NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Mi volt a konkrét írott szabály, amit megsértettek?
Sobri Jóska
koroknai gergő sokszor jó alaposan írt baseballról, érdemes az index archívumot túrni
 index.hu/sport/2020/01/14/houston_astros_baseball_csalas_buntetes_kirugas_mlb/
robiroboter
1. Nem idéznek be a cikkbe szabályt, amit megsértettek volna, bár “szabálytalan ténykedésről” írnak. (Ilyenkor a versenykiírás 5/c pontját, vagy a szabalykönyv 66/2015/34 részét szokták írni, ami sérült.)
2. Ha a cikket úgy olvasom, hogy a “csalás” szót kicserélem mindig “innovációra”, akkor teljesen érthetetlen mivel, miként, mikor jártak a tilosban.
3? Ezt írja a cikk: “ A hivatalos indoklás szerint egyébként az MLB nem talált megdönthetetlen bizonyítékot arra, hogy az Astros a csalással megváltoztatta volna bármely mérkőzés kimenetelét”.
Akkormeg? Az MLB-ben a bűnösség vélelme az alap?
Nem lettem ettől okosabb.

több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Sobri Jóska
koroknai gergő sokszor jó alaposan írt baseballról, érdemes az index archívumot túrni
 index.hu/sport/2020/01/14/houston_astros_baseball_csalas_buntetes_kirugas_mlb/

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Belichik team pálya széli videózása miért gáz!? Hiszen ott még fel se használja azon a meccsen az infot. Itt az írott és íratlan szabályok szerint is tilos a valós idejű jellopás és az ütőnek továbbítása. Mint a példa is mutatja azért a profiknál az, hogy tudod milyen dobás jön elég szépen megdobja az ütőátlagod. Az astros játékosok esetében markáns különbség látszott a hazai és vendégmeccsek ütőátlaga között. Videón nézték a kézjeleket és dobolással jeleztek az ütőnek. A kézjelek lopása nem gond mert minden meccsen változtatják a csapatok de, hogy az ütő tudja milyen dobás jön az már az. Mintha tudnád hogy balra megy a passz NFL-ben vagy futás jön középre.
Matthew99
De rendelkezik erről a szabálykönyv, hogy ne nézz oda, ne dekódold, ne dobolj?
Más csapatot nem érdekel ez a plusz infó? Nehéz elhinni.

(A Belichick videózás se gáz nekem, de ott ha jól emlékszem volt egzakt szabálysértés, amiért a büntetést kapták. Nem “íratlan szabályokra hivatkozás”. A jogban ilyen nincs, és az életben is furcsállnád, ha mondjuk bemennél egy élelmiszerboltba, köszönnél az eladókislánynak, hogy “szép jó napot”, majd kirontana egy drabális fickó a raktárból, hogy ne nyomulj a nőjére, és jól fejbeverne, mert ott az az íratlan szabály, hogy “adjonisten”nel kell köszönni, különben csábítani akarsz.)

több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Tudom nem védi az akcióját, de Bailey azért dobta meg mert rá cserélték el anno Laureanot. Nem vagyok büszke a csapatomra, marad a Twins akik az MLB The Show játék miatt a másik kedvenceim, meg valakit a NL-ből is lehetne választani akkor már. Akkor se ugrok le a bandwagonról, sose szoktam, maradok csicska Houston drukker is (azért drukkoltam nekik alapból 2017 óta mert PO-ból narancsok mint a Broncos), de legalább már tudom mit érezhetnek a Pecc drukkerek 😀
Heisman Trophy
vmi video rola van? vagy ez nem most volt>
ZoliMP
Ez nem Bailey hanem Castellanos, tehát a második ledobás
 twitter.com/BarnHasSpoken/status/1292589286223642624?s=20

Ez meg az edző kötekedése, amiből lett a bunyó végül:

twitter.com/BarnHasSpoken/status/1292589470756286471?s=20
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 412
Tudom nem védi az akcióját, de Bailey azért dobta meg mert rá cserélték el anno Laureanot. Nem vagyok büszke a csapatomra, marad a Twins akik az MLB The Show játék miatt a másik kedvenceim, meg valakit a NL-ből is lehetne választani akkor már. Akkor se ugrok le a bandwagonról, sose szoktam, maradok csicska Houston drukker is (azért drukkoltam nekik alapból 2017 óta mert PO-ból narancsok mint a Broncos), de legalább már tudom mit érezhetnek a Pecc drukkerek 😀
Heisman Trophy
vmi video rola van? vagy ez nem most volt>
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Elképesztően látványos, hogy a pitcherek teljesítményén mennyire meglátszik a rövid felkészülés. Hihetetlen mennyire rossz teljesítmények vannak napi szinten. Newcomb mondjuk szerintem vitet a tegnapi napot, 1,1 IP, 6 ütés, 8 futás, 2 HR, 2 séta. Persze vannak tök jó teljesítmények is, de én úgy érzem, hogy sokkal több a rossz jelenleg.

Szerintetek?
Rosszul gondolom?
Shawn84
Pedig nézd meg milyen jól lehet gyakorolni karanténban is 😀

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 412
Remek a szakkommentálás az ATL-PHI meccsen! 👍
nagir
Az előző eztnemhiszemel-eshez képest, ha Weisz Fanni lenne, az is minőségjavulást jelentene.
Sobri Jóska
kicsit rudolf peteres a szaki hangja 😀
amugy a sport1-es kommentator hangja, stilusa nekem nagyon bealvos sajna.
kb olyan, mint anno 10-15 eve horvath ferenc kozvetitette a 22 oras spanyol meccsek, hat az is almosito volt szamomra.
több mint 5 éve
Elképesztően látványos, hogy a pitcherek teljesítményén mennyire meglátszik a rövid felkészülés. Hihetetlen mennyire rossz teljesítmények vannak napi szinten. Newcomb mondjuk szerintem vitet a tegnapi napot, 1,1 IP, 6 ütés, 8 futás, 2 HR, 2 séta. Persze vannak tök jó teljesítmények is, de én úgy érzem, hogy sokkal több a rossz jelenleg.

Szerintetek?
Rosszul gondolom?
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Belichik team pálya széli videózása miért gáz!? Hiszen ott még fel se használja azon a meccsen az infot. Itt az írott és íratlan szabályok szerint is tilos a valós idejű jellopás és az ütőnek továbbítása. Mint a példa is mutatja azért a profiknál az, hogy tudod milyen dobás jön elég szépen megdobja az ütőátlagod. Az astros játékosok esetében markáns különbség látszott a hazai és vendégmeccsek ütőátlaga között. Videón nézték a kézjeleket és dobolással jeleztek az ütőnek. A kézjelek lopása nem gond mert minden meccsen változtatják a csapatok de, hogy az ütő tudja milyen dobás jön az már az. Mintha tudnád hogy balra megy a passz NFL-ben vagy futás jön középre.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ha jól raktam össze a Houston emberei kifigyelték a catcher jeleit, amikor a dobónak mutatta, hogy mit dobjon, és ezt az infót visszajuttatták az ütőjátékosnak.
Ez volt a csalásuk, balhéjuk, stb.
Kérdésem: ez miért gáz?
21. században nyilvánvalóan dekódolható a dolog. Komolyan, korábban senkinek nem jutott senkinek se az eszébe, hogy megfeleltesse a catcherek jeleit a dobásoknak? Nehéz elhinni. Ha nem, akkor miért nem? Hiszen adja magát, hogy a győzelem érdekében minden legálisan megszerezhető infót be kell vetni. Gondolom nem ördöngősség ez a jel-dobás megfeleltetés, van ezer meccs, még a tévében is látni, mitől illegális? Vagy melyik része az? Láttam eddig 4 baseballmeccset végig, de úgy érzem, hogy ez evidens dolog, hogy látom miket mutogat a catcher, és próbálom kitalálni, hogy ebből milyen dobás következik, hisz mi mást néznék olyankor? Nem történik semmi más érdekes a képen.Gondolom ezt tették a Houston szakemberei is, meg minden más csapatéi, ahol a játékot értő profik a stábtagok. Mitől gáz ez akkor? Mitől a Houstonnál gáz? Hogy valahogy visszajelelték a dobónak, amit vélelmeztek, dekódoltak? Hogyan? Táblákkal a lelátóról? És ez miért tilos?
Mi a vonatkozó szabály? Hogy tilos nézni a catcher kezét az ellenfél csapatából? Vagy tilos utána vélelmezni ez melyik dobásfajtát jelenti? Vagy tilos bárminemű infót eljuttatni az ütőnek, ha már kint áll az ütőhelyen?
Tényleg nem igazán érzem át, hogy mi a probléma.

több mint 5 éve
csonkaszezon = small sample size 😀

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 085 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Astros. Not better, just arrogant.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Mióta beírtam, hogy a White Sox 6 meccses győzelmi sorozatnál jár, 1-4 a mutatójuk. Na, ez az a Sox, amit ismerek! 😀
Mikey
Rokikról nem akarsz valamit mondani? 😉
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Mióta beírtam, hogy a White Sox 6 meccses győzelmi sorozatnál jár, 1-4 a mutatójuk. Na, ez az a Sox, amit ismerek! 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
 www.mlb.com/news/mlb-2020-power-rankings-after-week-2

Power Rankings:
1. LAD, 2. NYY, 3. OAK, 4. MIN, 5. CHC...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Suttyó Astros ide-vagy oda...
... hasítanak a fehér elefántok!!! 😀

Az elmúlt 30 évben csak egyszer (2013) állt ennyire jól (12-4) az A's 16 meccs után, mint most.

(Bár az is igaz, hogy eddig 5 csapattal találkoztak, abból 4-gyel otthon. Most viszont egy hármas túra következik, 8 meccsel.)

több mint 5 éve
Az Astros csak nem ül a picsáján? Laureanonak tök igaza van! Kicsit nagyobb ütésváltás is lehetett volna 😊
Shawn84
2x dobták meg a szemetek.
Kifejezett jófejség a részéről, hogy csak a 2. után indult szétverni vkit a HOU padján.

több mint 5 éve
Az Astros csak nem ül a picsáján? Laureanonak tök igaza van! Kicsit nagyobb ütésváltás is lehetett volna 😊
Shawn84
Nem véletlenül csípem annyira Laureanót. Aranyos hogy még a cheatriotsosok dobnak meg másokat.
Mikey
Ja. Épp a Kelly eltiltást követő napon 4 yankees játékost dobtak le. Persze 0 büntetés volt ...
csebi
De ez amúgy mi? Aki tudja árulja el nekem. Van ennek célja is vagy simán csak hisztiznek a ribancok?
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
Shawn84
Nem véletlenül csípem annyira Laureanót. Aranyos hogy még a cheatriotsosok dobnak meg másokat.
Mikey
Ja. Épp a Kelly eltiltást követő napon 4 yankees játékost dobtak le. Persze 0 büntetés volt ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Shawn84

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Shawn84
És gondolom őt fogják eltiltani. Pedig 5 Athletics és 0 astros HBP volt a szériában, nem beszélve az ütőedző pampogásról.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
 twitter.com/Nationals/status/1292563270038102016
Ray_bp_Lewis
ja, hogy csak a meccsé. mé' nem fújták le ezt?
mert a hétvégén a széria is folytatódik, csak már otthon.

több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
...Penteken folytatas Baltimoreban es a Nats lesz a hazai
Ray_bp_Lewis
nem, nem, most játszottunk Washingtonban. szombattól nekünk hazai a Camden Yardson. baseballban mindig a második csapat a hazai: x csapat @ y csapat, és az y a hazai, mert az eredményjelzőn és a boxscoreon is ők az alsók, mivel a hazai pálya előnye az, hogy te támadhatsz utolsónak.

vagy valamiről lemaradtam? én már nem igazán követem ezt a csonkaszezonos kornás kavarást. van belőle épp elég bajom fenteziben.
robiroboter
 twitter.com/Nationals/status/1292563270038102016