NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 458 — Amerikai sportok rajongója
Annyira tudok örülni, hogy Arrieta után Bundy is az új csapatában lesz ász 😀
robiroboter
Bundy-nál abszolút számítottam rá sajnos, hogy máshol biztos hogy sokkal jobb lesz, vittem is fantasyban hátsó köröben.😊

Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Na, most már Don Mattinglynak van a legtöbb győzelme Marlins managerként!
adamfaragoo
Mennyi is az?🤔282???

Jack McKeon, who served as manager from 2003-05 and in ‘11, collected 281 career wins.

Azert ez is kemeny...es ő csak 4 szezon alatt.

Jön a Mets....
Amugy minden nap lesz meccs.
Ez egy normal szezonban is igy megy?
Tudom,hogy van olyan,hogy 24 oran belul 2 is van...bár ez is mekkora baromság már?!
ZoliZoltán
Donnie is csak négy éve van ott, McKeon meg összesen 3,5 szezont volt (jó, inkább 3 és kétharmad). de ugye Donnie alól folyamatosan adogatják el a legjobb játékosokat.
több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Annyira tudok örülni, hogy Arrieta után Bundy is az új csapatában lesz ász 😀

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nekem az egyetlen meccsükön, amit magyarul adtak, Goodwin tetszett. Ütött is jókat, szépet kapott el, egyelőre ő a kedvenc.
Sobri Jóska
Múltkor ha jól emlékszem te kérdezted, van e olyan, hogy egy dobó végigdobja a 9 inninget. Na az újdonsült kedvenceid dobója, Dylan Bundy az éjjel pont megtette. Ráadásul csak 4 ütést és 1 futást engedett a Marinersnek, 10 strikeout mellett, szóval rohadt jól is játszott.
több mint 5 éve
pavel 5 — paszeti@gmail.com
Én LAA drukker tervezek lenni. 😊
Szól valami ellene?
Van valami aktuális mainstream dolguk, buzi e vagyok, vagy divatfan, esetleg simán csak niemand a választásommal?
Hogy illeszkednek a baseball világába, mi a toposz velük kapcsolatban?
Sobri Jóska
Egy unalmas háttérsportnál nem mindegy kinek drukkolsz?😊
zavi27
Max Enrico Palazzo miatt lennél buzi... 😀 Amúgy Trout, Pujols, Teheran, Ohtani, Bundy ott játszik. Őket érdemes szemmel tartani, bár nem egyszerű nyugati csapat lévén!
több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
miután az idei csonkaszezon menetrendje amúgyis szuperfeszesre lett húzva + COVID 19 miatt napokra kieső csapatok, elég egyértelmű, hogy rengeteg duplafejűt kell rendezni, nem véletlenül rövidítették idén hétinningesre a duplafejűeket.

normál alapszakaszban hat hónap alatt játszanak le csapatonként 162 meccset. július elején, közepén van egy párnapos All-Star szünet, de amúgy kb. hat napot játszik egy csapat egy héten. és esik az eső, bamm, borul a menetrend, duplafejű.

mondom én, hogy a focisták, amfocisták feje csak zsong az egy léptékkel nagyobb meccsszámtól.

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
adamfaragoo
Mennyi is az?🤔282???

Jack McKeon, who served as manager from 2003-05 and in ‘11, collected 281 career wins.

Azert ez is kemeny...es ő csak 4 szezon alatt.

Jön a Mets....
Amugy minden nap lesz meccs.
Ez egy normal szezonban is igy megy?
Tudom,hogy van olyan,hogy 24 oran belul 2 is van...bár ez is mekkora baromság már?!

Szerkesztette: ZoliZoltán
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 458 — Amerikai sportok rajongója
Szól valami ellene?
Van valami aktuális mainstream dolguk, buzi e vagyok, vagy divatfan, esetleg simán csak niemand a választásommal?
Sobri Jóska
Egy unalmas háttérsportnál nem mindegy kinek drukkolsz?😊
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
több mint 5 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
W 😎✌☺

Go Fish
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
De nagyon kellett ez a W! Már kezdett nagyon frusztrált lenni a csapat. Polanco a sisakját csapdosta, Bell majdnem kettétörte az ütőjét. Végre Gregory ütött egy nagy homért. Reynolds végre elkezdett ütni is, védekezésben pedig egészen jól játszik. Shelty meg a lehető legjobb pillanatban küldte be Newmant, aki köszönte szépen és megnyerte a meccset.

több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Végreeeeeeeee! Come Back win! Kevin Newman 5. walkoffja! Ezaaaz! Hátha ez egy kicsit megfordítja a sorsunkat!

Raise the Jolly Roger!

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Nekem az egyetlen meccsükön, amit magyarul adtak, Goodwin tetszett. Ütött is jókat, szépet kapott el, egyelőre ő a kedvenc.

több mint 5 éve
Szól valami ellene?
Sobri Jóska
Nálam csak pozitívumok szinte
1: Csupasz Pisztoly első részben ők játszanak
2: Joe Madden lett az új edző (108 év után nyert a Cubsal)
3: Remek hangulatú stadion, a merchandising cuccaik szerintem jól néznek ki
4: Mike Trout (TOP 3 játékos jelenleg)
5: Shohei Ohtani, a dobó aki jobban üt mint dob, de imádjuk 😊
6: Albert Pujols, egyértelműen Hall of Fame játékos, az utolsó éveiben (de még mindig oda tudja tenni magát)

Negatívum:
Évek óta igazolnak és tradelnek teljesen elmebeteg módon, ahelyett, hogy a farmot is fejlesztenék. Ennek ellenére 2014 óta nem voltak rájátszásban, pedig nem kis nevek fordultak meg a csapatban ez idő alatt.

Személyes vélemény: Ha már nem a Cubsot választottad, akkor az Angels is simán remek. Csak győzz felkelni hajnalban 😀
Shawn84
Egyelőre drukkolok. A nézés meg odébb van.
Vagyis az LAA az MLB Jaguarsa. Tökéletes lesz. 😊

több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!
Szól valami ellene?
Sobri Jóska
6: Albert Pujols, egyértelműen Hall of Fame játékos, az utolsó éveiben (de még mindig oda tudja tenni magát)

Negatívum:
Évek óta igazolnak és tradelnek teljesen elmebeteg módon, ahelyett, hogy a farmot is fejlesztenék. Ennek ellenére 2014 óta nem voltak rájátszásban, pedig nem kis nevek fordultak meg a csapatban ez idő alatt.

Személyes vélemény: Ha már nem a Cubsot választottad, akkor az Angels is simán remek. Csak győzz felkelni hajnalban 😀
Shawn84
+ innentől Jóska is 😉🤣

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Szól valami ellene?
Sobri Jóska

Negatívum:

több mint 5 éve
Szól valami ellene?

több mint 5 éve
08/20 csütörtök, 20:00: Chicago White Sox - Detriot Tigers (SPORT 2)
több mint 5 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
végre nálunk is kiszakadt a pontzsák, remélem nem csak egyszeri alkalom volt ez a 14 pont 😀 eddig 5 futás volt a legtöbb, amit ütöttünk... (Dbacks)
Löfli
A's fanként minden Astros-verésért hálás vagyok. 😀

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 100 — "Montoya por favor!"
Az anyját, csináltam Rojasról is egy képet mondom megjelölöm rajta, aztán most látom, hogy retweetelte 😮
adamfaragoo
Én eddig bárkiről csináltam, nagy ívben nem érdekelte. Jó is lett. Na neki érdemes lenne twitter fejlécet csinálni mert talán ki is rakja.
Matthew99
Igen amúgy ez egy érdekes dolog.
Nekem az az érdekes a Marlins játékosokba, hogy minden szó nélkül leállnak veled beszélgetni ha rájuk írsz. Én nem tudom ez a többi csapat játékosainál, hogy van, de ez egy remek dolog szerintem.
adamfaragoo
Mondom. Eddig nekem nulla reakció jött. Még Szoboszlaitól se kaptam választ. Most kipróbálom Alfaro mit reagál.
Matthew99
Instán nekem azonnál lájkolta a képet amit róla csináltam. Mármint Alfaroról, pedig az még csak nem is lett jó kép 😀 😀
adamfaragoo
Most mondjuk a covidosoknak van idejük 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Az anyját, csináltam Rojasról is egy képet mondom megjelölöm rajta, aztán most látom, hogy retweetelte 😮
adamfaragoo
Én eddig bárkiről csináltam, nagy ívben nem érdekelte. Jó is lett. Na neki érdemes lenne twitter fejlécet csinálni mert talán ki is rakja.
Matthew99
Nekem az az érdekes a Marlins játékosokba, hogy minden szó nélkül leállnak veled beszélgetni ha rájuk írsz. Én nem tudom ez a többi csapat játékosainál, hogy van, de ez egy remek dolog szerintem.
adamfaragoo
Mondom. Eddig nekem nulla reakció jött. Még Szoboszlaitól se kaptam választ. Most kipróbálom Alfaro mit reagál.
Matthew99
Instán nekem azonnál lájkolta a képet amit róla csináltam. Mármint Alfaroról, pedig az még csak nem is lett jó kép 😀 😀
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
adamfaragoo
Matthew99
adamfaragoo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
adamfaragoo
Matthew99
több mint 5 éve
adamfaragoo
Fasza lett, Gratula! Semmi csicsa, szépen letisztultan a lényeg benne van. Tetszik! Csak lemaradt, hogy #fusshaza 😀

Amúgy az #mlbhu tényleg sokkal jobb, és értelmezhetőbb számomra. Nyomassuk, sok lúd tévét győz!

Szerkesztette: Shawn84
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
adamfaragoo

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.