Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Most találtam még ha érdekel a BSBall Highlights nevű csatornát, oda eddig minden meccset felraktak ilyen 15-20 perces verzióban.Köszi!Ingyenes MLB condensed games oldalt tud valaki? Ahol 10-15 perces meccs-verziók elérhetők?YouTube on van egy csomó ilyen csatorna ahová felraknak sok ilyen meccset 15-20 perces verzióban ilyen csatorna többek között : TrueRGM, vagy rustyccs. De biztos van még egy csomó hasonló
Pár évvel ezelőtt megváltoztatta a liga a tömörített verziókat, és csak ilyen 4-5 perces összefoglalók vannak pl yt-t, ahol 1-2 játékot emelnek ki minden inningből.
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie

több mint 5 éve
Na én mára off. A mai volt az első közvetítés, amit láttam. Kismike miatt is elfogult vagyok, de ez baromi jó volt. Vééééégre. Legyen ez még évekig. Hátha a hazai baseball is profitál majd belőle. NFL közvetítések nélkül nem lenne a HFL sem ilyen komoly 😉
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
De hogy én is kérdezzek: Ezt tudtam már régről, hogy ha a labda eltalálja a játékost akkor mehet az első bázisra. De akkor miért húzzák el mégis a lábukat mikor odamegy a labda, miért nem játszanak rá, hogy ingyen bázishoz jussanak?Állj bele egy nyolcvan-százmérföldes ladába. Fájni fog. Nagyon. De nagyon. (Sérülésveszélyes.)
NB2
több mint 5 éve
De most hogy 69 vagy 72 dobás az ekkora difi?Ekkora difi. Dönthet az edző, szólhat a dobó, hogy fárad, stb. Ezt ők tudják. Ők látják belülről.
A dobójátékos dobhat futtából, vagy pörögve, mint egy diszkoszvető? És a domb bármelyik részéről elengedheti a labdát?
Vagy csak ezzel a lábfelhúzós technikával lehet dobni?
Sobri Jóska
Dobni csakis így: www.youtube.com/watch?v=9w5m3pl7XIU
Balk-nak hívják, ha bármit is csinál ezen kívül. Automatikus sétát ér.
Magyarázata: www.youtube.com/watch?v=w92D8PseSAk
több mint 5 éve
Lehetséges, hogy a még mindig túl sok angol szó miatt tűnik annak, de pl a játéktér szélének miért adnak még egy külön nevet? Semmi célja nincs, mert ugyanúgy a játéktér része. Vagy amikor a dobóhoz repült vissza a labda, annak is minek egy külön szó. De még sorolhatnék több példát, picit nekem már túl soknak tűnik.Az amerikaiak minden szarnak adnak valami külön nevet, minden dolognak, minden helyzetnek?😊 Európai agynak és szemnek nagyon fura. Tök sok sportágat követek ami itt Európában zajlik, ennyire semmit nem bonyolítanak túl kifejezésekkel. Nem csak a baseballra gondolok, de NFL is ilyen.Beszélgess el egy amfocin és bézbózón nevelkedett amerikaival az irányító középpályás (10) pozicíójáról vagy a kézis jobbátlövő szerepéről. Hasonlóan fogtok pislogni 😉
NB2
robiroboter
De hogy én is kérdezzek: Ezt tudtam már régről, hogy ha a labda eltalálja a játékost akkor mehet az első bázisra. De akkor miért húzzák el mégis a lábukat mikor odamegy a labda, miért nem játszanak rá, hogy ingyen bázishoz jussanak?
több mint 5 éve
De most hogy 69 vagy 72 dobás az ekkora difi?Mi értelme volt lehozni inning közben az LAA kurva jól dobó dobóját, hogy jöjjön egy homály, akinek egyből home runra ütik a dobását?Mert Andriese eleve beugró volt a leolvadt Otani helyére, és így is ledobott 69 dobást, ez egy setup man-től baromi sok. Az meg, hogy első dobásból homárt vágnak valakiről, attól még lehozhat akár még inningeket is sok K-val. Amúgy meg Ramirezről kb. 8-9 inningenként vágnak egy-egy homért, nem olyan rossz stat az. De ezt az edző is tudja (HR9 stat): www.baseball-reference.com/players/r/ramirno01.shtml
Sobri Jóska
Most így sült el. Ld. Otani 😀 Aki amúgy ász. Ma pont nem. De ezért játszanak fél évig, hogy egy-egy ballábas nap is beleférjen.
robiroboter
A dobójátékos dobhat futtából, vagy pörögve, mint egy diszkoszvető? És a domb bármelyik részéről elengedheti a labdát?
Vagy csak ezzel a lábfelhúzós technikával lehet dobni?
több mint 5 éve
Mi értelme volt lehozni inning közben az LAA kurva jól dobó dobóját, hogy jöjjön egy homály, akinek egyből home runra ütik a dobását?Mert Andriese eleve beugró volt a leolvadt Otani helyére, és így is ledobott 69 dobást, ez egy setup man-től baromi sok. Az meg, hogy első dobásból homárt vágnak valakiről, attól még lehozhat akár még inningeket is sok K-val. Amúgy meg Ramirezről kb. 8-9 inningenként vágnak egy-egy homért, nem olyan rossz stat az. De ezt az edző is tudja (HR9 stat): www.baseball-reference.com/players/r/ramirno01.shtml
Sobri Jóska
Most így sült el. Ld. Otani 😀 Aki amúgy ász. Ma pont nem. De ezért játszanak fél évig, hogy egy-egy ballábas nap is beleférjen.
több mint 5 éve
Az amerikaiak minden szarnak adnak valami külön nevet, minden dolognak, minden helyzetnek?😊 Európai agynak és szemnek nagyon fura. Tök sok sportágat követek ami itt Európában zajlik, ennyire semmit nem bonyolítanak túl kifejezésekkel. Nem csak a baseballra gondolok, de NFL is ilyen.Beszélgess el egy amfocin és bézbózón nevelkedett amerikaival az irányító középpályás (10) pozicíójáról vagy a kézis jobbátlövő szerepéről. Hasonlóan fogtok pislogni 😉
NB2
több mint 5 éve
Mi értelme volt lehozni inning közben az LAA kurva jól dobó dobóját, hogy jöjjön egy homály, akinek egyből home runra ütik a dobását?
több mint 5 éve
Az amerikaiak minden szarnak adnak valami külön nevet, minden dolognak, minden helyzetnek?😊 Európai agynak és szemnek nagyon fura. Tök sok sportágat követek ami itt Európában zajlik, ennyire semmit nem bonyolítanak túl kifejezésekkel. Nem csak a baseballra gondolok, de NFL is ilyen.Egyébként a sporttv megint hozza a szokásosat. Értem én, hogy bevezető időszak, de megint sikerült 3-4 napig nem adni meccseket, halandó néző nem fog stream-ek után vadászni. Csütörtök-Péntek csak éjjel lesz NBA, röhögve beleférne még több meccs.
több mint 5 éve
Ezaaaz, ott az első W. Végre. Moran single, míg Osuna 2 run homárt vágott. Végre volt valami fogalmunk pitcher poszton is. Keller egész jól kezdett. Nem voltak ugyan strike out hegyek, de ütés is csak 2 volt. Brubaker és Feliz sem volt totál homály, míg Burdi simán le tudta zárni most a meccset! Raise the Jolly Roger!
több mint 5 éve
No ez a meccs kifejezetten jó reklámja a bézbóznak. 😊
több mint 5 éve
Értelmes ez a riporter páros is. Simán érthetőek.
több mint 5 éve
Orioles pozitiv,meg1x mondom POZITIV merleggel all ! Fujjuk le,mindenki menjen haza ! 😉👍🤣A Blue jayst nem engedik haza, a Rays hazai pályája amúgy se félelmetes, a Red Sox most szar, a Yankees úgyis mindig megsérül/megfertőződik, most már előre a divíziógyőzelemért!!!
Ray_bp_Lewis
több mint 5 éve
Akkor kerem,holnap kezdodik a WS !!! 😂😉Orioles pozitiv,meg1x mondom POZITIV merleggel all ! Fujjuk le,mindenki menjen haza ! 😉👍🤣És a Marlins szintúgy! 😂
Ray_bp_Lewis
adamfaragoo
több mint 5 éve
Orioles pozitiv,meg1x mondom POZITIV merleggel all ! Fujjuk le,mindenki menjen haza ! 😉👍🤣És a Marlins szintúgy! 😂
Ray_bp_Lewis
több mint 5 éve
Trout mint ló a lónak...Nézem a meccset meg utána is olvastam,de kell idő míg megértem a baseballt... Anno az NFL-t is így kezdtem...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Első széria után viccnek szánta a kolléga. Évek óta rebuildben van a csapat, évek óta behúzunk száz fát teljes szezonban, és minden előrejelzés szerint B'morben lesz (idén is) a legtöbb vereség.Orioles pozitiv,meg1x mondom POZITIV merleggel all ! Fujjuk le,mindenki menjen haza ! 😉👍🤣Avas be ez olyan jó dolog?
Ray_bp_Lewis
ThundersNFL
Itt egy idei projekció: projects.fivethirtyeight.com/2020-mlb-predictions/
több mint 5 éve
Orioles pozitiv,meg1x mondom POZITIV merleggel all ! Fujjuk le,mindenki menjen haza ! 😉👍🤣Avas be ez olyan jó dolog?
Ray_bp_Lewis
Draft

több mint 5 éve
Orioles pozitiv,meg1x mondom POZITIV merleggel all ! Fujjuk le,mindenki menjen haza ! 😉👍🤣Csokker BoSox csokker rotációjával idén nem nagyon fog sokra menni. Mi meg holnap megyünk szériázni Miamiba, na az lesz az igazi roncsderbi 😀
Ray_bp_Lewis
több mint 5 éve
Orioles pozitiv,meg1x mondom POZITIV merleggel all ! Fujjuk le,mindenki menjen haza ! 😉👍🤣
több mint 5 éve
Na, és vajon kinek a csapatában van Otani a mi fenteziligánkban? 😀 😀 😀 Tököm.Akkor az SuckOtani
robiroboter
Draft

több mint 5 éve
Na, és vajon kinek a csapatában van Otani a mi fenteziligánkban? 😀 😀 😀 Tököm.
több mint 5 éve
Ilyen teljesítmény után ez abszolút jogos döntés volt.Ohtani san nem nagyon találja egyelőre az irányt. 😀Madden bá ki is vágta habár fingom nincs a bézbólhoz
Rutin
ThundersNFL