Baseball
Szerkesztette: Löfli
ooooké.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
https://t.co/Ofukk0C3nn pic.twitter.com/owFC9IMU8d
— Adam Jude (@A_Jude) April 10, 2026

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Reds, Orioles, Brewers a sorrendem:A Reds, a Royals és a Pirates egész jó, a többi a szokásos city bullshit minőség.
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Reds, Orioles, Brewers a sorrendem:Szerintem nagyon jól néz ki az új City Connect mezünk.
Which team has your new favorite City Connect uniform? 🤩
— MLB (@MLB) April 9, 2026
- Padres
- Pirates
- Brewers
- Orioles
- Braves
- Reds
- Royals
- Rangers pic.twitter.com/GTf1CJ1MwF
Matthew99
Which team has your new favorite City Connect uniform? 🤩
— MLB (@MLB) April 9, 2026
- Padres
- Pirates
- Brewers
- Orioles
- Braves
- Reds
- Royals
- Rangers pic.twitter.com/GTf1CJ1MwF

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Poloska vagyok.
Klassz volt a fili @ szan franciszko. egesz jol indult a giants 4-0 aztan szepen lassan kipukkadtakAztán meg hoztak egy 6-0 😔😡 moat megy a 3. meccs...
YoungZeeZee
www.espn.co.uk/mlb/story/_/id/48370191/mlb-2026-international-draft-cba-talks-labor-dominican-republic-fraud-abuse-steroids-broken-deals
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Daniel Susac (SFG) élete első MLB meccsén 3hit-el kezdett. Soha rosszabb meccset Neki...... és most egy RBI triple!
nagir
Ha már másnak nem nagyon lehet örülni az öböl partján manapság.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Nem is lesznek vele bajnokokA menedzser frusztrált 😊korai,most induklt a szezon meg barmi lehet,de ez egy rossz sprial.Jaja, frusztráló, mikor ekkora a visszaesés.Schneider 😀ujabb L
Blue Jays manager John Schneider LOST HIS MIND because the umpire ejected him for arguing a balk call
— Jomboy Media (Unofficial) (@jomboymedia-mirror.bsky.social2026. április 8. 2:19
[image or embed]
Löfli
YoungZeeZee
Mariners pepitában :/
Dzsokijuing
frusztralt nem vagyok. csak erdekes
YoungZeeZee
Mi, mezei fanok max. bosszankodunk.
Dzsokijuing
Papírkutya
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
BENCH-CLEARING BRAWL BETWEEN THE ANGELS AND BRAVES IN ANAHEIM!
— Awful Announcing (@awfulannouncing) April 8, 2026
"AND SOLER AND LOPEZ ARE THROWING HAYMAKERS!"
Wayne Randazzo with the call for FanDuel Sports Network West. ⚾️🥊🎙️ #MLB pic.twitter.com/qgv2mc0rEJ
via: thecomeback.com/mlb/massive-fight-breaks-out-during-braves-angels-game.html
A menedzser frusztrált 😊korai,most induklt a szezon meg barmi lehet,de ez egy rossz sprial.Jaja, frusztráló, mikor ekkora a visszaesés.Schneider 😀ujabb L
Blue Jays manager John Schneider LOST HIS MIND because the umpire ejected him for arguing a balk call
— Jomboy Media (Unofficial) (@jomboymedia-mirror.bsky.social2026. április 8. 2:19
[image or embed]
Löfli
YoungZeeZee
Dzsokijuing
YoungZeeZee
Mi, mezei fanok max. bosszankodunk.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
korai,most induklt a szezon meg barmi lehet,de ez egy rossz sprial.Jaja, frusztráló, mikor ekkora a visszaesés.Schneider 😀ujabb L
[image or embed]
Löfli
YoungZeeZee
Dzsokijuing
Jaja, frusztráló, mikor ekkora a visszaesés.Schneider 😀ujabb L
[image or embed]
Löfli
YoungZeeZee
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
Schneider 😀ujabb L
[image or embed]
Löfli
— Jomboy Media (Unofficial) (@jomboymedia-mirror.bsky.social) 2026. április 8. 2:19
[image or embed]

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!