Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
6 órája
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 010 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Soha egyetlen Pirates játékos sem csinálta meg azt, amit Brandon Lowe. Két egymást követő meccsen legalább 5 RBI.

1 napja
robiroboter 2 293 — Let's go O's!
O'Neill (concussion) becomes 12th Orioles player to hit injured list

ooooké.

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
1 napja
pattannak a milliók

https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F0316%2Fr987181_1296x729_16-9.jpg
Study: MLB average salary hits record $5.34M, led by Mets
Major League Baseball's average salary rose 3.4% on Opening Day to a record $5.34 million, according to a study by The Associated Press, and the New York Mets topped spending at the season's start for the fourth straight year.

2 napja
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 010 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Milyen meccset nyertünk a Cubs ellen. De jó lenne ezt a Pirateset látni egész szezonban.

3 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 853 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Ekkora rakat szar inninget rég láttam MIL-tól mint most a Nationals ellen

3 napja
Meg van az első shut outunk a szezonban. Tavaly nem nagyon történt velünk ilyen. Ráadásul úgy nyerni, hogy a 7. inningig ütésünk sem volt, na az sem nagyon volt ránk jellemző.

3 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 379 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 012
Reds, Orioles, Brewers a sorrendem:
Matthew99
A Reds, a Royals és a Pirates egész jó, a többi a szokásos city bullshit minőség.

4 napja
Mikey Cincinnati Bengals 21 450
Lassan azért szólhatna valaki a Yankees lineupnak, hogy elkezdődött a szezon. Tudom, tudom, 162 meccs meg minden, de csapatszinten éppen megvan a .200 feletti átlag (.202). 😀 Azért na.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 napja

Matthew99
Szerintem nagyon jól néz ki az új City Connect mezünk.

5 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 379 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 324 — Kinek mit intézett a kormánya
Colorado Rockies are .500 at their farthest point in a season since May 2022.

Poloska vagyok.
5 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 651 — Így remélem megfelelek nektek.....
Klassz volt a fili @ szan franciszko. egesz jol indult a giants 4-0 aztan szepen lassan kipukkadtak
YoungZeeZee
Aztán meg hoztak egy 6-0 😔😡 moat megy a 3. meccs...
5 napja
YoungZeeZee 9 558
Klassz volt a fili @ szan franciszko. egesz jol indult a giants 4-0 aztan szepen lassan kipukkadtak
6 napja
Konnor Griffin Jr. 9 év 140 millió. Az komoly, Nutting kinyitotta a pénztárcát? 🤔

6 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 599 — Saturday Night Lights
Utazás a dominikai akadémiák mocsarába.
 www.espn.co.uk/mlb/story/_/id/48370191/mlb-2026-international-draft-cba-talks-labor-dominican-republic-fraud-abuse-steroids-broken-deals

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 571 — Bla, bla, bla
Daniel Susac (SFG) élete első MLB meccsén 3hit-el kezdett. Soha rosszabb meccset Neki...
nagir
... és most egy RBI triple!
Ha már másnak nem nagyon lehet örülni az öböl partján manapság.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
6 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 959 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Schneider 😀

Blue Jays manager John Schneider LOST HIS MIND because the umpire ejected him for arguing a balk call

[image or embed]

— Jomboy Media (Unofficial) (@jomboymedia-mirror.bsky.social2026. április 8. 2:19

Löfli
ujabb L
YoungZeeZee
Jaja, frusztráló, mikor ekkora a visszaesés.
Mariners pepitában :/
Dzsokijuing
korai,most induklt a szezon meg barmi lehet,de ez egy rossz sprial.
frusztralt nem vagyok. csak erdekes
YoungZeeZee
A menedzser frusztrált 😊
Mi, mezei fanok max. bosszankodunk.
Dzsokijuing
Nem is lesznek vele bajnokok
Papírkutya

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
6 napja
jól van, hivatalosan is elkezdődött a szezon 😀 😀 😀 😀 😀

via:  thecomeback.com/mlb/massive-fight-breaks-out-during-braves-angels-game.html

6 napja
Schneider 😀

Blue Jays manager John Schneider LOST HIS MIND because the umpire ejected him for arguing a balk call

[image or embed]

— Jomboy Media (Unofficial) (@jomboymedia-mirror.bsky.social2026. április 8. 2:19

Löfli
ujabb L
YoungZeeZee
Dzsokijuing
YoungZeeZee
A menedzser frusztrált 😊
Mi, mezei fanok max. bosszankodunk.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 napja
YoungZeeZee 9 558
Schneider 😀

[image or embed]

Löfli
ujabb L
YoungZeeZee
Dzsokijuing
6 napja
Schneider 😀

[image or embed]

Löfli
ujabb L
YoungZeeZee

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 napja
YoungZeeZee 9 558
Schneider 😀

[image or embed]

Löfli
ujabb L
6 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 813 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Schneider 😀

[image or embed]

— Jomboy Media (Unofficial) (@jomboymedia-mirror.bsky.social) 2026. április 8. 2:19

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 napja
YoungZeeZee 9 558
a dodgers szetverte a jayst..14-2
5 meccse ota no win