Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 353 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Ingyenes MLB condensed games oldalt tud valaki? Ahol 10-15 perces meccs-verziók elérhetők?

Pár évvel ezelőtt megváltoztatta a liga a tömörített verziókat, és csak ilyen 4-5 perces összefoglalók vannak pl yt-t, ahol 1-2 játékot emelnek ki minden inningből.
Fast Willie
YouTube on van egy csomó ilyen csatorna ahová felraknak sok ilyen meccset 15-20 perces verzióban ilyen csatorna többek között : TrueRGM, vagy rustyccs. De biztos van még egy csomó hasonló
kapitnono
Köszi!
Fast Willie
Most találtam még ha érdekel a BSBall Highlights nevű csatornát, oda eddig minden meccset felraktak ilyen 15-20 perces verzióban.

több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Na én mára off. A mai volt az első közvetítés, amit láttam. Kismike miatt is elfogult vagyok, de ez baromi jó volt. Vééééégre. Legyen ez még évekig. Hátha a hazai baseball is profitál majd belőle. NFL közvetítések nélkül nem lenne a HFL sem ilyen komoly 😉

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
De hogy én is kérdezzek: Ezt tudtam már régről, hogy ha a labda eltalálja a játékost akkor mehet az első bázisra. De akkor miért húzzák el mégis a lábukat mikor odamegy a labda, miért nem játszanak rá, hogy ingyen bázishoz jussanak?
NB2
Állj bele egy nyolcvan-százmérföldes ladába. Fájni fog. Nagyon. De nagyon. (Sérülésveszélyes.)

több mint 5 éve
De most hogy 69 vagy 72 dobás az ekkora difi?
A dobójátékos dobhat futtából, vagy pörögve, mint egy diszkoszvető? És a domb bármelyik részéről elengedheti a labdát?
Vagy csak ezzel a lábfelhúzós technikával lehet dobni?
Sobri Jóska
Ekkora difi. Dönthet az edző, szólhat a dobó, hogy fárad, stb. Ezt ők tudják. Ők látják belülről.

Dobni csakis így:  www.youtube.com/watch?v=9w5m3pl7XIU

Balk-nak hívják, ha bármit is csinál ezen kívül. Automatikus sétát ér.
Magyarázata:  www.youtube.com/watch?v=w92D8PseSAk

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 469 — nabege2@yahoo.com
Az amerikaiak minden szarnak adnak valami külön nevet, minden dolognak, minden helyzetnek?😊 Európai agynak és szemnek nagyon fura. Tök sok sportágat követek ami itt Európában zajlik, ennyire semmit nem bonyolítanak túl kifejezésekkel. Nem csak a baseballra gondolok, de NFL is ilyen.
NB2
Beszélgess el egy amfocin és bézbózón nevelkedett amerikaival az irányító középpályás (10) pozicíójáról vagy a kézis jobbátlövő szerepéről. Hasonlóan fogtok pislogni 😉
robiroboter
Lehetséges, hogy a még mindig túl sok angol szó miatt tűnik annak, de pl a játéktér szélének miért adnak még egy külön nevet? Semmi célja nincs, mert ugyanúgy a játéktér része. Vagy amikor a dobóhoz repült vissza a labda, annak is minek egy külön szó. De még sorolhatnék több példát, picit nekem már túl soknak tűnik.

De hogy én is kérdezzek: Ezt tudtam már régről, hogy ha a labda eltalálja a játékost akkor mehet az első bázisra. De akkor miért húzzák el mégis a lábukat mikor odamegy a labda, miért nem játszanak rá, hogy ingyen bázishoz jussanak?
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Mi értelme volt lehozni inning közben az LAA kurva jól dobó dobóját, hogy jöjjön egy homály, akinek egyből home runra ütik a dobását?
Sobri Jóska
Mert Andriese eleve beugró volt a leolvadt Otani helyére, és így is ledobott 69 dobást, ez egy setup man-től baromi sok. Az meg, hogy első dobásból homárt vágnak valakiről, attól még lehozhat akár még inningeket is sok K-val. Amúgy meg Ramirezről kb. 8-9 inningenként vágnak egy-egy homért, nem olyan rossz stat az. De ezt az edző is tudja (HR9 stat):  www.baseball-reference.com/players/r/ramirno01.shtml
Most így sült el. Ld. Otani 😀 Aki amúgy ász. Ma pont nem. De ezért játszanak fél évig, hogy egy-egy ballábas nap is beleférjen.
robiroboter
De most hogy 69 vagy 72 dobás az ekkora difi?

A dobójátékos dobhat futtából, vagy pörögve, mint egy diszkoszvető? És a domb bármelyik részéről elengedheti a labdát?
Vagy csak ezzel a lábfelhúzós technikával lehet dobni?

több mint 5 éve
Mi értelme volt lehozni inning közben az LAA kurva jól dobó dobóját, hogy jöjjön egy homály, akinek egyből home runra ütik a dobását?
Sobri Jóska
Mert Andriese eleve beugró volt a leolvadt Otani helyére, és így is ledobott 69 dobást, ez egy setup man-től baromi sok. Az meg, hogy első dobásból homárt vágnak valakiről, attól még lehozhat akár még inningeket is sok K-val. Amúgy meg Ramirezről kb. 8-9 inningenként vágnak egy-egy homért, nem olyan rossz stat az. De ezt az edző is tudja (HR9 stat):  www.baseball-reference.com/players/r/ramirno01.shtml
Most így sült el. Ld. Otani 😀 Aki amúgy ász. Ma pont nem. De ezért játszanak fél évig, hogy egy-egy ballábas nap is beleférjen.

több mint 5 éve
Az amerikaiak minden szarnak adnak valami külön nevet, minden dolognak, minden helyzetnek?😊 Európai agynak és szemnek nagyon fura. Tök sok sportágat követek ami itt Európában zajlik, ennyire semmit nem bonyolítanak túl kifejezésekkel. Nem csak a baseballra gondolok, de NFL is ilyen.
NB2
Beszélgess el egy amfocin és bézbózón nevelkedett amerikaival az irányító középpályás (10) pozicíójáról vagy a kézis jobbátlövő szerepéről. Hasonlóan fogtok pislogni 😉

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 469 — nabege2@yahoo.com
Egyébként a sporttv megint hozza a szokásosat. Értem én, hogy bevezető időszak, de megint sikerült 3-4 napig nem adni meccseket, halandó néző nem fog stream-ek után vadászni. Csütörtök-Péntek csak éjjel lesz NBA, röhögve beleférne még több meccs.
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ezaaaz, ott az első W. Végre. Moran single, míg Osuna 2 run homárt vágott. Végre volt valami fogalmunk pitcher poszton is. Keller egész jól kezdett. Nem voltak ugyan strike out hegyek, de ütés is csak 2 volt. Brubaker és Feliz sem volt totál homály, míg Burdi simán le tudta zárni most a meccset!

Raise the Jolly Roger!

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
No ez a meccs kifejezetten jó reklámja a bézbóznak. 😊
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 259
Értelmes ez a riporter páros is. Simán érthetőek.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 068
Orioles pozitiv,meg1x mondom POZITIV merleggel all ! Fujjuk le,mindenki menjen haza ! 😉👍🤣
Ray_bp_Lewis
A Blue jayst nem engedik haza, a Rays hazai pályája amúgy se félelmetes, a Red Sox most szar, a Yankees úgyis mindig megsérül/megfertőződik, most már előre a divíziógyőzelemért!!!

több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Orioles pozitiv,meg1x mondom POZITIV merleggel all ! Fujjuk le,mindenki menjen haza ! 😉👍🤣
Ray_bp_Lewis
És a Marlins szintúgy! 😂
adamfaragoo
Akkor kerem,holnap kezdodik a WS !!! 😂😉
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Ray_bp_Lewis
És a Marlins szintúgy! 😂
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 416 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Trout mint ló a lónak...
Nézem a meccset meg utána is olvastam,de kell idő míg megértem a baseballt... Anno az NFL-t is így kezdtem...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis
Avas be ez olyan jó dolog?
ThundersNFL
Első széria után viccnek szánta a kolléga. Évek óta rebuildben van a csapat, évek óta behúzunk száz fát teljes szezonban, és minden előrejelzés szerint B'morben lesz (idén is) a legtöbb vereség.
Itt egy idei projekció:  projects.fivethirtyeight.com/2020-mlb-predictions/

több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 416 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ray_bp_Lewis
Avas be ez olyan jó dolog?

Draft

több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis
Csokker BoSox csokker rotációjával idén nem nagyon fog sokra menni. Mi meg holnap megyünk szériázni Miamiba, na az lesz az igazi roncsderbi 😀

több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
több mint 5 éve
Na, és vajon kinek a csapatában van Otani a mi fenteziligánkban? 😀 😀 😀 Tököm.
robiroboter
Akkor az SuckOtani

Draft

több mint 5 éve
Na, és vajon kinek a csapatában van Otani a mi fenteziligánkban? 😀 😀 😀 Tököm.

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 068
Ohtani san nem nagyon találja egyelőre az irányt. 😀
Rutin
Madden bá ki is vágta habár fingom nincs a bézbólhoz
ThundersNFL
Ilyen teljesítmény után ez abszolút jogos döntés volt.