NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Ujabb Miami W!
Szet lettek verve 1-0-ra!😎
ZoliZoltán
Mintha kicserélték volna őket.
Shawn84
Naneee.

Amugy mikorvterhetnek vissza a covid pozitiv tesztesek?
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
10-2-es mérleg, 6 győzelem zsinórban. Darvish is mintha a tavalyi év második felében mutatott formáját hozná. Alec Mills is abszolúte fel tudott lépni Hendricksék mellé, sőt az egyik legjobb teljesítményt eddig ő hozza.
Nico Hoerner is nagyon jól beilleszkedett, úgyhogy teljesen elégedett vagyok a Cubs eddigi formájával.
Remélem a hónap végéig kitart, mert jön a Cardinals széria (reméljük), és az Indians idegenben, aztán Brewers, Cards és White Sox otthon. 15 meccsből egy 10-5-nek már teljesen örülni tudnék. Onnan már komoly esély lenne a csoport megnyerésére.

Szerkesztette: Shawn84
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 111 — "Montoya por favor!"
Ujabb Miami W!
ZoliZoltán
Shawn84
Nap commentje 😀😀😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 843 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
végre nálunk is kiszakadt a pontzsák, remélem nem csak egyszeri alkalom volt ez a 14 pont 😀 eddig 5 futás volt a legtöbb, amit ütöttünk... (Dbacks)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Ujabb Miami W!
ZoliZoltán
több mint 5 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Ujabb Miami W!
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 115
Normál esetben mennyire fedi egymást az NFL és MLB szezon? Ha nincs COVID.

Aug-ban 1 napot leszámítva nem lesz Free MLB meccs. Csak az első hónapra szokott ez így lenni, van erről valakinek információja?
KeyG
Általában mindig 1 hétre előre adják meg, hogy melyik a Free Game of the Day.
Nálam az MLB appban most is az látszik, hogy jövő hét szerdáig meg van adva minden nap, hogy melyik meccs lesz az.
Rutin
Nekem Augusztus 31.-ig, erdekes.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021

Aug-ban 1 napot leszámítva nem lesz Free MLB meccs. Csak az első hónapra szokott ez így lenni, van erről valakinek információja?
KeyG
Általában mindig 1 hétre előre adják meg, hogy melyik a Free Game of the Day.
Nálam az MLB appban most is az látszik, hogy jövő hét szerdáig meg van adva minden nap, hogy melyik meccs lesz az.

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Milyen szép story amugy 😀
Eddy 2014be olimpia ezüstérmes lett gyorskorcsolyázóként, ma pedig bemutatkozott az MLBbe.

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve

KeyG
MLB: Április eleje - Október

NFL:Szeptember eleje Február eleje

Ergo a baseball utolsó 2 hónapja fedi az NFL első 2 hónapját.

Free az elmúlt 2-3 évben konkrétan majdnem minden játéknapon volt, az alapszakaszban. Idén egy kissé spóroloósabban adogatják eddig a megszokotthoz képest.

Szerkesztette: Shawn84
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!

KeyG
MLB előszezon márciusban kezdődik normál esetben és a world series október végén, november elején ér véget nagyjából

több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 115

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Piscotty walk-off Grand Slamje nem volt csúnya 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Igazából 2 pozitív mérlegű csapat játszott egymás ellen 😀

több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
mert aztán a mi keretünk szupersztárok gyülekezete.

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
evvel a kerettel megbaszni oriolest... 😀

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
De ez nem szempont, nem pontozásos sport, hogy igyekezni kelljen jó látszatot kelteni. Kinek? Minek? Mivégre?
Tematikus csatornáknál teljesen más szempontok a fontosak, amikről már korábban sokszor írtam.
Sobri Jóska
Oké. Akkor ez csak az én beakadásom, hogy hozzátartozik a minőségi tv-zéshez. Nekem pl rohadtul tetszett pár éve - mikor még néztem tv-t -, hogy az RTL Klub megújította a Híradó stúdióját és főcímét.
Erről lemaradtam, de ha lehet röviden leírnád mik a fontosak?
Matthew99
Mivel a nézettség hibahatáron belüli, így a hirdető (ügynöksége) akkor hirdet egy tematikus csatornánál, ha az passzol a brandjéhez. Egy Fem3-ra elhelyez tampon reklámot, egy SportTV-re nem, míg egy autóreklám fordítva hatékonyabb.
Sobri Jóska
Nem offolok. Írok inkább PM-et.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
De ez nem szempont, nem pontozásos sport, hogy igyekezni kelljen jó látszatot kelteni. Kinek? Minek? Mivégre?
Tematikus csatornáknál teljesen más szempontok a fontosak, amikről már korábban sokszor írtam.
Sobri Jóska
Oké. Akkor ez csak az én beakadásom, hogy hozzátartozik a minőségi tv-zéshez. Nekem pl rohadtul tetszett pár éve - mikor még néztem tv-t -, hogy az RTL Klub megújította a Híradó stúdióját és főcímét.
Matthew99
Mivel a nézettség hibahatáron belüli, így a hirdető (ügynöksége) akkor hirdet egy tematikus csatornánál, ha az passzol a brandjéhez. Egy Fem3-ra elhelyez tampon reklámot, egy SportTV-re nem, míg egy autóreklám fordítva hatékonyabb.

több mint 5 éve
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Kicsit off. Csak nekem bántja a szemem ez a gagyi/igénytelen/idejétmúlt grafika ami a Sport tv-nél használatos a főcímeknél (nem tudom mi a pontos neve)? Már az NFL esetén is szörnyülködtem, de azt hittem úgy vannak vele, hogy egyszer megcsináltuk jó lesz ez. De most a baseballnál mikor megláttam, hangosan felröhögtem. Mi ez az alpári pusztító vizuális környezetszennyezés? Főleg ha utána látod az Espn dolgait. Nincs erre ember?

Jóska te értesz ehhez. Csak én vagyok túl dizájnközpontú?
Matthew99
Nem engem kerdeztel.
A sport tv arculata kb 10 eve nem valtozott.logo, focimek stb..gondolom sok penz lenne az egeszet ujraterveztetni.
Az mlb introja uj es nekem is fura bar nem vagyok haklis ezekre es nem ez a szakmam.ellemben orulok h az nfl gagyi rock zeneje mar nincs.
ZoliMP
A baseball esetén arra tippelek, hogy így illeszkedik az egységes arculatba.
Az arculatról meg azt gondolom, hogy a “nincs erre saját ember” és a “leszarják” között lehet az igazság.
ZoliMP-nek meg annyit, hogy nem sok pénz.
Persze elméletben határ a csillagos ég, de egy teljes új arculat is kijöhet jó minőségben kevésből. Ha van rá igény. SportTV-nél valószínűleg nincs.
Sobri Jóska
Azt akkor csodálkoznak, hogy lelopják a kezükről a dolgokat. Ez a leszarjuk mentalitás úgy látom több színtéren is megjelenik ott. Mert ez apró dolog, de ebből pl látszana a frissesség, a tenni akarás a csatornánál.
Matthew99

több mint 5 éve
Kicsit off. Csak nekem bántja a szemem ez a gagyi/igénytelen/idejétmúlt grafika ami a Sport tv-nél használatos a főcímeknél (nem tudom mi a pontos neve)? Már az NFL esetén is szörnyülködtem, de azt hittem úgy vannak vele, hogy egyszer megcsináltuk jó lesz ez. De most a baseballnál mikor megláttam, hangosan felröhögtem. Mi ez az alpári pusztító vizuális környezetszennyezés? Főleg ha utána látod az Espn dolgait. Nincs erre ember?

Matthew99
Nem engem kerdeztel.
A sport tv arculata kb 10 eve nem valtozott.logo, focimek stb..gondolom sok penz lenne az egeszet ujraterveztetni.
Az mlb introja uj es nekem is fura bar nem vagyok haklis ezekre es nem ez a szakmam.ellemben orulok h az nfl gagyi rock zeneje mar nincs.
ZoliMP
Az arculatról meg azt gondolom, hogy a “nincs erre saját ember” és a “leszarják” között lehet az igazság.
Persze elméletben határ a csillagos ég, de egy teljes új arculat is kijöhet jó minőségben kevésből. Ha van rá igény. SportTV-nél valószínűleg nincs.
Sobri Jóska
Azt akkor csodálkoznak, hogy lelopják a kezükről a dolgokat. Ez a leszarjuk mentalitás úgy látom több színtéren is megjelenik ott. Mert ez apró dolog, de ebből pl látszana a frissesség, a tenni akarás a csatornánál.

több mint 5 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Ez a kérdésem megválaszolatlan maradt, de nem adom fel:
1. Manapság tilos, vagy csak leszoktak arról, hogy aki a base-re szalad ne csússzon nyújtott lábbal előre?
Sobri Jóska
Pár éve hoztak ellene egy szabályt ha jól emlékszem, ami miatt már nemigen alkalmaznak nagyon dirty becsúszásokat. Előfordul néhány azért, de elenyésző.

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 5 éve
Ez a kérdésem megválaszolatlan maradt, de nem adom fel:
1. Manapság tilos, vagy csak leszoktak arról, hogy aki a base-re szalad ne csússzon nyújtott lábbal előre?

több mint 5 éve

Matthew99
Nem engem kerdeztel.
ZoliMP

több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Ez az új dobó aki az Oriolestől jött hozzánk, kifejezetten jól muzsikált tegnap.