NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
...Penteken folytatas Baltimoreban es a Nats lesz a hazai
Ray_bp_Lewis
nem, nem, most játszottunk Washingtonban. szombattól nekünk hazai a Camden Yardson. baseballban mindig a második csapat a hazai: x csapat @ y csapat, és az y a hazai, mert az eredményjelzőn és a boxscoreon is ők az alsók, mivel a hazai pálya előnye az, hogy te támadhatsz utolsónak.

vagy valamiről lemaradtam? én már nem igazán követem ezt a csonkaszezonos kornás kavarást. van belőle épp elég bajom fenteziben.

Szerkesztette: robiroboter

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
...pedig csodasan vezettunk 5:2re...
Ray_bp_Lewis
nyugi, ezt az idei szabályok alapján lefújják, és söpörve a bajnok 😀 😀 😀
robiroboter
...Penteken folytatas Baltimoreban es a Nats lesz a hazai
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Köszöntjük James Paxtont a 2020-as szezonban, örülünk hogy megérkezett ő is!

4 IP, 0 ER, 8 K. 💪

Szerk.: kicsit később kezdtem el nézni, így kis késésben vagyok az élő közvetítéshez képest.
Mikey
Erre a hetedikben egymásutánban 2-run HR és solo HR. Fck.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Elég katasztrofálisan állunk a Braves ellen 😕
több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Ray_bp_Lewis
nyugi, ezt az idei szabályok alapján lefújják, és söpörve a bajnok 😀 😀 😀

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Washingtonban felszabadul,kb 10 palyamunkas allas :

Ezt ,kb 10 percig probaltak... (utana mar nem mutattak)

twitter.com/danconnolly2016/status/1292534421283844096
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Fuxos homár! Ákúnnya

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Köszöntjük James Paxtont a 2020-as szezonban, örülünk hogy megérkezett ő is!

4 IP, 0 ER, 8 K. 💪

Szerk.: kicsit később kezdtem el nézni, így kis késésben vagyok az élő közvetítéshez képest.

Szerkesztette: Mikey

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Remek a szakkommentálás az ATL-PHI meccsen! 👍
nagir
Az előző eztnemhiszemel-eshez képest, ha Weisz Fanni lenne, az is minőségjavulást jelentene.

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Remek a szakkommentálás az ATL-PHI meccsen! 👍

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 085 — "Montoya por favor!"
Ma a SportTV-s meccs mellett 2 ingyen meccs is lesz az MLB TV-n :
19:10 Yankees-Rays
20:35 Angels-Rangers

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Burdi IL. Gyakorlatilag nincs closer a csapatban, bár tegnap Kela már egészen bíztatóan mozgott az edzésen. Evanst meg a, mentő vitte el a meccsről, miután ütközött Polancoval. Remélem semmi komoly, mert nem játszott rosszul eddig az újonc.
Gergőke
Geez... a szívem kihagyott két ütemet ettől a két szótól.

A White Soxban ugyanis tegnap debütált (Zack) Burdi nagyon impresszíven, miután majdnem két teljes évet kihagyott TJS majdpedig egy komoly térdsérülés és -operáció miatt és már megijedtem hogy megint történt vele valami. Már-már pofátlanul tehetséges dobó, a jövő nagy closere lehet, ha minden jól alakul.

| Persze miért írna bárki rajtam kívül a White Sox rookie-jairól, de na. |

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Stanton nagy valószínűséggel IL. Enyhén frusztráló hogy egy 60 meccses alapszakaszt sem bír ki.
Mikey
Engem jobban zavar, hogy Cole on kívül nincs értelmes formában lévő kezdő dobó. Cole on kívül valami 8.0 ERA ja van a kezdő dobóinknak idén átlagban

több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Burdi IL. Gyakorlatilag nincs closer a csapatban, bár tegnap Kela már egészen bíztatóan mozgott az edzésen. Evanst meg a, mentő vitte el a meccsről, miután ütközött Polancoval. Remélem semmi komoly, mert nem játszott rosszul eddig az újonc.

több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ezt nem hiszem el...
Gergőke
Nem akarsz szakkomentátor lenni a SportTV-n?
Ezt kéne elmond közvetítésenként két- háromszázszor, és... ennyi.
Sobri Jóska
Nagyon megtisztelő számomra, hogy rám gondoltál, de ezt most nem tudom vállalni 😉😀

több mint 5 éve
Stanton nagy valószínűséggel IL. Enyhén frusztráló hogy egy 60 meccses alapszakaszt sem bír ki.

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Ezt nem hiszem el...
Gergőke
Nem akarsz szakkomentátor lenni a SportTV-n?
Ezt kéne elmond közvetítésenként két- háromszázszor, és... ennyi.

több mint 5 éve
Ezt nem hiszem el... Visszaküzdjük magunkat 6:0-ról erre megint jönnek a "dobóknak" nevezett embereink és megint - 5.

több mint 5 éve
Derek Holland ellen az első 5 Tigers ütő 4 homért ütött. " Jól" kezdünk megint ☹️

több mint 5 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Nem,hogy örülnétek....végre van béznóz magyar kommentárral.
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 458 — Amerikai sportok rajongója
Csak én érzem úgy, hogy a mai SportTVs meccs már nagyon átment szurkolósba? Én elhiszem hogy a kedvenc csapata, de jelenleg most mégis csak egy kommentátor.
adamfaragoo
Ki volt az?
Shawn84
Birinyi Péter aka kis mike
Levi
Ő most nekem is nagyon sok volt, igy nem szabad kommentálni valóban.
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 458 — Amerikai sportok rajongója
Orioles szurkolóként jó volt látni tv-ben magyar kommentárral ezt a mészárlást, de most már jó lenne a Sport tv-nek egy izgalmas meccset kifogni a népszerűsítés miatt.
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Csak én érzem úgy, hogy a mai SportTVs meccs már nagyon átment szurkolósba? Én elhiszem hogy a kedvenc csapata, de jelenleg most mégis csak egy kommentátor.
adamfaragoo
Ki volt az?
Shawn84
Birinyi Péter aka kis mike
Levi
Oh. Na az első körben is nekem ő lógott ki leginkább lefelé. Sajnos úgy érteztem rettenetesen izgul, nem is tudta megfogalmazni sokszor amit szeretett volna. Még dolgozni kell rajta.Eddig nálam MakóG és Zsoba a két legjobb szaki.
több mint 5 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
A “szurkolas” sem volt semmi,de az a sok hulyeseg ( “dobo elkapo parharc ; Májlon” stb) az nagyon zavart ! Igazabol mar az elso meccsen is zavart ez a csoka,de most...
Tudom,hogy nem lehet egyszeru a tv-ben dumalni,de lathatjuk,hogy masoknak sikerul.
Ray_bp_Lewis
amúgy nincs valami próbafelvételük? Senkinek nem tűnt fel, hogy csóri nem tud 2 értelmes mondatot elmondani? Én elhiszem, hogy nagyon ért a baseballhoz, de ezt a tv-n keresztül sajnos nem tudja átadni.