Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Nem tudsz annyit fizetni h átálljak. Csak a vizuális értéket nézem a belinkelt képeknél. Ha nem így lenne akkor a Packers topikban nem ismernének 😊 Ezt is csak a viccértéke miatt raktam be 😊te mikor lettél "rigó" ???? 😀 😀 😀 😀 végre valaki a sötét oldalról áll át a narancsra 😀 (tudom, tíz éve friscói lettél volna 😀 de most legalább érzed a 2098-as bajnokcsapatot 😀 😀 😀 😀 )
Matthew99
robiroboter

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Zsoba tényleg jól tolja a szakértést. (FYI: az egyik legjobb hazai dobó)
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
mikor ESPN American néztem régen baseball-t, ezt utáltam mikor hiába van 2 ember kint, ha már 2-en kiestek, azt a 3-at sokkal könnyebben kiejthetik, pedig már az ember reménykedik 1-2 pontban 😊
több mint 5 éve
na, a magyar amfocisok végre kapnak egy kis small ballt 😀
több mint 5 éve
Egyébként a koronás játékosoknak nem egyből 10 napos ILre kellene kerülni?Érdekes hogy csak 3 Marlins játékos került ILre.
több mint 5 éve
A White Sox menedzser Rick Renteria nem lesz ott a mai meccsen, mert a COVID-ra jellemző tünetekkel ébredt ma reggel. A szállodai szobájában várja a teszt eredményét.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
bekapcsolom a tévét, és bézbóz megy magyarul. minden nap. ez már a mátrix? melyik színű bogyót is kellett ehhez bevenni? 😀
több mint 5 éve
te mikor lettél "rigó" ???? 😀 😀 😀 😀 végre valaki a sötét oldalról áll át a narancsra 😀 (tudom, tíz éve friscói lettél volna 😀 de most legalább érzed a 2098-as bajnokcsapatot 😀 😀 😀 😀 )
Matthew99
több mint 5 éve
Közben érkezett a kisligás csapatból egy új catcher is, szóval valószinűleg lesz folytatás.Kiváncsi leszek ilyen random összekapott csapattal mire megyünk.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Starling Marte és Kelly legyen ma kemény, ők nálam vannak fantasyba 😀
több mint 5 éve
A tegnapi szaki nem volt "gyere be."A legjobb közvetítés eddig.
A mostani abszolut jol tolja eddig.
ZoliMP
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 412
A tegnapi szaki nem volt "gyere be."A mostani abszolut jol tolja eddig.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
nekik is 0 coronavírusos esetük van a buborékbantwitter.com/TheCohencidence/status/1287786697225371648Hát igen, ez kicsit olyan, mint amikor Al Gore mondja Bill Clintonnak a South Parkban, hogy "különben is, kit érdekelnek a déli államok" 😀
Löfli
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
twitter.com/TheCohencidence/status/1287786697225371648Hát igen, ez kicsit olyan, mint amikor Al Gore mondja Bill Clintonnak a South Parkban, hogy "különben is, kit érdekelnek a déli államok" 😀
Löfli
több mint 5 éve
twitter.com/TheCohencidence/status/1287786697225371648

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Közben waiverről hoztunk egy dobót.Valószínűleg ő már valaki pótlására érkezhet.
update:
Elvileg nemrég beszéltek a klub tulajdonosok, és azután hoztuk el Justin Shafer-t.
Ez csak egyet jelenthet szerintem.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Én ilyen Breaking Bad-helyszínen tartanám. Sivatag közepére (New Mexico, Arizona, Nevada, etc.) felhúznának egy NFL komplexumot. Csapatonként 200 ember elszállásolása mondjuk para, de kisebb kerettel, személyzettel menne mindenki. Legyen mondjuk csapatonként 100 ember, akiknek tényleg muszáj ott lennie. Az 3200 dude/chick, plusz az NFL emberei, meg kiszolgáló személyzet, cakkundpakk kb. 5000 ember. Legközelebbi hotelek/éttermek kibérlése több hónapra.Végülis Hawaiion lehetne egy NBA szerű buborék, stadion van.max átjönnek európába és itt tolják le a szezont 😀Napokon belül véget ér a szezon, ezúttal végleg. Talán ma még lejátsszák pl. a nyugati országrész meccseit, de szerintem holnap bejelentik, hogy ennyi volt, jövőre megpróbálják.Ezért nem hiszem, hogy lesz az NFL-ben szezon.
Várható volt, hogy ez lesz.
Kampman
Az USA-ban milliók fertőzöttek, nem lehet kontrollálni a vírus terjedését.
Sobri Jóska
Negritis
De a Puskás lenne a tökéletes, ja. 😊
Sobri Jóska
Már csak a sivatagban kell 5-6 pályát felhúzni, de nem kell túlgondolni, szépen lerakosgatják a műfű kockákat, meg biztosítják a helyet a kameráknak. Ugyanúgy lehetne MNF, TNF, stb., bár egyszerre az összes pályán játszanék.
Ha most elkezdik felhúzni, októberben már mehet a játék, télen talán az időjárás se annyira para arra.
(A másik megoldás, hogy két divíziónként pakolnám a csapatokat bubble városokba. Mindenki mindenkivel játszik két-két meccset, és van egy 14 meccses, viszonylag biztonságos alapszakasz.)
you don't even know what you like and you don't like
több mint 5 éve
Igazad volt.Napokon belül véget ér a szezon, ezúttal végleg. Talán ma még lejátsszák pl. a nyugati országrész meccseit, de szerintem holnap bejelentik, hogy ennyi volt, jövőre megpróbálják.Ezért nem hiszem, hogy lesz az NFL-ben szezon.
Kampman
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Végülis Hawaiion lehetne egy NBA szerű buborék, stadion van.max átjönnek európába és itt tolják le a szezont 😀Napokon belül véget ér a szezon, ezúttal végleg. Talán ma még lejátsszák pl. a nyugati országrész meccseit, de szerintem holnap bejelentik, hogy ennyi volt, jövőre megpróbálják.Ezért nem hiszem, hogy lesz az NFL-ben szezon.
Kampman
Sobri Jóska
Negritis
De a Puskás lenne a tökéletes, ja. 😊
több mint 5 éve
www.inquirer.com/phillies/miami-marlins-coronavirus-outbreak-phillies-mlb-season-20200727.html?outputType=amp&__twitter_impression=truetwitter.com/matt_breen/status/1287761917067636738?s=19Can’t find that protocol in MLB’s 101-page manual.
'Murica!
Borbinho
😀😀😀
Mikey
“We made the decision that we’re going to continue to do this and we’re going to continue to be responsible and just play the game as hard as we can,” Rojas said.
But did the Marlins ever consider not playing?
“That was never the mentality,” Rojas said. “We knew that this would happen at some point. We came to the ballpark and we were ready to play. That was never our thought that we weren’t going to play.”
Kibaszott idiotak.
NFL-nel legalabb kell a 3 ev egyetem, hatha ertelmesebbek az emberek. De sok remenyt eddig se fuztem a szezonhoz
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
max átjönnek európába és itt tolják le a szezont 😀Napokon belül véget ér a szezon, ezúttal végleg. Talán ma még lejátsszák pl. a nyugati országrész meccseit, de szerintem holnap bejelentik, hogy ennyi volt, jövőre megpróbálják.Ezért nem hiszem, hogy lesz az NFL-ben szezon.
Kampman
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
twitter.com/matt_breen/status/1287761917067636738?s=19Can’t find that protocol in MLB’s 101-page manual.
'Murica!
Borbinho
😀😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May