NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ezt csak úgy itt hagynám. ha már sporolós tulajokról volt szó, és ugye a Moneyball alanya az Oakland. Lehet jó csapatot csinálni kevés pénzből ... többször is!

Oakland Athletics 1B Matt Olson's last seven hits:

- HOME RUN
- HOME RUN
- HOME RUN
- HOME RUN
- HOME RUN
- HOME RUN
- HOME RUN
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Fraziernek nem tudom mit kellene még csinálnia, hogy stabil kezdő legyen a Yankeesben.
Mikey
LF be simán kezdőbe raknám, ütésben brutál jó, de szerintem a védekezést is tudná fejleszteni. Mondjuk Tauchmann is egész jó mostanság..

több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Ha minden igaz ma játszunk a Miami Giants mezbe, nekem nagyon tetszik. Nagyon egyszerű és menő 😀
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
skacok, nem azért milliárdos a milliárdos, mert ész nélkül szórja a pénzt. évek óta téma, hogy így is alul vannak fizetve az átlagjátékosok - nem Trout, nem Betts, nem Cole, az átlagjani 4 gurigát keres évente, a medián viszont csak másfél! ha kiesik a tulajnak meccsenként másfél, két millió, az pont egy nagy csomó átlag májerjátékos fizetése per meccs. persze, a nagy tévépiacon csücsülő jankec, bosux, dodgers, cubs, stb, ne féltsük a tulajokat, de a liga fele mégiscsak jegybevételekből is él. nézzük majd meg mennyire szórják a pénzt a téli szabadügynökpiacon. ja, nem fogják, mert a szokásos téli találkozójukat már most lefújták. az üzleti előrejelzésk szerint akkor fog magára találni a babseballbiznisz is, amikor a világgazdaság. vakcina.
robiroboter
Ezt én mind értem, csak nálunk tendencia az, amit írtam. Pont az új GM-HC páros az ami miatt egy kicsit reménykedem, hogy talán más irányt veszünk.

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Fraziernek nem tudom mit kellene még csinálnia, hogy stabil kezdő legyen a Yankeesben.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Tegnap éjjel az Oakland -5ről jött vissza a 9.ben a SF ellen, és nyert végül a 10.ben...
Ma -3 hátrányban voltak a 9. előtt, erre vágtak benne egy 4est, amivel rögtön be is húzták a meccset! 😀 😀 😀

Go A's!!! 😀 😀 😀
Rutin
Oh, igen! 😕 Ez egy remek teljesítmény volt a Giants részéről is. 😤
Na nem baj, majd ma... 😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Tegnap éjjel az Oakland -5ről jött vissza a 9.ben a SF ellen, és nyert végül a 10.ben...
Ma -3 hátrányban voltak a 9. előtt, erre vágtak benne egy 4est, amivel rögtön be is húzták a meccset! 😀 😀 😀

Go A's!!! 😀 😀 😀

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
skacok, nem azért milliárdos a milliárdos, mert ész nélkül szórja a pénzt. évek óta téma, hogy így is alul vannak fizetve az átlagjátékosok - nem Trout, nem Betts, nem Cole, az átlagjani 4 gurigát keres évente, a medián viszont csak másfél! ha kiesik a tulajnak meccsenként másfél, két millió, az pont egy nagy csomó átlag májerjátékos fizetése per meccs. persze, a nagy tévépiacon csücsülő jankec, bosux, dodgers, cubs, stb, ne féltsük a tulajokat, de a liga fele mégiscsak jegybevételekből is él. nézzük majd meg mennyire szórják a pénzt a téli szabadügynökpiacon. ja, nem fogják, mert a szokásos téli találkozójukat már most lefújták. az üzleti előrejelzésk szerint akkor fog magára találni a babseballbiznisz is, amikor a világgazdaság. vakcina.

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Rég láttam ilyen szar meccset, de hát ilyen is kell.
Logan Forsythe szörnyű. nem tudom miért volt rá szükség, nem igaz hogy nem volt jobb erre a pozicióra. Vagy akkor legalább egy fiatal tapasztalatot szerezne, de ez....

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Első mai napi win meg van, 22:40-kor indul a második meccs. Lets Go Twins

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Szerintem rettenetesen túl van tolva ez a nézőnélküliség, mint probléma. Annak gáz ez, aki amúgy járna ki a stadionokba, versenypályákra.
Mikey
No meg a tulajoknak, akiknek mondjuk számít a teltházas, félházas jegybevétel, hogy fizessék a játékosokat és az alkalmazottakat 😀
(Az éves átlag jegybevétel 330+ guriga, az meccsenként kb. másfél, kettő.)
robiroboter
Én pont a baseballnál tudom úgy, hogy sokkal kevesbé lényeges a helyszíní nézőszám, mert a tv szerződésekből bőven elvannak, ezért mennek üresen, vagy félházasasan is a teljesen felesleges 162 db meccs nagyrésze sok csapatnál. Mert úgyis megkapják a tv-s pénzeket a tulajok, és ezért vannak olyan sanyarú sorsú csapatok (Pl.Pirates) akikre sose fog a tulaj költeni komolyabban, mert így is jól elvan belőle.
zavi27
Mivel pont a kedvenc csapatom lett érintve, ezért reflektálnék egy pár gondolattal.

A helyzet az, hogy igazad van teljesen szerintem. Rohadtul nem akarja a kedves tulaj kinyitni azt a bizonyos pénztárcát. Gyakorlatilag évek óta nincs egy komolyabb beruházás a játékospiacról. Zsugoriskodik, de nagyon, s ennek következtében beleragadunk a posványba.

Ha meg valaki értelmes dolgokat csinált azt gyorsan el is lett tradelve ( Gerritt Cole, McCutchen, Marte).

Szóval nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy most, hogy hosszú idő után új GM lett Cherington személyében, akinek az lett a feladata, hogy építse fel ezt a csapatot - Sheltonnal közösen- vajon jobban ki fog - e nyílni az az ominózus pénztárca, hogy esetleg értelmes játékosok jöjjenek hozzánk.

Ja és még egy dolog : remélem Cherington jobban fog tradelni, mint kedves elődje, mert az is több volt gyenge ( Crick, Archer stb...)

több mint 5 éve
Dickerson bereavement listára került, és a helyére Lewin Diaz lett felhívva. Ha ő is pályára fog lépni akkor idén már ő lesz a 10. debütáló játékos a Marlinsnál,

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
itt a HR

www.youtube.com/watch?v=Vdfzlzsjals

és ennél látványosabban számomra semmi nem mutatja meg, hogy mennyire értelmetlen nézők nélküli sporteseményre kapcsolni
r.baggio
Biztos velem van a probléma, de én nem a nézők miatt nézek sportokat, hanem maga a sport miatt. Attól hogy nincsenek nézők, a baseball még baseball, a jéghoki az jéghoki, az autóverseny az autóverseny, etc.

Nekem pl. fel sem tűnik sokszor hogy nincsenek nézők. Jó, a baseballban pont fura volt eleinte az üres székek látványa, ugyanakkor 95%-ban amúgy is kussban vannak, tehát az élményhez vajmi keveset adnak hozzá. De mondjuk az NHL rájátszásában konkrétan fel sem tűnik a hiányuk, mert a játékra figyelek, és baromi jó meccsek vannak az augusztusi és olykor matiné időpontok ellenére és ott szerintem kifejezetten hozzáad az élményhez hogy sokkal jobban behallatszódnak a játékosok reakciói. A technikai sportoknál meg különösen észrevehetetlen a hiányuk.

Szerintem rettenetesen túl van tolva ez a nézőnélküliség, mint probléma. Annak gáz ez, aki amúgy járna ki a stadionokba, versenypályákra.
Mikey
Meg felesleges ezen keseregni, nyílván nézőkkel az igazi, de ez egy speciális év, sajnos ebből kell kihozni értelmesen, biztonságosan minden sportnak, bajnokságnak a maximumot. Ráádásul legtöbb helyen igen jó színvonal, meccsek lettek, én mindegyiknek nagyon örülök ami le tudja zavarni valamilyen formában a szezont, ha nem lesz irreális a vírus miatt a verseny, és végig tud menni. Mit kéne tenni, várni évekig a vakcinára, menjen mindenki addig ahova akar majd folytatjuk ki tudja mikor?
zavi27
nem kesergés ez, csak rádöbbenés, mint írtam, természetesen egyik liga sem fogja azt mondani, hogy hát ha nézők nem jöhetnek, akkor hagyjuk inkább az egészet (amúgy is az egész világon mindenhol mindent megtettek évek óta, hogy az igazi szurkolók fokozatosan kiszoruljanak a stadionokból)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Én azt se értem hogy amúgy mi van ha csillagos lesz a szezon, szerintem inkább azt jelzi hogy ez volt a legnehezebb eddig amivel szembe kellett nézni mind a csapatoknak mind a játékosoknak.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 458 — Amerikai sportok rajongója
itt a HR

és ennél látványosabban számomra semmi nem mutatja meg, hogy mennyire értelmetlen nézők nélküli sporteseményre kapcsolni
r.baggio
Biztos velem van a probléma, de én nem a nézők miatt nézek sportokat, hanem maga a sport miatt. Attól hogy nincsenek nézők, a baseball még baseball, a jéghoki az jéghoki, az autóverseny az autóverseny, etc.

Nekem pl. fel sem tűnik sokszor hogy nincsenek nézők. Jó, a baseballban pont fura volt eleinte az üres székek látványa, ugyanakkor 95%-ban amúgy is kussban vannak, tehát az élményhez vajmi keveset adnak hozzá. De mondjuk az NHL rájátszásában konkrétan fel sem tűnik a hiányuk, mert a játékra figyelek, és baromi jó meccsek vannak az augusztusi és olykor matiné időpontok ellenére és ott szerintem kifejezetten hozzáad az élményhez hogy sokkal jobban behallatszódnak a játékosok reakciói. A technikai sportoknál meg különösen észrevehetetlen a hiányuk.

Mikey
Meg felesleges ezen keseregni, nyílván nézőkkel az igazi, de ez egy speciális év, sajnos ebből kell kihozni értelmesen, biztonságosan minden sportnak, bajnokságnak a maximumot. Ráádásul legtöbb helyen igen jó színvonal, meccsek lettek, én mindegyiknek nagyon örülök ami le tudja zavarni valamilyen formában a szezont, ha nem lesz irreális a vírus miatt a verseny, és végig tud menni. Mit kéne tenni, várni évekig a vakcinára, menjen mindenki addig ahova akar majd folytatjuk ki tudja mikor?
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 458 — Amerikai sportok rajongója
Mikey
No meg a tulajoknak, akiknek mondjuk számít a teltházas, félházas jegybevétel, hogy fizessék a játékosokat és az alkalmazottakat 😀
robiroboter
Én pont a baseballnál tudom úgy, hogy sokkal kevesbé lényeges a helyszíní nézőszám, mert a tv szerződésekből bőven elvannak, ezért mennek üresen, vagy félházasasan is a teljesen felesleges 162 db meccs nagyrésze sok csapatnál. Mert úgyis megkapják a tv-s pénzeket a tulajok, és ezért vannak olyan sanyarú sorsú csapatok (Pl.Pirates) akikre sose fog a tulaj költeni komolyabban, mert így is jól elvan belőle.

Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
Ezért vagyunk mi most előnybe, mi mindig nézők nélkül játszunk hazai pályán, hehe. 😀
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
ja, de ugye tévészerződések meg sportfogadások legalább minimalizálják a veszteségeket. mert aztán éhkoppon maradnak a játékosok, mint a kisligások, akik mehettek visza uberezni meg vízvezetéket szereleni.
robiroboter
Nem vitatom a létjogosultságát.
Csak összevetettem a nézők előtti sporteseményekkel.

több mint 5 éve
ja, de ugye tévészerződések meg sportfogadások legalább minimalizálják a veszteségeket. mert aztán éhkoppon maradnak a játékosok, mint a kisligások, akik mehettek visza uberezni meg vízvezetéket szereleni.

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Mikey
robiroboter
Érdekes, miközben mondjuk Robert vagy Judge vág egy homárt, valahogy sose jutott eszembe sajnálni sem Reinsdorfot, sem Steinbrenneréket. Értem, hogy ők sok pénztől esnek el, és ez hosszú távon nem lenne szerencsés, ugyanakkor a sportértékből ez most ugyancsak nem von le semmit.
Mikey
A sportértékéből valóban nem.
De a szórakoztató faktorából rengeteget.
Én speciel szórakozásból nézek sportot, nem sportértékdetektálásból.
Ezek a néző nélküli meccsek a haszontalanság, feleslegesség érzetét keltik bennem.
Mint tévés produktum, mint műsor teljesen mások ezek a nézőnélküli történések.
Szerintem full lehangolók.
(Talán eddigi egyetlen kivétel a snooker. Még a darts WM is sokkal ergyább volt nézők nélkül.)

több mint 5 éve
Mikey
robiroboter
Érdekes, miközben mondjuk Robert vagy Judge vág egy homárt, valahogy sose jutott eszembe sajnálni sem Reinsdorfot, sem Steinbrenneréket. Értem, hogy ők sok pénztől esnek el, és ez hosszú távon nem lenne szerencsés, ugyanakkor a sportértékből ez most ugyancsak nem von le semmit.

több mint 5 éve
Mikey

Szerkesztette: robiroboter

több mint 5 éve
itt a HR

r.baggio

több mint 5 éve
itt a HR

és ennél látványosabban számomra semmi nem mutatja meg, hogy mennyire értelmetlen nézők nélküli sporteseményre kapcsolni (azért nem írom, hogy rendezni, mert nyilván míg igény van így is rá, a ligák maguktól nem fogják leállítani működésüket)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232
jó meccs volt.

i.imgur.com/j0Nl8cX.jpg

buhloone mindstate