NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
449
33
2:15, ARENA4
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Birinyi Péter aka kis mikeCsak én érzem úgy, hogy a mai SportTVs meccs már nagyon átment szurkolósba? Én elhiszem hogy a kedvenc csapata, de jelenleg most mégis csak egy kommentátor.Ki volt az?
adamfaragoo
Shawn84
több mint 5 éve
A “szurkolas” sem volt semmi,de az a sok hulyeseg ( “dobo elkapo parharc ; Májlon” stb) az nagyon zavart ! Igazabol mar az elso meccsen is zavart ez a csoka,de most... Tudom,hogy nem lehet egyszeru a tv-ben dumalni,de lathatjuk,hogy masoknak sikerul.
több mint 5 éve
Csak én érzem úgy, hogy a mai SportTVs meccs már nagyon átment szurkolósba? Én elhiszem hogy a kedvenc csapata, de jelenleg most mégis csak egy kommentátor.Ki volt az?
adamfaragoo
több mint 5 éve
bejön a Baseball + Whisky kombó? Akkor ez neked való 😀luxenice.com/products/%E2%9A%BE2020-mlb-season%E2%9A%BE-baseball-bat-whiskey-decanter-set-with-4-baseball-glasses?fbclid=IwAR2U8mKemwSv7K9Cm7camA1acq4hrHIi-EtOPVXTTTaddsEbFC0dTb-eVsA
több mint 5 éve
Úgy látom a jó kezdés után egyre gyengébbek leszünk. Azért egy ilyen gyenge Rays ellen csak 2 hit, 0 runt elérni....

több mint 5 éve
Csak én érzem úgy, hogy a mai SportTVs meccs már nagyon átment szurkolósba? Én elhiszem hogy a kedvenc csapata, de jelenleg most mégis csak egy kommentátor.Amikor a Pirates - Twins meccset adták nekem is volt ilyen érzésem.
adamfaragoo
több mint 5 éve
Megérdemelten meg is szórta a Washingtont a Baltimore
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Én ennyire "szurkolói" közvetítést még nem láttam kábeltévén. Szörnyű.Mint egy youtube vagy twitch stream, ahol a streamer átéli a játékot, amit ő játszik, vagy egy baráti társaság, ahol valaki komolyan veszi a meccset, és személyes tragédiaként éli meg.
Sajnálom a "szakkommentátor" srácot, de ez a sápitozásos közvetítési stílus módfelett szakmaiatlan és kínos. Cringe, ahogy most divatos mondani.
Mr. "Háteztnemhiszemel". :/
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 5 éve
Legyen Miami meccs a sporttv-n!!6
több mint 5 éve
Csak én érzem úgy, hogy a mai SportTVs meccs már nagyon átment szurkolósba? Én elhiszem hogy a kedvenc csapata, de jelenleg most mégis csak egy kommentátor.Átkapcsoltam a SportTV-re most, de ez a szakkommentátor tényleg vicc kategória, Nationals meccsre többet ne hívják.
adamfaragoo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Csak én érzem úgy, hogy a mai SportTVs meccs már nagyon átment szurkolósba? Én elhiszem hogy a kedvenc csapata, de jelenleg most mégis csak egy kommentátor.
több mint 5 éve
Mai ingyen MLB meccs az Orioles-Nationals, 1-0 vezet az O’s a 2.inning tetején
több mint 5 éve
Mejía fog ma kezdeni a Marlinsnál. Amit tudni kell :"RHP Humberto Mejía will become the first Marlins pitching prospect to skip Double-A and Triple-A and start a major league game since José Fernández in 2013."
több mint 5 éve
Ha már a nevek, az a Oriolesnál az egyik dobó srácnak milyen neve van már.A nevének melyik része volt gyanús, hogy elírták? Hogy nem Asher, hanem Usher? 😀
Mikor elsőnek láttam pár éve, azt hittem el van írva.
adamfaragoo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Így van 😀Jól sejtem, hogy az illető Asher Wojciechowski?Ha már a nevek, az a Oriolesnál az egyik dobó srácnak milyen neve van már.Milyen?
adamfaragoo
Sobri Jóska
Shawn84
Bár ha rosszul írod le akkor se veszem észre 😂
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Jól sejtem, hogy az illető Asher Wojciechowski?Ha már a nevek, az a Oriolesnál az egyik dobó srácnak milyen neve van már.Milyen?
adamfaragoo
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ha már a nevek, az a Oriolesnál az egyik dobó srácnak milyen neve van már.Milyen?
adamfaragoo
több mint 5 éve
Ha már a nevek, az a Oriolesnál az egyik dobó srácnak milyen neve van már.Mikor elsőnek láttam pár éve, azt hittem el van írva.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
www.babynames.com/name/shoheiamúgy ha már a japánok is vezetéknév keresztnév sorrendben használják, ő Otani Sohei magyarra átírva. (oké, tudom, angolul olvasunk híreket mind.)
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Asszem a Shohei is valami felkelő nap kegyeltjét jelenti 😀De Goodwin neve hangzik a legszebben.Szóval ez volt az igazi indok. Még szerencse, hogy most már tudod Trout meg Ohtani nevét.De.Én LAA drukker tervezek lenni. 😊Egy unalmas háttérsportnál nem mindegy kinek drukkolsz?😊
Szól valami ellene?
Van valami aktuális mainstream dolguk, buzi e vagyok, vagy divatfan, esetleg simán csak niemand a választásommal?
Hogy illeszkednek a baseball világába, mi a toposz velük kapcsolatban?
Sobri Jóska
zavi27
De attól még ha az ember érzi belül, hogy angyal, nincs mit tenni... 😊
Sobri Jóska
Matthew99
Sobri Jóska
| JC-t kérdezted már, nem ezeknek drukkol? |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
És a legjobb, hogy fantasyba benne van a csapatomba 😀Nekem az egyetlen meccsükön, amit magyarul adtak, Goodwin tetszett. Ütött is jókat, szépet kapott el, egyelőre ő a kedvenc.Múltkor ha jól emlékszem te kérdezted, van e olyan, hogy egy dobó végigdobja a 9 inninget. Na az újdonsült kedvenceid dobója, Dylan Bundy az éjjel pont megtette. Ráadásul csak 4 ütést és 1 futást engedett a Marinersnek, 10 strikeout mellett, szóval rohadt jól is játszott.
Sobri Jóska
Shawn84
több mint 5 éve
De Goodwin neve hangzik a legszebben.Szóval ez volt az igazi indok. Még szerencse, hogy most már tudod Trout meg Ohtani nevét.De.Én LAA drukker tervezek lenni. 😊Egy unalmas háttérsportnál nem mindegy kinek drukkolsz?😊
Szól valami ellene?
Van valami aktuális mainstream dolguk, buzi e vagyok, vagy divatfan, esetleg simán csak niemand a választásommal?
Sobri Jóska
zavi27
Sobri Jóska
Matthew99
több mint 5 éve
Szóval ez volt az igazi indok. Még szerencse, hogy most már tudod Trout meg Ohtani nevét.De.Én LAA drukker tervezek lenni. 😊Egy unalmas háttérsportnál nem mindegy kinek drukkolsz?😊
Szól valami ellene?
Sobri Jóska
zavi27
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
😆😆😆De.Én LAA drukker tervezek lenni. 😊Egy unalmas háttérsportnál nem mindegy kinek drukkolsz?😊
Szól valami ellene?
Sobri Jóska
zavi27
Sobri Jóska
több mint 5 éve
De.Én LAA drukker tervezek lenni. 😊Egy unalmas háttérsportnál nem mindegy kinek drukkolsz?😊
Szól valami ellene?
Sobri Jóska
zavi27