1 napja
ütősorernd-erősorrend:van ilyen jó kis összefoglaló esetleg pitcherek szempontjából is?😊
PS. removepaywalls.com/
robiroboter
1 napja
ütősorernd-erősorrend:Mivel rosszabbak már nem lehetünk tavalyhoz képest, így szerintem előrébb fogunk lépni.😃 Amúgy kíváncsi vagyok arra, hogy egy jó spring training után egy jónak tűnő dobósorral és egy kicsit validabbnak tűnő ütősorral mire leszünk képesek. Let's go Bucs.
PS. removepaywalls.com/
robiroboter
1 napja
ütősorrend-erősorrend:www.nytimes.com/athletic/7104654/2026/03/23/mlb-lineups-ranked-2026/
PS. removepaywalls.com/
3 napja
az ABS miatti pontos mérések miatt jó néhány játékos alacsonyabb lett, mint eddig (értsd, eddig kb. bemondták a magasságukat)larrybrownsports.com/baseball/mlb-players-suddenly-shrinking-thanks-abs-system/746559
5 napja
tízpluszmilliós nézettsége volt a Venezuela vs USA WBC-döntőnek:www.mlb.com/news/2026-world-baseball-classic-final-viewership-numbers
6 napja
csapatértékek:www.sportico.com/valuations/teams/2026/mlb-team-values-2026-yankees-dodgers-1234887564/
www.sportico.com/feature/mlb-team-values-rankings-list-1234715821/
6 napja
Közhelyes, de jól látszott ki akarta jobban ezt a győzelmet.Ez nem közhelyes, hanem a magyar sportszleng legnagyobb hülyesége. 😊
🤘 gaben 🤘
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 napja
Lehet cherry picking részemről, de ez a döntő, és en bloc az amerikai alulszereplés, DeRosa túlmenedzseléséből fakad javarészt. Szerintem rövid tornákon a platoon advantage nem működik, annyira rá volt állva a LHH-RHP/RHH-LHP matchupokra, hogy mondjuk jó formában lévő .500-as ütőket is simán benchelt, de megkockáztatom, hogyha Henderson .750-et üt, talán akkor is Bregmant kezdi. McLeant is savazzák most félig-meddig joggal, tény, hogy nem kellett volna a magas strikeout ratet sem chaselni egy ilyen amerikai infielddel, kontrollvesztés ki is jött párszor McLean pitchingje alatt
6 napja
Közhelyes, de jól látszott ki akarta jobban ezt a győzelmet.Judge-ban meg kezdek egyre inkább csalódni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 napja
eeeezEveryone made the same joke about Mark DeRosa after Team USA lost WBC final
larrybrownsports.com/baseball/team-usa-manager-mark-derosa-joke-world-baseball-classic/746159
7 napja
Vamos! kurva jó volt ez a WBC! 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 napja
ez a Rodriguez még nálunk van @Kampman ? remélem szezonban is ilyen jól dob majd

Don't blink!
7 napja
hajrá Maduróék!

Don't blink!
7 napja
kereseti lista:www.sportico.com/personalities/athletes/2026/mlb-highest-paid-players-2026-shohei-ohtani-1234887383/
9 napja
jóvan, amcsikat megtolják hazai pályán, bottom 9th, runner on 3rd, 2 out, 3-2 count és egy akkora ballt megadnak strike-nak, szégyen 😀 ja hogy itt nincs ABS?Aztán lehet, hogy a kövi at batben meglett volna a harmadik out, de így épül a "mi lehetett volna, ha" legendárium
Löfli