Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
A liga elég kemény jelzést küldött a csapatoknak a " bünti" ledobálásokról Kelly eltiltásával, a csonkaszezonban nyolc meccs az egész idényben 22 lenne.Bezzeg akkor nem keménykedtek, mikor kiderült a csalás.
robiroboter

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
A liga elég kemény jelzést küldött a csapatoknak a " bünti" ledobálásokról Kelly eltiltásával, a csonkaszezonban nyolc meccs az egész idényben 22 lenne.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Astros drukkerként felőlem mehetnek a HBP-k, csak ne fejbe dobja már. Én azt várom mikor sérül meg egy rookie aki ott se volt mert valamelyik zseni dobál össze-vissza.Ezzel mondjuk egyet tudok érteni a magam részéről. Az nem baj, ha megy a bünti, de ne fejre menjen.
Heisman Trophy
Amúgy pedig jó szarok voltunk ma is. 1 db ütéssel nem lehet meccset nyerni. Eddig sem Reynolds, sem Newman nem hozza azt amit vártam tőlük támadásban és Bell is adós a jó játékkal eddig. Reynolds legalább védekezésben csinál szép dolgokat.
több mint 5 éve
Astros drukkerként felőlem mehetnek a HBP-k, csak ne fejbe dobja már. Én azt várom mikor sérül meg egy rookie aki ott se volt mert valamelyik zseni dobál össze-vissza.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Lemahieu nem nagyon lassít tavalyhoz képest, tolt egy 4hit gamet 😁

több mint 5 éve
Már megy is a nyígás, pedig még alig kaptak. Ellenben Kellyt eltiltották 8 meccsre:Lance McCullers Jr.: "Joe Kelly threw a ball behind Bregman's head on 3-0 on purpose. Not only did he take it upon himself to send a message, but he wasn't even a part of that team. We knew coming into the game he likes to go off script. What he did was unprofessional."
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
A mai ingyenes meccs nem tudom volt e már az a White Sox-Indians lesz, kb a SportTVs meccs után kezdődik pont
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Istenem, de bénán lenget ma az egész Athletics... 😕
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
NFL drukkereket meg megértem, hogy bézbózban egy nagyságrenddel több meccset kell követniük (16 vs 162), na puff, egy-két jobb vagy rosszabb széria ott éveket jelent, itt meg max két hetet. Foci, foci, hétvégén játszanak. Bocs. Mike is jó. Jók a szakik.
több mint 5 éve
Nagyon viccesen különbőző stílusban nyomják a "szakik" 😀 (nagy)Mike is bejön 😀 egy nem túl "izgalmas" meccset is tök jól magyaráz. Bocs, hogy egy amfocis fórumon, de vééégre bézbóz a tévébe' 😀
több mint 5 éve
Konyorgom,ezt a “fusshaza” baromsagot,felejtsek mar el !!!!! #mlbhu miert nem jo ?? Eddig is ezt hasznalta aki,latott mar korabban is baseballt,plussz : NFL,NBA és NHL - nel senki nem talalt ki ilyen okorseget !!Nekem tetszik 😀
Ray_bp_Lewis
több mint 5 éve
Konyorgom,ezt a “fusshaza” baromsagot,felejtsek mar el !!!!! #mlbhu miert nem jo ?? Eddig is ezt hasznalta aki,latott mar korabban is baseballt,plussz : NFL,NBA és NHL - nel senki nem talalt ki ilyen okorseget !!
több mint 5 éve
Catcher alkarján van egy papíros puska, mint a QB-nél, azon milyen segítség van Nekik??

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Mikey van a sporttv-ban vagy ez egy másik srác?
több mint 5 éve
Leigazoltuk még Logan Forsythe-t is. Kiváncsi vagyok mire megyünk majd ezzel a szedett vedett csapattal 😀
több mint 5 éve
A megdobálások ellen meg kitalálhatnák, hogy visszalép az egész csapat a bajnokságtól. 😊Eleve az Astros sem kapott érdemi büntetést. Amúgy van egy elméletem h az Astros találta fel a covidot így nem kell hallgatniuk a fújjolast.2017-ben ők is kiszívtak a Houston ellen az ALDS-ben, utána vitte oda Cora a kultúrát. meg azért a BoSox-ot nem vágták meg annyira, mint a Houstont, gondolom lényegében azért, mert nem merültek el annyira a videozgatásban, mint az AsterisksKelly nem a másik csaló csapatban volt amúgy?Elkezdődött:Mondanám azt, hogy sajnálom őket... de miért hazudnék?!
www.mlb.com/video/benches-clear-after-strikeout
Matthew99
slowmotion
csebi
slowmotion
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Eleve az Astros sem kapott érdemi büntetést. Amúgy van egy elméletem h az Astros találta fel a covidot így nem kell hallgatniuk a fújjolast.2017-ben ők is kiszívtak a Houston ellen az ALDS-ben, utána vitte oda Cora a kultúrát. meg azért a BoSox-ot nem vágták meg annyira, mint a Houstont, gondolom lényegében azért, mert nem merültek el annyira a videozgatásban, mint az AsterisksKelly nem a másik csaló csapatban volt amúgy?Elkezdődött:Mondanám azt, hogy sajnálom őket... de miért hazudnék?!
Matthew99
slowmotion
csebi
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
2017-ben ők is kiszívtak a Houston ellen az ALDS-ben, utána vitte oda Cora a kultúrát. meg azért a BoSox-ot nem vágták meg annyira, mint a Houstont, gondolom lényegében azért, mert nem merültek el annyira a videozgatásban, mint az AsterisksKelly nem a másik csaló csapatban volt amúgy?Elkezdődött:Mondanám azt, hogy sajnálom őket... de miért hazudnék?!
Matthew99
slowmotion
csebi
több mint 5 éve
És a Tigers ellen még esély is lesz a W-re.vettem, frissítvetévéműsorfordítva kellenének a párosítások, baseballban mindig hátul a hazai.
r.baggio
(innen kopizom a plébólra, és feltűnt, hogy cserélgetnem kell őket)
robiroboter
először magyar képernyőn a White Sox!
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Tök mindegy. Most az astrost kell utálni és bárki szivatja őket az jó. Főleg ha Gerrit Cole az 😊Szimpatikus gyerek! 😀🤣ezért nem értettem, hogy miért vannak annyira oda ettől.Kelly nem a másik csaló csapatban volt amúgy?Dehogynem 😀
csebi
www.baseball-reference.com/players/k/kellyjo05.shtml
robiroboter
csebi
🤘gaben🤘

több mint 5 éve
Szimpatikus gyerek! 😀🤣ezért nem értettem, hogy miért vannak annyira oda ettől.Kelly nem a másik csaló csapatban volt amúgy?Dehogynem 😀
csebi
robiroboter
csebi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
ezért nem értettem, hogy miért vannak annyira oda ettől.Kelly nem a másik csaló csapatban volt amúgy?Dehogynem 😀
csebi
robiroboter
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Kelly nem a másik csaló csapatban volt amúgy?Dehogynem 😀
csebi
több mint 5 éve
vettem, frissítveKöszi.
először magyar képernyőn a White Sox!
r.baggio
Amúgy azért fontos első blikkre, hogy ki a hazai, mert a pályák között nagyon nagy különbségek vannak, hírhedten hitter ill. pitcher-friendly ballparkok is vannak. Nem mindegy, hogy egy-egy xy dobó melyik pályán néz szembe xy csapat ütőivel. Park factornak hívják sabermetrikusan.
Ennél meg van biztos frissebb, de most ezt dobta a gugli:
bleacherreport.com/articles/2022901-ranking-mlbs-most-hitter-friendly-ballparks-by-the-numbers