NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ez a Dodgers pitcher May mégis melyik borbélytól jött el ahol azt hazudták neki, hogy ez a haj +szakáll kombó így ahogy van jól néz ki? 😁
kapitnono
ugyan már, bézbólról beszélünk, a pitcher itt külön állatfajta

a legnevetségesebb kinézetű idahói farmerpurdéból is lehet pitcher, ha elég erősen és pontosan el tud toszni egy labdát húsz méterre
slowmotion
Még India-i krikettesekből is ugye.
 www.youtube.com/watch?v=lEtNIoPxcq8

Szerkesztette: Shawn84
több mint 5 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Ez a Dodgers pitcher May mégis melyik borbélytól jött el ahol azt hazudták neki, hogy ez a haj +szakáll kombó így ahogy van jól néz ki? 😁
kapitnono
Vörhenyes... :bleh:
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
kapitnono
ugyan már, bézbólról beszélünk, a pitcher itt külön állatfajta

a legnevetségesebb kinézetű idahói farmerpurdéból is lehet pitcher, ha elég erősen és pontosan el tud toszni egy labdát húsz méterre

Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Sonka kolléga kérésére:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
kapitnono
Anyukája mondta hogy szép 😀
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!

több mint 5 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Hoppa!
Marlins W!😎
több mint 5 éve
😀 😀
 twitter.com/Cut4/status/1290814044400648192

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Csak, hogy a Baltimore szurkereknek legyen egy kis öröme.

www.mlb.com/news/melanie-newman-makes-history-calling-orioles-on-radio?fbclid=IwAR0yGO4dRohtYdxkVvas2S6Y8k7RP63MpJADGOdZSjh4LCvhvq7VIorx8CQ
több mint 5 éve
Kicsit off. Csak nekem bántja a szemem ez a gagyi/igénytelen/idejétmúlt grafika ami a Sport tv-nél használatos a főcímeknél (nem tudom mi a pontos neve)? Már az NFL esetén is szörnyülködtem, de azt hittem úgy vannak vele, hogy egyszer megcsináltuk jó lesz ez. De most a baseballnál mikor megláttam, hangosan felröhögtem. Mi ez az alpári pusztító vizuális környezetszennyezés? Főleg ha utána látod az Espn dolgait. Nincs erre ember?

Jóska te értesz ehhez. Csak én vagyok túl dizájnközpontú?
Matthew99
Nem engem kerdeztel.
A sport tv arculata kb 10 eve nem valtozott.logo, focimek stb..gondolom sok penz lenne az egeszet ujraterveztetni.
Az mlb introja uj es nekem is fura bar nem vagyok haklis ezekre es nem ez a szakmam.ellemben orulok h az nfl gagyi rock zeneje mar nincs.
ZoliMP
Mindenkit kérdeztem, csak az utolsó mondat szólt Sobrinak. Értem, hogy nincs pénz új logóra, de egy teljesen új sportot csak nem 20 éves technikával kéne bevezetni. Egy kis energiát azért csak bele lehetne fektetni. Bár lehet, hogy annyira gyorsan kellett összedobni valamit hogy ennyi sikerült.

több mint 5 éve
Bye the way egy kérdés: ha az ütő érvényes területre üt egy szar labdát ami pattogva gurul pont egy védő felé, akkor dönthet úgy hogy nem kezd futni mert 1000% h kiejtenék, vagy érvényes ütés után kötelező futnia? Ha van ilyen és maradhat a homeplate-n az mi, strike?
The terrible towel
Érdemes futnia, hiszen a védő is hibázhat. Nem tudja összeszedni a labdát vagy átdobja az egyesen álló ember felett pl. Ilyenkor még akár kettesre is kijuthat. De ha valaki nem kezd el futni, akkor a bíró outnak veszi. Viszont láthatsz olyat is, hogy ütés után a catcher megérinti az ütő játékost. Ha 2 strikenál rálendít, de nem találja el a labdát viszont a catcher elejti a labdát, akkor az ütő futhatna. Ezt szokták egy gyors érintéses kiejtéssel orvosolni.

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 412
Kicsit off. Csak nekem bántja a szemem ez a gagyi/igénytelen/idejétmúlt grafika ami a Sport tv-nél használatos a főcímeknél (nem tudom mi a pontos neve)? Már az NFL esetén is szörnyülködtem, de azt hittem úgy vannak vele, hogy egyszer megcsináltuk jó lesz ez. De most a baseballnál mikor megláttam, hangosan felröhögtem. Mi ez az alpári pusztító vizuális környezetszennyezés? Főleg ha utána látod az Espn dolgait. Nincs erre ember?

Matthew99
Nem engem kerdeztel.
A sport tv arculata kb 10 eve nem valtozott.logo, focimek stb..gondolom sok penz lenne az egeszet ujraterveztetni.
Az mlb introja uj es nekem is fura bar nem vagyok haklis ezekre es nem ez a szakmam.ellemben orulok h az nfl gagyi rock zeneje mar nincs.
több mint 5 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Az előbb is... volt base1+2n futó, volt egy ütés amiből flyout lett, de a futók átmentek a base2+3ra. Egy rohadt ismétlést nem mutattak nemhogy nagytotált, helyette 1percig néztük hogy a dobó mormog maga elé a labdát szorongatva. Próbálkozom én ezt a sportot megkedvelni de ez nagyon idegesítő!
The terrible towel
Csak hallgasd, ne nézd. 😉
Sobri Jóska
Ja lehet ez a megoldás, de nem akarom elhinni hogy abban az országban ahol pl nflben 10kamerával vesznek minden egyes yardvonalat, ezt ennyire leszarnák. Nemhogy örülne neki a tv-s hogy van mit mutatni 5perc lendít-luft-nem lendít-ball játék után... na mindegy 😀

Bye the way egy kérdés: ha az ütő érvényes területre üt egy szar labdát ami pattogva gurul pont egy védő felé, akkor dönthet úgy hogy nem kezd futni mert 1000% h kiejtenék, vagy érvényes ütés után kötelező futnia? Ha van ilyen és maradhat a homeplate-n az mi, strike?
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Na megy a warmup akkor lesz meccs is? Ja meg mivel eddig csak a PO-t néztem meg hogy ki volt all-star az utóbbi években, le tudnátok írni hogy ki a sztár a 2 csapatban 😀
Nyilván a Marlinsban most a 19-es számú Covid az.
Heisman Trophy
A Warmup elég hosszú szokott lenni, előfordul, hogy mire kezdés lenne, inkább halasztódik minden. A héten is a Tigers - Reds mecscen, szépen lement a warmup, majd rájöttek, hogy szar az idő, és kezdésre Delayt hírdettek.
több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
na hahó, a Marlinsban most éppen sokkal ismertebb játékosok vannak (Forsythe, Aguilar, Cervelli, Dickerson), mint az egyszem Crush Davis B'more-ban 😀

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Hogy én hogy utálom ezt a szürke mezt.
több mint 5 éve
A Marlinsban amúgy sincs túl nagy sztár, de akik egyébként nem rosszak azok mind virusosak most.
Ez a keret amit most látsz, ebbe van olyan aki debutál az MLBbe, van olyat akit 2 napja vettek, van akit 3 napja 😀
Szóval érdekes meccs lesz.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Na megy a warmup akkor lesz meccs is? Ja meg mivel eddig csak a PO-t néztem meg hogy ki volt all-star az utóbbi években, le tudnátok írni hogy ki a sztár a 2 csapatban 😀
Nyilván a Marlinsban most a 19-es számú Covid az.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Tavaly összesen 19 playernek volt az átlaga .300 fölött
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Volt régen egy film Ty Cobb-ról, Tommy Lee Jones játszotta. Nekem nagyon tetszett.
Két kérdés lenne ezzel kapcsolatban.
1. Manapság tilos, vagy csak leszoktak arról, hogy aki a base-re szalad ne csússzon nyújtott lábbal előre?
2. Cobb-nak volt akkoriban minden idők legjobb ütésátlaga 0.367-el. Ez még áll?
Mert ezt a listát nézegetve igen, csak a neveket nem ismerve, az elejét végigkattingatva nem igazán van benne olyan, akiről akár színes kép lenne.
Ennyire nincsenek manapság ilyen jó százalékban ütők? (Ennyire jók a dobók?)

en.wikipedia.org/wiki/List_of_Major_League_Baseball_career_batting_average_leaders

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 5 éve
Mekkora a legnagyobb hátrányból történt fordítás? 10-12 pont?
Sobri Jóska
Telitalálat.

tht.fangraphs.com/tht-live/10-year-anniversary-of-baseballs-greatest-comeback/

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Nekem meg tönkrement a netem, lehet azért mert elkapta a vírust a Marlinstól...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Elvileg egy csapat egy inningben végtelen pontot szerezhet?
Vagy max 9-t, ha mind a 9 ütő HR-t ütött, akkor vége, nem ütnek többet?
Vagy ha sorban ütik a HR-okat, akkor újra sorra kerülnek, és amíg nincs meg a 3 out, addig elvileg bármennyi pont szerezhető?
Sobri Jóska
Amig nincs meg a 3 out annyit pontot szereznek amennyit nem szégyellnek 😀
adamfaragoo
Ez speciel tetszik, mert elviekben, amíg van ütés, addig nincs lefutott meccs, 0-15-ről is elméletben fel lehet állni.
Csak gondolom az igen ritka.
Mekkora a legnagyobb hátrányból történt fordítás? 10-12 pont?

több mint 5 éve
bármennyi

The record for most runs scored by a team in a single inning is 18, set by the Chicago White Stockings (now the Chicago Cubs) against the Detroit Wolverines on September 6, 1883. The modern-day record is 17, achieved by the Boston Red Sox against the Detroit Tigers on June 18, 1953.