NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Pl. azért is lehet, mert nehéz kiszámítani a dobások ívét. Vagy másfajta dobás érkezik az ütőjátékos felé mint amire az számít. S mivel pár tizedmásodpercről van szó, rohadtul nehéz az időzítés is. Aztán persze akadnak olyanok is akik ész nélkül lengetnek mindenre, ami feléjük megy.Akkor miért nem találnak?Szoktak.Miért, céloznak?Sokadik meccset nézve úgy érzem, hogy az ütők nem céloznak.Huuuuuu,ez kicsit erosre sikerult... !!!! (“sokadik meccset nezve”)
Ha úgy érzik suhintanak egy nagyot, aztán vagy találnak vagy nem. Teljesen random.
Azt hittem ennél tudatosabb sport ez.
Sobri Jóska
Ray_bp_Lewis
Sobri Jóska
Mikey
Amikor mi régebben baseballoztunk, szinte senki se talált el semmit.
Itt kissé jobban dobnak.
És úgy tűnik, csak lóbálnak, de lassításban látszik, hogy 10-20 centikkel ütnek mellé.
Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Elhiszem, csak nem látom.többnyire minél erősebben próbálják megütni, de vannak szituációk, amikor a labdát minél több időre akarják a levegőben tartani (pl. ha van játékos a harmadik bázison ((kevesebb, mint 2 out-nál)), akkor sacrifice fly-t ütnek), vagy ténylegesen a földre ütik (pl. futó a másodikon, kevesebb mint 2 out-nál, akkor a pálya jobb oldalára ütik, hogy a runner előbbre kerüljön a harmadikra, vagy haza). szóval jah, a profi játákoson tudnak célozni jobbra, balra, alacsonyan, magasan.Miért, céloznak?Sokadik meccset nézve úgy érzem, hogy az ütők nem céloznak.Huuuuuu,ez kicsit erosre sikerult... !!!! (“sokadik meccset nezve”)
Ha úgy érzik suhintanak egy nagyot, aztán vagy találnak vagy nem. Teljesen random.
Sobri Jóska
Ray_bp_Lewis
Sobri Jóska
lol
több mint 5 éve
többnyire minél erősebben próbálják megütni, de vannak szituációk, amikor a labdát minél több időre akarják a levegőben tartani (pl. ha van játékos a harmadik bázison ((kevesebb, mint 2 out-nál)), akkor sacrifice fly-t ütnek), vagy ténylegesen a földre ütik (pl. futó a másodikon, kevesebb mint 2 out-nál, akkor a pálya jobb oldalára ütik, hogy a runner előbbre kerüljön a harmadikra, vagy haza). szóval jah, a profi játákoson tudnak célozni jobbra, balra, alacsonyan, magasan.Miért, céloznak?Sokadik meccset nézve úgy érzem, hogy az ütők nem céloznak.Huuuuuu,ez kicsit erosre sikerult... !!!! (“sokadik meccset nezve”)
Sobri Jóska
Ray_bp_Lewis
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Lehet, hogy hazamigrált és épp Kuba felé evez😁twitter.com/timbhealey/status/1289975903502491648Szétnézek itt Karcagon, hátha erre jár. 😀
Negritis
adamfaragoo
több mint 5 éve
Ilyen double playt se láttam még. Jiménez elüti, a dobó lábfejéről a 3B-hez pattan a labda, ő az első bázisra dobja, és szevasz Encarnación (aki az egyesről futott a kettesre) és Jiménez.
több mint 5 éve
Akkor miért nem találnak?Szoktak.Miért, céloznak?Sokadik meccset nézve úgy érzem, hogy az ütők nem céloznak.Huuuuuu,ez kicsit erosre sikerult... !!!! (“sokadik meccset nezve”)
Sobri Jóska
Ray_bp_Lewis
Sobri Jóska
Mikey
Amikor mi régebben baseballoztunk, szinte senki se talált el semmit.
Itt kissé jobban dobnak.
És úgy tűnik, csak lóbálnak, de lassításban látszik, hogy 10-20 centikkel ütnek mellé.
több mint 5 éve
Szoktak.Miért, céloznak?Sokadik meccset nézve úgy érzem, hogy az ütők nem céloznak.Huuuuuu,ez kicsit erosre sikerult... !!!! (“sokadik meccset nezve”)
Sobri Jóska
Ray_bp_Lewis
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Miért, céloznak?Sokadik meccset nézve úgy érzem, hogy az ütők nem céloznak.Huuuuuu,ez kicsit erosre sikerult... !!!! (“sokadik meccset nezve”)
Sobri Jóska
Ray_bp_Lewis
több mint 5 éve
Acuna a fux betyár... 😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Sokadik meccset nézve úgy érzem, hogy az ütők nem céloznak.Huuuuuu,ez kicsit erosre sikerult... !!!! (“sokadik meccset nezve”)
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Sokadik meccset nézve úgy érzem, hogy az ütők nem céloznak.Úgy érzed, de rosszul tudod.
Sobri Jóska
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
Sokadik meccset nézve úgy érzem, hogy az ütők nem céloznak.Ha úgy érzik suhintanak egy nagyot, aztán vagy találnak vagy nem. Teljesen random.
több mint 5 éve
twitter.com/timbhealey/status/1289975903502491648Szétnézek itt Karcagon, hátha erre jár. 😀
Negritis
több mint 5 éve
twitter.com/timbhealey/status/1289975903502491648
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Aha, mondjuk főleg a Tropicana Fieldre jártunk anno rendszeresen Rays meccsekreNekem még baseball labdám is van az új stadionból 😊 finoman fogalmazva se volt akkora tömeg, hogy meg kelljen küzdeni érteMar voltal is kint?😲
r.baggio
ZoliZoltán
Nekik se lehet most fura nézők nélkül játszani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem semmi basszus.😲Szerencsére mikor eljutottam pár éve Miami-ba, és célirányosan egy baseball meccsre is, akkor azért a szektorunk alatt közvetlen egy bizonyos Giancarlo Stanton szaladgált még az outfield-en.😊Köszi szépen.Sziasztok!Válaszolok én is aki évek óta kb csak Marlins meccset néz 😀
A Miami milyen mostanaban?
Ugy ertem az utobbi evekben.
Van ott nagy spiler?
Hova erhetnek iden?
Koszi
ZoliZoltán
Igazán nagy spíler tényleg nincs a csapatba, viszont a farm system az az egyik legjobb a csapatnál, ha nem adogatjuk el összevissza őket akkor pár éven belül akár még normális céljaink is lehetnek. A farm csapatba nagyszerű dobók vannak.
Idén sajnos így már sehova nem kerülhetünk, pedig egyébként annyira rossz szezon nem lett volna. Viszont igy, hogy Rojas, Alcantara, Diaz, Aguilar, Alfaro, Ramirez és még sorolhatnám a kezdőket mind vírusos lett, így szinte semmi esély.
De legalább arra jó lesz ez a gyors szezon, hogy a "kicsik" tapasztalatot szerezhetnek a ligába.
Én hiszem, hogy éveken belül egy értelmes csapat összeáll itt, bár valamiért én a mostani csapatot is nagyon kedvelem, hiába nem a legerősebbek.
Szar,szar de én szeretem 😀
adamfaragoo
Na igy azert mar mas a leanyzo fekvese.
Go Fish!😉😊
ZoliZoltán
zavi27
több mint 5 éve
Nekem még baseball labdám is van az új stadionból 😊 finoman fogalmazva se volt akkora tömeg, hogy meg kelljen küzdeni érteMar voltal is kint?😲
r.baggio
több mint 5 éve
Nekem még baseball labdám is van az új stadionból 😊 finoman fogalmazva se volt akkora tömeg, hogy meg kelljen küzdeni érte

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Szerencsére mikor eljutottam pár éve Miami-ba, és célirányosan egy baseball meccsre is, akkor azért a szektorunk alatt közvetlen egy bizonyos Giancarlo Stanton szaladgált még az outfield-en.😊Köszi szépen.Sziasztok!Válaszolok én is aki évek óta kb csak Marlins meccset néz 😀
Van ott nagy spiler?
Hova erhetnek iden?
Koszi
ZoliZoltán
Igazán nagy spíler tényleg nincs a csapatba, viszont a farm system az az egyik legjobb a csapatnál, ha nem adogatjuk el összevissza őket akkor pár éven belül akár még normális céljaink is lehetnek. A farm csapatba nagyszerű dobók vannak.
Idén sajnos így már sehova nem kerülhetünk, pedig egyébként annyira rossz szezon nem lett volna. Viszont igy, hogy Rojas, Alcantara, Diaz, Aguilar, Alfaro, Ramirez és még sorolhatnám a kezdőket mind vírusos lett, így szinte semmi esély.
De legalább arra jó lesz ez a gyors szezon, hogy a "kicsik" tapasztalatot szerezhetnek a ligába.
Én hiszem, hogy éveken belül egy értelmes csapat összeáll itt, bár valamiért én a mostani csapatot is nagyon kedvelem, hiába nem a legerősebbek.
adamfaragoo
Go Fish!😉😊
ZoliZoltán
Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
A Philly már játszhat holnap. Nincs újabb koronás náluk.
több mint 5 éve
úgy értem, az a legkorábbi időpont nagyjából szombati napon. egyébként meg este 10-nél korábban ritkán játszanak.Volt már, meg van is most tervezve is hajnali egyes közvetítés Sport Tv-n, nem hiszem hogy addig kéne várni, hogy korai időben játszanak.hát... nem nagyon, aug 29-én a Rangershez mennek vasárnap hajnali egyreNem ismerem a Dodgers sorsolását, játszanak egyáltalán olyankor?na és a szombat éjszakai sáv?Kíváncsi vagyok, hogy mikor adnak először Dodgers-meccset...Majd ha kezdődik magyar idő szerint este 7-kor meccsük. 😀
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
zavi27
több mint 5 éve
Volt már, meg van is most tervezve is hajnali egyes közvetítés Sport Tv-n, nem hiszem hogy addig kéne várni, hogy korai időben játszanak.hát... nem nagyon, aug 29-én a Rangershez mennek vasárnap hajnali egyreNem ismerem a Dodgers sorsolását, játszanak egyáltalán olyankor?na és a szombat éjszakai sáv?Kíváncsi vagyok, hogy mikor adnak először Dodgers-meccset...Majd ha kezdődik magyar idő szerint este 7-kor meccsük. 😀
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
több mint 5 éve
hát... nem nagyon, aug 29-én a Rangershez mennek vasárnap hajnali egyreNem ismerem a Dodgers sorsolását, játszanak egyáltalán olyankor?na és a szombat éjszakai sáv?Kíváncsi vagyok, hogy mikor adnak először Dodgers-meccset...Majd ha kezdődik magyar idő szerint este 7-kor meccsük. 😀
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
több mint 5 éve
Köszi szépen.Sziasztok!Válaszolok én is aki évek óta kb csak Marlins meccset néz 😀
Van ott nagy spiler?
Hova erhetnek iden?
Koszi
ZoliZoltán
adamfaragoo
Go Fish!😉😊
több mint 5 éve
Sziasztok!Válaszolok én is aki évek óta kb csak Marlins meccset néz 😀
Van ott nagy spiler?
Hova erhetnek iden?
Koszi
ZoliZoltán