NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Mai ingyen meccs MLB Tv-n a Dodgers-Padres 03:10-kor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Most néztem, hogy holnap 20:10-től a Sport tv-n a Pirates! Úristen tv-s meccset játszunk.... 😀😀
több mint 5 éve
Azért most egy kicsit kezd tele lenni mindenem. 7szer kaptunk ki. Ebből 4szer 1 Runnal, kétszer hosszabbítás után. Egy totál homály meccsünk volt. 2szer meg 3 Runnal kaptunk ki. Nyilván nem azt mondom, hogy jó csapat vagyunk, de egy kis szerencsével ez jóval másképp is festhetne. A pitcher szekció továbbra is gyenge. Most még tovább gyengült Keller kiesésével. Feliz is megsérült. Kela viszont végre meggyógyult a koronából és elkezdhetett edzeni. Az meg nagyon jó lenne, ha Reynolds, Newman, Polanco és Bell is feljavulna. Bár Newman és Bell végre homért is ütött. Moran meg jó lenne, ha tartaná ezt az ütő formát.Nyilván nem a Twins ellen várom, hogy megtáltosodunk, de hátha a szerencse is egy kicsit mellénk szegődik majd.
több mint 5 éve
Persze, és nyilván lehet árnyalni ezeket a dolgokat is amiket írtam.Ugyanakkor a határ az univerzum vége Krakennek. Piszok tehetséges, csak mondjuk jó lenne ha hosszabb távon egészséges tudna maradni. Neki pl. kedvezhetne hogy csak 60 meccs van, persze pont emiatt illene rohadt gyorsan beindulnia.
Meg a nemtörődömségétől nekem is tikkel a bal szemem (Canóval is ez volt sokszor anno).
Reméljük, hogy összekapja magát 😊
Darksun3
Nem véletlen hogy a gyengébb, ám jelentősen javuló védekező képességei ellenére stabil kezdő. S arról sem szabad elfeledkezni, hogy a catchernek a legfontosabb jellemzője még mindig a dobókkal való kémia.
Sánchez simán HOF kaliber catcher lehetne, ha a sérülékenysége nem hátráltatná.
Streaky? Ja. Sokszor unott a feje? Ja. De általában amikor ez így eszembe jut, olyankor szokta gyorsan elkezdeni kivagdosni a lasztikat a 2nd meg 3rd deckre egymásutánban.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Kedden végül Pittsburgh Pirates-Minnesota Twins meccset ad a Sport2 20:10-tőlköszi, frissítve a kiemelt komment
www.facebook.com/photo?fbid=3179975845370794&set=gm.2561938747403559newll

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Kedden végül Pittsburgh Pirates-Minnesota Twins meccset ad a Sport2 20:10-tőlwww.facebook.com/photo?fbid=3179975845370794&set=gm.2561938747403559
Szerkesztette: newll
több mint 5 éve
Persze, és nyilván lehet árnyalni ezeket a dolgokat is amiket írtam.Meg a nemtörődömségétől nekem is tikkel a bal szemem (Canóval is ez volt sokszor anno).
Reméljük, hogy összekapja magát 😊
Szerkesztette: Darksun3
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 5 éve
No akkor tegyük ezt kicsit tisztába 😊Akkor csak nem a kedvencem. Ez is jó indok? 😊
2016 óta Gary 105 HR-t ütött, ami a legtöbb az MLB catcher-ök között. A második Grandal 101-gyel, csak ő 178 meccsel többet játszott mint Sánchez. A harmadik legtöbb pedig Pérez, aki 78 homernél tart (és még ő is 29 meccsel többet játszott).
121 wRC+ (külső tényezőkhöz igazított súlyozott ütési statisztika) szintén a legjobb az MLB catcher-ök között '16 óta.
.514-es slugging, legjobb az MLB-s catcher-ök közt (második Gattis .475-tel...)
ISO (Isolated Power) szintén zenész (Gary a legjobb .269-cel, a másodiknak van .230)
Sánchez .840-es OPS (on base plus slugging) az egész MLB-ben a legtöbb, csakúgy, mint a .352-es wOBA (súlyozott bázisra kerülési átlag) és a 2016 óta átlagos 91,3 mérföld/órás exit velocity.
11.6 fWAR-ja (a FanGraphs által vezetett Wins Above Replacement) pedig az 5. a liga catcher-jei között, de az előtte lévők közül egy kivételével (Flowers) mindenkinél legalább 131-gyel kevesebb meccset játszott Kraken.
ÉS mindezt úgy, hogy a BABIP-ja valami egészen rossz (.264), tehát kvázi szerencséje sincsen.
Plusz ehhez hozzáadódik, hogy nem nagyon tudnak lopni ellene általában, mert atom a karja (bár az utóbbi 2 szezonban ebben gyengébb volt, mint előtte), valamint a passed ballok számát is nagyon lecsökkentette (tavaly már csak 7 volt neki, előző két szezonban meg átlag 17). Még a framing-jén javítani kell, hogy konstansan jó maradjon, nem olyan hektikus mint eddig.
Gary jó. Az egyik legjobb C az egész ligában 😊 Még ha többször is van szar szériája.
Idén is remélem, hogy be fog indulni, már vannak biztató jelek, például a hajnali dupla Martinez feje fölött.
Darksun3

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
nem akartam elspoilerezni 😊Jól emlékszem, hogy ez egy perfect game volt?Volt már olyan, hogy egy dobó végigdobott egy meccset?port.hu/adatlap/film/tv/a-palya-csucsan-for-love-of-the-game/movie-47520
Sobri Jóska
jó tudom, hogy film, de végig dobja KC mind a 9 inninget...
És szegény Kelly Preston mostanában halt meg😕
NB2
Shawn84
több mint 5 éve
nem csak a passed ball számít, most is volt vmeik meccsen a nats ellen, hogy nem tudta elkapni a labdát így strike helyett ballt ítélt az umpire. de amúgy emlékszem, hogy vmeik fontos szériában talán épp az Astros ellen kulcs szituban volt passed ballja. sztem annyira nem jó védekező catcher, támadó oldalon jó volt, de amit eddig idén művel arra nincsenek szavak. remélem beindul nagyon gyorsan.No akkor tegyük ezt kicsit tisztába 😊22 AB/12 SO/2 H idén. És a rohadt unalom ami az arcán van az idegesít engem.nagyon jó volt a bemutatkozása, védő oldalon viszont szörnyű az biztos.Nekem az a bajom vele, hogy nem értem a hypeot körülötte. Néha üt pár nagyot és utána hosszú időre eltűnik. Neki van az egyik legtöbb elhagyott labdája. Ráadásul volt egy olyan időszaka, amikor nagyon szart mindenre.Judge zsinórban 5 meccsen HR 😀elképesztő formában van viszont Sanchez sehol sincsen baszki ...
kapitnono
csebi
Matthew99
csebi
Matthew99
2016 óta Gary 105 HR-t ütött, ami a legtöbb az MLB catcher-ök között. A második Grandal 101-gyel, csak ő 178 meccsel többet játszott mint Sánchez. A harmadik legtöbb pedig Pérez, aki 78 homernél tart (és még ő is 29 meccsel többet játszott).
121 wRC+ (külső tényezőkhöz igazított súlyozott ütési statisztika) szintén a legjobb az MLB catcher-ök között '16 óta.
ISO (Isolated Power) szintén zenész (Gary a legjobb .269-cel, a másodiknak van .230)
Sánchez .840-es OPS (on base plus slugging) az egész MLB-ben a legtöbb, csakúgy, mint a .352-es wOBA (súlyozott bázisra kerülési átlag) és a 2016 óta átlagos 91,3 mérföld/órás exit velocity.
11.6 fWAR-ja (a FanGraphs által vezetett Wins Above Replacement) pedig az 5. a liga catcher-jei között, de az előtte lévők közül egy kivételével (Flowers) mindenkinél legalább 131-gyel kevesebb meccset játszott Kraken.
ÉS mindezt úgy, hogy a BABIP-ja valami egészen rossz (.264), tehát kvázi szerencséje sincsen.
Plusz ehhez hozzáadódik, hogy nem nagyon tudnak lopni ellene általában, mert atom a karja (bár az utóbbi 2 szezonban ebben gyengébb volt, mint előtte), valamint a passed ballok számát is nagyon lecsökkentette (tavaly már csak 7 volt neki, előző két szezonban meg átlag 17). Még a framing-jén javítani kell, hogy konstansan jó maradjon, nem olyan hektikus mint eddig.
Gary jó. Az egyik legjobb C az egész ligában 😊 Még ha többször is van szar szériája.
Idén is remélem, hogy be fog indulni, már vannak biztató jelek, például a hajnali dupla Martinez feje fölött.
Darksun3
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
No akkor tegyük ezt kicsit tisztába 😊22 AB/12 SO/2 H idén. És a rohadt unalom ami az arcán van az idegesít engem.nagyon jó volt a bemutatkozása, védő oldalon viszont szörnyű az biztos.Nekem az a bajom vele, hogy nem értem a hypeot körülötte. Néha üt pár nagyot és utána hosszú időre eltűnik. Neki van az egyik legtöbb elhagyott labdája. Ráadásul volt egy olyan időszaka, amikor nagyon szart mindenre.Judge zsinórban 5 meccsen HR 😀elképesztő formában van viszont Sanchez sehol sincsen baszki ...
kapitnono
csebi
Matthew99
csebi
Matthew99
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 5 éve
Jól emlékszem, hogy ez egy perfect game volt?Volt már olyan, hogy egy dobó végigdobott egy meccset?port.hu/adatlap/film/tv/a-palya-csucsan-for-love-of-the-game/movie-47520
Sobri Jóska
NB2
több mint 5 éve
Volt már olyan, hogy egy dobó végigdobott egy meccset?port.hu/adatlap/film/tv/a-palya-csucsan-for-love-of-the-game/movie-47520
Sobri Jóska
több mint 5 éve
22 AB/12 SO/2 H idén. És a rohadt unalom ami az arcán van az idegesít engem.nagyon jó volt a bemutatkozása, védő oldalon viszont szörnyű az biztos.Nekem az a bajom vele, hogy nem értem a hypeot körülötte. Néha üt pár nagyot és utána hosszú időre eltűnik. Neki van az egyik legtöbb elhagyott labdája. Ráadásul volt egy olyan időszaka, amikor nagyon szart mindenre.Judge zsinórban 5 meccsen HR 😀elképesztő formában van viszont Sanchez sehol sincsen baszki ...
kapitnono
csebi
Matthew99
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
nagyon jó volt a bemutatkozása, védő oldalon viszont szörnyű az biztos.Nekem az a bajom vele, hogy nem értem a hypeot körülötte. Néha üt pár nagyot és utána hosszú időre eltűnik. Neki van az egyik legtöbb elhagyott labdája. Ráadásul volt egy olyan időszaka, amikor nagyon szart mindenre.Judge zsinórban 5 meccsen HR 😀elképesztő formában van viszont Sanchez sehol sincsen baszki ...
kapitnono
csebi
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Nekem az a bajom vele, hogy nem értem a hypeot körülötte. Néha üt pár nagyot és utána hosszú időre eltűnik. Neki van az egyik legtöbb elhagyott labdája. Ráadásul volt egy olyan időszaka, amikor nagyon szart mindenre.Judge zsinórban 5 meccsen HR 😀elképesztő formában van viszont Sanchez sehol sincsen baszki ...
kapitnono
csebi

több mint 5 éve
Judge hihetetlen egyelőre mind támadó, mind védő oldalon. Valamiért neki nagyon jót tesz, hogy nincsenek nézőink 😀Judge zsinórban 5 meccsen HR 😀elképesztő formában van viszont Sanchez sehol sincsen baszki ...
kapitnono
csebi
több mint 5 éve
Judge zsinórban 5 meccsen HR 😀elképesztő formában van viszont Sanchez sehol sincsen baszki ...
kapitnono
több mint 5 éve
Mets meccs...Elnezve az elso i2 nninget na mondom ez sima NY gyozelem lesz.Erre meg 0-4 a vege...
Ez azert sokat elarul a Metsrol is,hogy egy ujonc,dadogo dobo ellen semmi....aztan meg a 2. 3. szamuak ellen se....
A csapat legjobb doboja a closer?😲
több mint 5 éve
Kershaw bemutatkozott végre.81 pitch, 6K, 3H, 0BB, 5.2IP - egész jó számok.
több mint 5 éve
jellemzően a legjobban átlagban 12-14 dobásból szoktak hozni egy inninget, az - amint mondták - 108-126 dobás. viszont ha olyan a dobó, hogy sok groundert ütnek róla (ahol a labda a gyémánton belül ér először földet), akkor sokat spórolhat ajándék ground outokkal.Az átlagban hány dobás?Volt már olyan, hogy egy dobó végigdobott egy meccset?igen, ez a complete game
Sobri Jóska
lol
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nolan Ryan amúgy nem emberből volt.ezt most kikerestem, 235 pitch - Nolan Ryan, ez nem lehetett egyszeru, hogy nem szakadt le a karja...😄És olyan volt, hogy 150 felett dobott egy dobó egy meccsen?110-120, de ez nagyon valtozo, a mai jatekban biztosan 100 felett. a rekord 50-60 korul van meg joval regebbrol.Az átlagban hány dobás?Volt már olyan, hogy egy dobó végigdobott egy meccset?igen, ez a complete game
Sobri Jóska
lol
Sobri Jóska
lol
Sobri Jóska
lol
ráadásul ha valaki kihozta a sodrából, akkor megküldte a labdával. ilyenkor ugye a catcher általában igyekszik az ütő és a dobó közé állni, hogy védje a dobójátékost. na Nolan Ryan-nél ilyennel nem kellett nagyon foglalkozni, bunyóban simán megállta a helyét.
több mint 5 éve
Dobó függvénye is.A catchereket mennyire cserelik?azer a guggolas/ fel guggolas is elegge szetragja a terdet nem?Általában 2 van egy csapatban az aktív keretben, de ha van egy megbízható catcher aki legalább átlagosan üt, akkor nem nagyon szokták cserélni őket
ZoliMP
kapitnono
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: