NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Basszus...
A Miami meccs is 8-2 lett!😎😄😄
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Sajnos weather delay van a Twins meccsen... pedig ez a Free game of the day az mlb tv-n

Holnap lesz doubleheader

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Ez a Tampa nagyon keménynek tűnik, mostmár megnézek majd egy meccsüket.
4 játékosuk van nálam fantasyba de állandóan pozitívat produkálnak, főleg Brandon Lowe.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
közben meg Freeway Series lesz, Kershaw dob.
kíváncsi vagyok, hogy mit hoz ma, ha ugyanazt, mint az előző meccsén, akkor nem éli túl a harmadik inninget sem...
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Judge is IL. Lassan jönnek azért a sérülések

www.mlbtraderumors.com/2020/08/yankees-place-aaron-judge-on-il.html

több mint 5 éve
Esetleg akit érdekel, hogyan melegitenek/gyakorolnak meccsek előtt a játékosok az most betekinthet egy kicsit. Élőben közvetítik.

www.mlb.com/marlins/fans/next-level-fandom

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
@robiroboter

Santander streaky vagy stud? hihetetlen eddig mitt játszik a szezonban, durva rbi-automata.
nem nagyon ismertem/figyeltem korábbról, nem is tudom milyen prospect volt. szerinted fogja tudni tartani ezt az iramot vagy előbb-utóbb lehül?
lol
figyu, csak nézünk mint a moziban. simán legrosszabb csapatnak vártak minket, erre rájátszásra állunk. a csapatblogok is csak =8O tudnak írni.

pl.  www.camdenchat.com/2020/8/12/21364261/mlb-baltimore-orioles-outfield-depth-hays-santander-smith-mountcastle-mullins-stewart-williams

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
@robiroboter

Santander streaky vagy stud? hihetetlen eddig mitt játszik a szezonban, durva rbi-automata.
nem nagyon ismertem/figyeltem korábbról, nem is tudom milyen prospect volt. szerinted fogja tudni tartani ezt az iramot vagy előbb-utóbb lehül?

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Kiváncsi leszek a hölgy kommentátorra.
Valaki tudna róla pár szót mondani, hogy ő kicsoda?
adamfaragoo
Random kérdés Bartha Zolitól:
Enikő: Hát erre most nem tudok válaszolni
shawnka
Milyen volt a közvetítés? Végig ilyen volt a csaj vagy azért használható?
Matthew99
Nem lenne rossz, de szinte nem beszél. Ha nem kérdeztek tőle szinte semmit nem mondott.

Viszont Bartha Zoli kommentálása nekem nagyon tetszik.
adamfaragoo
Még kicsit modoros és gyámoltalan a női kommentátor.
De szerintem benne van eddig a legtöbb potenciál, neki a legmagasabb a plafonja.

több mint 5 éve
adamfaragoo
shawnka
Matthew99
Nem lenne rossz, de szinte nem beszél. Ha nem kérdeztek tőle szinte semmit nem mondott.

Viszont Bartha Zoli kommentálása nekem nagyon tetszik.
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 585 — Tyrone Creek
adamfaragoo
shawnka
Matthew99
hát most megy az ismétlés, kb 30 perce nézem, de nagyrészt ilyen
amúgy néha lennének oké gondolatai, de olyan mintha félne kimondani őket
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
adamfaragoo
shawnka

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 585 — Tyrone Creek
adamfaragoo
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 458 — Amerikai sportok rajongója
Cubs meccsre készültem, de előtte még kaptam egy újabb ponterős Orioles wint!😊
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Az első széria, amit győzelemmel kezdünk idén! 😊

Az első 2 inning igazán jó volt, csak az nem ütött kb., aki nem állt oda. Frazier, Moran és Polanco is homért vágott. Kela pedig ha nem
is tökéletesen, de lezárta a meccset.

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
adamfaragoo
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/117676026_634644153837833_2846989151894436475_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=1ulYj2xu7B4Q7kNvwHWKT4Q&_nc_oc=AdlJ4YuFYuoixmt_PWxXhDIoD9a3E7JyQCAezgGMo5w1xopjKX4RTE2p728kclJkVmY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=tS0Q7xc321UGVZirjXxchw&oh=00_AfkUYfkhnoCFmQIn0B-WkMuqYn2zd2WPfxXPE8iuiUHINQ&oe=69513600
8.621 Aufrufe · 174 Reaktionen | Bemutatjuk szakkommentátorunkat, Gergely Enikőt, aki a Milwaukee Brewers csapatával dolgozik adatelemzőként. | Trash Talk
Bemutatjuk szakkommentátorunkat, Gergely Enikőt, aki a Milwaukee Brewers csapatával dolgozik adatelemzőként.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Sopreeeeeees (ismet) 👍 O’
több mint 5 éve
pavel 5 — paszeti@gmail.com
Bakker, Mookie nagyon odatette magát...végre! 3HR!
Yu Darvish a másik állat! 7 IP, 11K
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Behúzta a Mets, bár a végén majdnem meglepetést okozhatott volna a Nationals

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Haraszti a többi meccsen is így össze vissza beszél? Még nem érti néha mi történik de már mondja amit gondol. Picit vissza kéne fognia a tempót magán.
Matthew99
Valoban nagyon “homalyos” ma este. “haziko”
Ray_bp_Lewis
tele a pálya
több mint 5 éve
hogy is van ez?
ha vannak a bazison es elutik a labdat. a bazison levok mehetnek a kovetkezore ( nem kotelezo), csak az egyes bazisrol kotelezo tovabb menni nem?
vmit elcsiptem, hgy csak akkor indulhatnak a tobbi bazisrol ha elkaptak a labdat?!
ZoliMP
Ha mögötted vannak akkor kötelező elindulnod, hiszen a helyedre futnának. Ha nem állnak mögötted, akkor eldöntheted, hogy mész-e a következőre. Magas labdát amikor elkapják és nem a 3. out lenne azzal a kieséssel, akkor amint elkapja a labdát az outfielden, dönthetsz úgy hogy elindulsz a köv bázisra, vagy a home plate-re is befuthatsz, ha előbb érsz oda, minthogy odadobnák a labdát.
zavi27
tehat ez az "osonas" rizikos abbol a szempontbol is, hogy ha magasat ut a tarsad akkor vissza kell menned megerinteni es utana futhatsz csak a kovetkezore?
ZoliMP
Igen, azt kihagytam, hogy ennél a szitunál mikor elkapja, akkor érintened kell a bázist, úgy indulhatsz el.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
GS Nido 😉😊😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Haraszti a többi meccsen is így össze vissza beszél? Még nem érti néha mi történik de már mondja amit gondol. Picit vissza kéne fognia a tempót magán.
Matthew99
Valoban nagyon “homalyos” ma este. “haziko”
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 412
hogy is van ez?
ha vannak a bazison es elutik a labdat. a bazison levok mehetnek a kovetkezore ( nem kotelezo), csak az egyes bazisrol kotelezo tovabb menni nem?
vmit elcsiptem, hgy csak akkor indulhatnak a tobbi bazisrol ha elkaptak a labdat?!
ZoliMP
Ha mögötted vannak akkor kötelező elindulnod, hiszen a helyedre futnának. Ha nem állnak mögötted, akkor eldöntheted, hogy mész-e a következőre. Magas labdát amikor elkapják és nem a 3. out lenne azzal a kieséssel, akkor amint elkapja a labdát az outfielden, dönthetsz úgy hogy elindulsz a köv bázisra, vagy a home plate-re is befuthatsz, ha előbb érsz oda, minthogy odadobnák a labdát.
zavi27
tehat ez az "osonas" rizikos abbol a szempontbol is, hogy ha magasat ut a tarsad akkor vissza kell menned megerinteni es utana futhatsz csak a kovetkezore?