NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
256
26
22:30, Netflix
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
hogy is van ez?Ha mögötted vannak akkor kötelező elindulnod, hiszen a helyedre futnának. Ha nem állnak mögötted, akkor eldöntheted, hogy mész-e a következőre. Magas labdát amikor elkapják és nem a 3. out lenne azzal a kieséssel, akkor amint elkapja a labdát az outfielden, dönthetsz úgy hogy elindulsz a köv bázisra, vagy a home plate-re is befuthatsz, ha előbb érsz oda, minthogy odadobnák a labdát.
ha vannak a bazison es elutik a labdat. a bazison levok mehetnek a kovetkezore ( nem kotelezo), csak az egyes bazisrol kotelezo tovabb menni nem?
vmit elcsiptem, hgy csak akkor indulhatnak a tobbi bazisrol ha elkaptak a labdat?!
ZoliMP
több mint 5 éve
Nagyon menő ez a szett, aug. 16-án ebben fogunk játszani. twitter.com/Marlins/status/1293977852862435329
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Mi az a két végén nyitott művagina, ami a készülő ütők ütőjén van pluszba? És mi a célja?Ütősúly. Azzal melegítenek. Utána pehelykönnyű az ütő mikor a boxba mész.
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
hogy is van ez?Levegőben elkapott labda esetén vissza kell érinteni a bázisra és utána kezdhet el futni. Ha.messze hátra elüti a védő de nem home run akkor szokitt előfordulni.
ha vannak a bazison es elutik a labdat. a bazison levok mehetnek a kovetkezore ( nem kotelezo), csak az egyes bazisrol kotelezo tovabb menni nem?
vmit elcsiptem, hgy csak akkor indulhatnak a tobbi bazisrol ha elkaptak a labdat?!
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Mi az a két végén nyitott művagina, ami a készülő ütők ütőjén van pluszba? És mi a célja?Ugyanaz az előnye, mint az igazi vagináknak. Puha és meleg.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Mi az a két végén nyitott művagina, ami a készülő ütők ütőjén van pluszba? És mi a célja?
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 412
hogy is van ez?ha vannak a bazison es elutik a labdat. a bazison levok mehetnek a kovetkezore ( nem kotelezo), csak az egyes bazisrol kotelezo tovabb menni nem?
több mint 5 éve
Haraszti a többi meccsen is így össze vissza beszél? Még nem érti néha mi történik de már mondja amit gondol. Picit vissza kéne fognia a tempót magán.

több mint 5 éve
Nem, jól értetted, holnap 1:15-kor kezdődő Milwaukee Brewers - Chicago Cubs meccsen debütál.holgy lesz ma nem? vagy felreertettem tegnap?Ha ma Nationals meccs lesz könyörgöm ne a nekik drukkoló kommentátor legyen🙏🏻Na mondju kaz egy jó pont lenne a Sport tv részéről, ha odaírná előre kik lesznek a kommentátorok. esetleg ha van köztünk olyan akinek ismerősei a szakértő urak, és rendelkezik információval, az megoszthatná velünk, amennyiben lehetősége van rá.
Heisman Trophy
Shawn84
ZoliMP

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 412
holgy lesz ma nem? vagy felreertettem tegnap?Ha ma Nationals meccs lesz könyörgöm ne a nekik drukkoló kommentátor legyen🙏🏻Na mondju kaz egy jó pont lenne a Sport tv részéről, ha odaírná előre kik lesznek a kommentátorok. esetleg ha van köztünk olyan akinek ismerősei a szakértő urak, és rendelkezik információval, az megoszthatná velünk, amennyiben lehetősége van rá.
Heisman Trophy
Shawn84
több mint 5 éve
Ha ma Nationals meccs lesz könyörgöm ne a nekik drukkoló kommentátor legyen🙏🏻Na mondju kaz egy jó pont lenne a Sport tv részéről, ha odaírná előre kik lesznek a kommentátorok. esetleg ha van köztünk olyan akinek ismerősei a szakértő urak, és rendelkezik információval, az megoszthatná velünk, amennyiben lehetősége van rá.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Ha ma Nationals meccs lesz könyörgöm ne a nekik drukkoló kommentátor legyen🙏🏻
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
De jó meccset játszottunk. Bár vezettünk 8-0ra is, szóval lehetett volna sima meccs is, de így legalább a végéig izgalmas voltNem semmi eredmeny!😊
adamfaragoo
több mint 5 éve
De jó meccset játszottunk. Bár vezettünk 8-0ra is, szóval lehetett volna sima meccs is, de így legalább a végéig izgalmas volt
több mint 5 éve
Lemahieu ma is tolt egy 5/4 et .431 az átlaga, tapadni akar nagyon Blackmonra 😁

több mint 5 éve
Hihetetlen!! HIHETETLEN ! ismet megcsapta az O’s a Phillies-t !! 🤷♂️🙏😉👍
több mint 5 éve
Vagy füves alkesz lesz, mint egy másik Blackmon.Blackmon átlaga eddig hihetetlen 33/66, azaz .500majd visszaesik.
Heisman Trophy
slowmotion
több mint 5 éve
Keone Kela visszatért, aktiváltuk.Legalább valami jó hír is van!
több mint 5 éve
Igen, meg kell mondjam Sanyi tényleg jobb mint az NFL meccseken, bár ott nem volt magasan a léc
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Meccsre. De szerintem Sankó is most szintekkel jobban tolta mint eddigi bármelyik szaki. Nyílván megvan jó pár év kommentálási előnye velük szemben, de kb. fél inning után nekem sokkal élvezetesebben adta át, mint az utóbbi két hétben a többiek.De a meccsre mondtad nem Sankóra, nyugtass meg!? 😉Eddigi legjobb a Sport tv-sek közül, végre szerencséjük van,Jó kis meccsElkezdtem nézni a meccset, 3-1 White Sox. Egy inninggel később 3-5. :-/Fordított megint a White Sox
BTW Kovács Sanyi mondott ki valaha játékos nevet?!
Mikey
Heisman Trophy
zemanla
zavi27
nagir
Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
Lehet azért, mert a baseballhoz homály vagyok, de Sankó teljesen jó baseball-szakkommentátor benyomását kelti számomra.
több mint 5 éve
"Magasanak is magas volt!"😀😀😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
De a meccsre mondtad nem Sankóra, nyugtass meg!? 😉Eddigi legjobb a Sport tv-sek közül, végre szerencséjük van,Jó kis meccsElkezdtem nézni a meccset, 3-1 White Sox. Egy inninggel később 3-5. :-/Fordított megint a White Sox
Mikey
Heisman Trophy
zemanla
zavi27

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Eddigi legjobb a Sport tv-sek közül, végre szerencséjük van,Jó kis meccsElkezdtem nézni a meccset, 3-1 White Sox. Egy inninggel később 3-5. :-/Fordított megint a White Sox
Mikey
Heisman Trophy
zemanla
több mint 5 éve
Robert 🖤Elkezdtem nézni a meccset, 3-1 White Sox. Egy inninggel később 3-5. :-/Fordított megint a White Sox
Mikey
Heisman Trophy
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May