Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Kahnle nek is Tommy John műtéte lesz. Úgy látszik nálunk lassan nem telik el úgy év, hogy legalább 2 ne legyen egy szezonban 😁

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Sikerült a D-backset megajándékozni a győzelemmel, naccerű.
több mint 5 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Mától érvényes új szabály az idei szezonra, hogy a doubleheader meccsek (tehát, amikor egy nap két csapat két meccset is lejátszik egymással) nem 9, hanem csak 7 inning hosszúak lesznek...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 221 — The Mathematician
 twitter.com/SportsCenter/status/1289306225331654656?s=09

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 221 — The Mathematician
A Cardinals-nál is van vírusos.
adamfaragoo
halasztották is a meccset

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A White Sox felhívta a 2B prospect Nick Madrigalt, aki könnyen a jövő top 2B-je lehet ligaszinten is. Túl sok zseni fiatal játékos van a White Soxban, ha mind beválnak, senki nem menti meg az AL-t egy White Sox dinasztiától. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
A Cardinals-nál is van vírusos.
több mint 5 éve
Szerintem Bellinger látta, hogy idén nálam van a fantasybe ezért úgy döntött idén nem fog jól játszani 😀
adamfaragoo
neki elég lesz, ha a playoffban jól tolja
több mint 5 éve
Szerintem Bellinger látta, hogy idén nálam van a fantasybe ezért úgy döntött idén nem fog jól játszani 😀
több mint 5 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Means mennyire jó ma a Yankees ellen. 1 out az 1. inningben 30 pitchnél és már 5-0-ra vezetünk 😀
shawnka
Voit karrierje első grand slamje végül nem veszett kárba. 😊
Ügyesen keretbe foglaltuk a meccset, szerencse, hogy a második végén elaludtam... 😀

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 588 — Tyrone Creek
Means mennyire jó ma a Yankees ellen. 1 out az 1. inningben 30 pitchnél és már 5-0-ra vezetünk 😀

Szerkesztette: shawnka
több mint 5 éve
Na, Joe West-et úgy leütötték le kellett cserélni 😀
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 066
Kicsit azért vicces, amikor olyan játékosok és csapatok sírnak az Astros miatt, akik maguk is részesei voltak sign stealing rendszereknek. Nehéz ilyenkor őket ártatlan áldozatokként sajnálni.

több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
The Phillies have canceled all workouts Thursday at Citizens Bank Park after a coach and home clubhouse staffer tested positive for COVID-19.
több mint 5 éve
Őket sikerült "összekukázni" eddig 😀

Marlins player additions so far this week

Free agents: INF Logan Forsythe, C Wilkin Castillo

Waiver claims: RHP Mike Morin, RHP Justin Shafer, LHP Josh D. Smith
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
amúgy az ominózus fejdobásnál nem értem a sírást, nem érte, nem kapta el, ráadásul még a statját is javította.
csebi
Szóval ha valakit fejbe akarnak dobni egy 100mph-s labdával az oké akármilyen helyzetben mert el tudott hajolni. Nincs több kérdésem.
Heisman Trophy
ez van, ha a liga nem bünteti meg őket. ha kaptak volna rendes eltiltást. amúgy jobban kikockázva, nem is biztos, hogy fejbe találja, plusz ne túlozzunk nem 100 mph volt amúgy.
ja és ez nem akármilyen helyzet. ja és erről az emberről beszélünk, aki ilyet nyilatkozik le:

“The commissioner and league came out with the report and the Astros did what they did,” Bregman said at the time. “They made their decision on what to do and I have no thoughts on it.”

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
amúgy az ominózus fejdobásnál nem értem a sírást, nem érte, nem kapta el, ráadásul még a statját is javította.
csebi
Szóval ha valakit fejbe akarnak dobni egy 100mph-s labdával az oké akármilyen helyzetben mert el tudott hajolni. Nincs több kérdésem.
Heisman Trophy
Mivel a Yankees 2017es bajnoki címe múlt rajta, ezért nem bánom, hogy kapják.

A fejessel nem értek egyet, de testre szórhatják őket rendesen.
shawnka
Astros drukkerként felőlem mehetnek a HBP-k, csak ne fejbe dobja már. Én azt várom mikor sérül meg egy rookie aki ott se volt mert valamelyik zseni dobál össze-vissza.
Heisman Trophy
Én is ezt írtam. De mondjuk nekem mindegy ki nyer amíg nem a Yankees 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
csebi
Heisman Trophy
Mivel a Yankees 2017es bajnoki címe múlt rajta, ezért nem bánom, hogy kapják.

A fejessel nem értek egyet, de testre szórhatják őket rendesen.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
csebi

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
írtam, hogy nem értem, hogy miért épp Kellyvel kellett ledobatni, mikor ő is tagja volt hasonló kultúrának.

VISZONT a liga meg az astros is fogja be ilyenkor. előbbi akkor büntetett volna ilyen keményen, mikor az astrost kellett volna, utóbbi meg innentől 20 évig egyszer sem ejthetné ki a száján az unproffessional jelzőt más csapatra vagy legalább addig amíg senki nem lesz már tagja a fra-nak aki ebben részt vett.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Már megy is a nyígás, pedig még alig kaptak. Ellenben Kellyt eltiltották 8 meccsre:
Lance McCullers Jr.: "Joe Kelly threw a ball behind Bregman's head on 3-0 on purpose. Not only did he take it upon himself to send a message, but he wasn't even a part of that team. We knew coming into the game he likes to go off script. What he did was unprofessional."

Matthew99
Mondjuk a kis patkány Kelly meg is érdemli.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Catcher alkarján van egy papíros puska, mint a QB-nél, azon milyen segítség van Nekik??
nagir
Az ellenfél ütőiről van neki infó rajta, hogy adott helyzetben adott dobásokat hogyan kezelnek. Általában valamilyen kódolt formában, hogy csak ő értse és sokszor több kis laminált lap is van egymáson, mert teljes ütősorok rajta szoktak lenni.
Darksun3
Köszönöm!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Catcher alkarján van egy papíros puska, mint a QB-nél, azon milyen segítség van Nekik??
nagir
Az ellenfél ütőiről van neki infó rajta, hogy adott helyzetben adott dobásokat hogyan kezelnek. Általában valamilyen kódolt formában, hogy csak ő értse és sokszor több kis laminált lap is van egymáson, mert teljes ütősorok rajta szoktak lenni.

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 5 éve
Lemahieu nem nagyon lassít tavalyhoz képest, tolt egy 4hit gamet 😁
kapitnono
természetesen fantasyben a padon hagytam 😀
több mint 5 éve
Astros drukkerként felőlem mehetnek a HBP-k, csak ne fejbe dobja már. Én azt várom mikor sérül meg egy rookie aki ott se volt mert valamelyik zseni dobál össze-vissza.
Heisman Trophy
ha el akarja találni, akkor eltalálja. erről amúgy elég jókat tudna mesélni Hanley Ramirez, meg még a Cards fanok is