NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
465
34
2:15, ARENA4
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Dehogy baj, bár nem tudom a mérete mennyire jó ahhoz. Arra nem nagyon figyeltem. 😀Az anyját, csináltam Rojasról is egy képet mondom megjelölöm rajta, aztán most látom, hogy retweetelte 😮Nekem is tetszik, nem baj ugye ha lementettem wallpaper materialnak 😊
adamfaragoo
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Az anyját, csináltam Rojasról is egy képet mondom megjelölöm rajta, aztán most látom, hogy retweetelte 😮Nekem is tetszik, nem baj ugye ha lementettem wallpaper materialnak 😊
adamfaragoo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Végre Polanco is vágott egy homért.
több mint 5 éve
Az anyját, csináltam Rojasról is egy képet mondom megjelölöm rajta, aztán most látom, hogy retweetelte 😮
több mint 5 éve
Sajnos nagyon kevés kép van Eddyről Marlins mezbe (ami mondjuk érthető) , és olyan nem volt ami pont jó lett volna, ezért tükrözni kellett.Egész jó. Nem tudom mióta csinálod de nekem sok idő kellett amíg ilyen szintre jutottam. Egyedül a mezen a fordított felirat szembetűnő.Csináltam is róla egy képet, nem a legjobb de nektek megmutatom 😀Milyen szép story amugy 😀Your welcome.
Eddy 2014be olimpia ezüstérmes lett gyorskorcsolyázóként, ma pedig bemutatkozott az MLBbe.
adamfaragoo
Mikey
| || |
adamfaragoo
Matthew99
Hát olyan másfél éve próbálgatom, de úgy komolyabban inkább az utóbbi fél évbe.
több mint 5 éve
Egész jó. Nem tudom mióta csinálod de nekem sok idő kellett amíg ilyen szintre jutottam. Egyedül a mezen a fordított felirat szembetűnő.Csináltam is róla egy képet, nem a legjobb de nektek megmutatom 😀Milyen szép story amugy 😀Your welcome.
Eddy 2014be olimpia ezüstérmes lett gyorskorcsolyázóként, ma pedig bemutatkozott az MLBbe.
adamfaragoo
Mikey
| || |
adamfaragoo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Bocsesz a kacsintóst nem figyeltem. Dógoztam közben, aztán csak gyorsab ment 😀 Legközelebb ki is kell írni, hogy 'kacsint' LOL 😀Ertettem ám.Azert raktam a kacsintost.Még előtte van egy KC meccs, az W, de 3 zakó egymás után nem fog jönni most.10-2-es mérleg, 6 győzelem zsinórban. Darvish is mintha a tavalyi év második felében mutatott formáját hozná. Alec Mills is abszolúte fel tudott lépni Hendricksék mellé, sőt az egyik legjobb teljesítményt eddig ő hozza.Akkor most 3 zakó jön?😁
Nico Hoerner is nagyon jól beilleszkedett, úgyhogy teljesen elégedett vagyok a Cubs eddigi formájával.
Remélem a hónap végéig kitart, mert jön a Cardinals széria (reméljük), és az Indians idegenben, aztán Brewers, Cards és White Sox otthon. 15 meccsből egy 10-5-nek már teljesen örülni tudnék. Onnan már komoly esély lenne a csoport megnyerésére.
Shawn84
😉
ZoliZoltán
A 10-5 arra a 15 meccsre vonatkozik akiket felsoroltam. Cardinals, Indians, Brewers, White Sox. Velük lesz összesen 15. Ebből szeretnék egy 10-5-ös mérleggel kijönni. Tehát a White Sox széria után 20-7-es mérleget remélek majd.
Shawn84
Poen.🙄
ZoliZoltán
több mint 5 éve
Csináltam is róla egy képet, nem a legjobb de nektek megmutatom 😀Milyen szép story amugy 😀Your welcome.
adamfaragoo
Mikey
| |
| |
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Milyen szép story amugy 😀Your welcome.
adamfaragoo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Igen hobbiból. Nem néztem videót, csak kipróbáltam mindent. Meg találtam pár photoshop fájl a neten és azokat tanulmányoztam.Gondolom akkor te is csak hobbiból tanultad meg.Meg mindig csak próbálkozok. Kevés a tudatosság benne.Áh, nem 😀Jó lenne amúgy megtanulni ilyen jól grafikákat készíteni, egy ideje próbálkozom vele én is, nem vagyok benne túl profi.Én se.
adamfaragoo
Matthew99
adamfaragoo
Matthew99
Videókból vagy sok probálgatás, vagy hogy sikerült ilyen szintre jutni?
adamfaragoo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Gondolom akkor te is csak hobbiból tanultad meg.Meg mindig csak próbálkozok. Kevés a tudatosság benne.Áh, nem 😀Jó lenne amúgy megtanulni ilyen jól grafikákat készíteni, egy ideje próbálkozom vele én is, nem vagyok benne túl profi.Én se.
adamfaragoo
Matthew99
adamfaragoo
Matthew99
Videókból vagy sok probálgatás, vagy hogy sikerült ilyen szintre jutni?
több mint 5 éve
Ertettem ám.Azert raktam a kacsintost.Még előtte van egy KC meccs, az W, de 3 zakó egymás után nem fog jönni most.10-2-es mérleg, 6 győzelem zsinórban. Darvish is mintha a tavalyi év második felében mutatott formáját hozná. Alec Mills is abszolúte fel tudott lépni Hendricksék mellé, sőt az egyik legjobb teljesítményt eddig ő hozza.Akkor most 3 zakó jön?😁
Nico Hoerner is nagyon jól beilleszkedett, úgyhogy teljesen elégedett vagyok a Cubs eddigi formájával.
Remélem a hónap végéig kitart, mert jön a Cardinals széria (reméljük), és az Indians idegenben, aztán Brewers, Cards és White Sox otthon. 15 meccsből egy 10-5-nek már teljesen örülni tudnék. Onnan már komoly esély lenne a csoport megnyerésére.
Shawn84
😉
ZoliZoltán
A 10-5 arra a 15 meccsre vonatkozik akiket felsoroltam. Cardinals, Indians, Brewers, White Sox. Velük lesz összesen 15. Ebből szeretnék egy 10-5-ös mérleggel kijönni. Tehát a White Sox széria után 20-7-es mérleget remélek majd.
Shawn84
Poen.🙄
több mint 5 éve
Meg mindig csak próbálkozok. Kevés a tudatosság benne.Áh, nem 😀Jó lenne amúgy megtanulni ilyen jól grafikákat készíteni, egy ideje próbálkozom vele én is, nem vagyok benne túl profi.Én se.
adamfaragoo
Matthew99
adamfaragoo

több mint 5 éve
Áh, nem 😀Jó lenne amúgy megtanulni ilyen jól grafikákat készíteni, egy ideje próbálkozom vele én is, nem vagyok benne túl profi.Én se.
adamfaragoo
Matthew99
több mint 5 éve
Jó lenne amúgy megtanulni ilyen jól grafikákat készíteni, egy ideje próbálkozom vele én is, nem vagyok benne túl profi.Én se.
adamfaragoo

több mint 5 éve
Jó lenne amúgy megtanulni ilyen jól grafikákat készíteni, egy ideje próbálkozom vele én is, nem vagyok benne túl profi.
több mint 5 éve
Ráérősek vagyunk! Köszi 😀Menne. De szerintem csak jövő héten.Lehetek pofátlan én is? Egy Chicago Cubs: Rizzo + Baez +Bryant aláírás is menne? 😀
Matthew99
Shawn84
Matthew99
több mint 5 éve
Menne. De szerintem csak jövő héten.Lehetek pofátlan én is? Egy Chicago Cubs: Rizzo + Baez +Bryant aláírás is menne? 😀
Matthew99
Shawn84

több mint 5 éve
Lehetek pofátlan én is? Egy Chicago Cubs: Rizzo + Baez +Bryant aláírás is menne? 😀
Matthew99
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Még előtte van egy KC meccs, az W, de 3 zakó egymás után nem fog jönni most.10-2-es mérleg, 6 győzelem zsinórban. Darvish is mintha a tavalyi év második felében mutatott formáját hozná. Alec Mills is abszolúte fel tudott lépni Hendricksék mellé, sőt az egyik legjobb teljesítményt eddig ő hozza.Akkor most 3 zakó jön?😁
Shawn84
😉
ZoliZoltán
Szerkesztette: Shawn84
több mint 5 éve
Ha egymás után 2 tesztetjük is negatív.Naneee.Ujabb Miami W!Mintha kicserélték volna őket.
Szet lettek verve 1-0-ra!😎
ZoliZoltán
Shawn84
Amugy mikorvterhetnek vissza a covid pozitiv tesztesek?
ZoliZoltán
több mint 5 éve
10-2-es mérleg, 6 győzelem zsinórban. Darvish is mintha a tavalyi év második felében mutatott formáját hozná. Alec Mills is abszolúte fel tudott lépni Hendricksék mellé, sőt az egyik legjobb teljesítményt eddig ő hozza.Akkor most 3 zakó jön?😁
Shawn84
😉