NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Musgrove jó szarul kezd...Hatalmas pozitívumot fedeztem fel, így sok év után a Piratesnál. Csoportellenfélnél ez nem gyakori, de...
Gergőke
...ez a fekete mez kurva jól néz ki! 😀 Elégedjetek meg idén ennyivel! Mi majd nyerünk helyettetek is 😛 Go Cubs Go!
több mint 5 éve
Musgrove jó szarul kezd...Fantasyban le is cseréltem mikor láttam, hogy Twins ellen játszik.
Gergőke
több mint 5 éve
Nekem ennél sokkal bonyolultabb matematikai művelettel jött ki 😀😀A White Sox ötmeccses győzelmi szériánál jár, mondom ÖT meccses GYŐZELMI szériánál!162 meccses mércével az már több mint 13 meccses széria!!!!
Annyira buli.
Persze Rodón ismét IL-en, lassan jobban tenné ha visszavonulna, kár ezt erőltetni.
Mikey
Kampman
Imádom, amikor a kommentátorok elkezdenek szorozgatni 2,7-tel.
Mikey
több mint 5 éve
😀A White Sox ötmeccses győzelmi szériánál jár, mondom ÖT meccses GYŐZELMI szériánál!162 meccses mércével az már több mint 13 meccses széria!!!!
Annyira buli.
Persze Rodón ismét IL-en, lassan jobban tenné ha visszavonulna, kár ezt erőltetni.
Mikey
Kampman
Imádom, amikor a kommentátorok elkezdenek szorozgatni 2,7-tel.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Musgrove jó szarul kezd...
több mint 5 éve
A White Sox ötmeccses győzelmi szériánál jár, mondom ÖT meccses GYŐZELMI szériánál!162 meccses mércével az már több mint 13 meccses széria!!!!
Annyira buli.
Mikey
több mint 5 éve
Most nézem vissza a hajnali Dodgers meccset, Pederson első dobásból HR-t ütött 😀ezt a nyulat gyakran előhúzza a cilinderből. mondjuk leginkább olyankor, amikor el akarjuk cserélni 😊
A mai ingyen MLB TV meccs pedig a Rangers-Athletics lesz 03:10-kor megint.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
A White Sox ötmeccses győzelmi szériánál jár, mondom ÖT meccses GYŐZELMI szériánál!Annyira buli.
több mint 5 éve
Most nézem vissza a hajnali Dodgers meccset, Pederson első dobásból HR-t ütött 😀A mai ingyen MLB TV meccs pedig a Rangers-Athletics lesz 03:10-kor megint.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Tavaly a plate discipline-je még hagyott kívánnivalót maga után, de idén (eddig) már az is tetszetős.Urshela is elkezdte a szezont, ahogy nézem. Hihetetlen mekkora steal volt. 😎elképesztő srác védekezésben
Mikey
csebi
Szerkesztette: gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
Urshela is elkezdte a szezont, ahogy nézem. Hihetetlen mekkora steal volt. 😎elképesztő srác védekezésben
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Urshela is elkezdte a szezont, ahogy nézem. Hihetetlen mekkora steal volt. 😎
több mint 5 éve
Design by smithxdesign
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
És még annyi, hogy Cole Tucker meg elmegy a picsába. 2 kulcsfontosságú szituációban nem bírta elkapni a labdát...
több mint 5 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 412
Tavaly a youtubeon is adtak free meccseket.officialbanAug 12. Szerdaig minden nap adnak Free meccset.Hát ahogy néztem mostanában az elmúlt héten ha nem is minden nap, de 3 naponta biztos. De nyilván ajándék minden ingyen meccs ilyen minőségbe kalózstream nélkül.Mai ingyen meccs MLB Tv-n a Dodgers-Padres 03:10-korEnnek hatasara letoltottem az Appot. Ha jol ertelmezem minden nap adnak egy Free meccset. Foleg , hogy a Dodgers erdekel leginkabb. 😊
Heisman Trophy
KeyG
Heisman Trophy
KeyG
több mint 5 éve
Aug 12. Szerdaig minden nap adnak Free meccset.Hát ahogy néztem mostanában az elmúlt héten ha nem is minden nap, de 3 naponta biztos. De nyilván ajándék minden ingyen meccs ilyen minőségbe kalózstream nélkül.Mai ingyen meccs MLB Tv-n a Dodgers-Padres 03:10-korEnnek hatasara letoltottem az Appot. Ha jol ertelmezem minden nap adnak egy Free meccset. Foleg , hogy a Dodgers erdekel leginkabb. 😊
Heisman Trophy
KeyG
Heisman Trophy
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Hát ahogy néztem mostanában az elmúlt héten ha nem is minden nap, de 3 naponta biztos. De nyilván ajándék minden ingyen meccs ilyen minőségbe kalózstream nélkül.Mai ingyen meccs MLB Tv-n a Dodgers-Padres 03:10-korEnnek hatasara letoltottem az Appot. Ha jol ertelmezem minden nap adnak egy Free meccset. Foleg , hogy a Dodgers erdekel leginkabb. 😊
Heisman Trophy
KeyG
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Megbízható baseball stream oldalt ismer valaki? 2 meccset láttam eddig, a legutóbbi 2-öt TV-ben. És leköt.Redditen minden meccshez adnak eléggé jó minőségű streameket
KeyG

több mint 5 éve
bilasport.net/mlb.htmlMegbízható baseball stream oldalt ismer valaki? 2 meccset láttam eddig, a legutóbbi 2-öt TV-ben. És leköt.Ugyan ez nalam is.
KeyG
Letoltottem a nyito Yankees meccset meg a tegnapi Mets meccset vegigneztem.Es tokre bejon.Plane ha lennenek meg nezok is...
ZoliZoltán
több mint 5 éve
Mai ingyen meccs MLB Tv-n a Dodgers-Padres 03:10-korEnnek hatasara letoltottem az Appot. Ha jol ertelmezem minden nap adnak egy Free meccset. Foleg , hogy a Dodgers erdekel leginkabb. 😊
Heisman Trophy
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Megbízható baseball stream oldalt ismer valaki? 2 meccset láttam eddig, a legutóbbi 2-öt TV-ben. És leköt.Ugyan ez nalam is.
KeyG
Letoltottem a nyito Yankees meccset meg a tegnapi Mets meccset vegigneztem.Es tokre bejon.Plane ha lennenek meg nezok is...
több mint 5 éve
Megbízható baseball stream oldalt ismer valaki? 2 meccset láttam eddig, a legutóbbi 2-öt TV-ben. És leköt.
We are just the Ravens!