Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 353 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Napokon belül véget ér a szezon, ezúttal végleg. Talán ma még lejátsszák pl. a nyugati országrész meccseit, de szerintem holnap bejelentik, hogy ennyi volt, jövőre megpróbálják.

Várható volt, hogy ez lesz.
Kampman
Ezért nem hiszem, hogy lesz az NFL-ben szezon.
Az USA-ban milliók fertőzöttek, nem lehet kontrollálni a vírus terjedését.

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 532 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/matt_breen/status/1287761917067636738?s=19

'Murica!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 068
Napokon belül véget ér a szezon, ezúttal végleg. Talán ma még lejátsszák pl. a nyugati országrész meccseit, de szerintem holnap bejelentik, hogy ennyi volt, jövőre megpróbálják.

Várható volt, hogy ez lesz.

több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Hát ez érdekes.

Hearing Marlins are out there looking for extra MLB quality players. Obviously they have a lot of concerns but one of them is fielding a representative team.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Poénkodtok itt azzal hogy haha pozitív mérleg, most kell lefújni a szezont, erre a végén tényleg le is fújják. A Marlins csak megoldja magának hogy ne legyenek ligautolsók. 😕

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Azért 3 nap alatt 12 fertőzött csak egy csapatnál, meg ugye ott van még Soto is meg ki tudja még miről nem tudunk.
Nem hiszem, hogy érdemes sokáig húzni a szezont, bár nem én döntök.
több mint 5 éve
mcm4a1 Atlanta Falcons Alabama Crimson Tide 53
Tonight’s Yankees-Phillies game is cancelled, source tells The Athletic.Ken Rosenthal
 twitter.com/Ken_Rosenthal/status/1287757902548172803
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
A Marlins szezonjának biztos annyi. Még ha folytatni is tudná kellene 10 játékos és 2 edző a kisligás csapatból. Ami azt jelentené, hogy több meccset nem igen nyer a csapat.
adamfaragoo
ez lenne az a pont, mikor le kellene fújni a szezont, amit nem fognak, amíg vki nagyon komolyan ágynak nem esik.
csebi
- Eduardo Rodriguez, 27 years old, announces he's developed a COVID-related heart condition
Negritis
rá lehet mondani h a regular előtt kapta el így nem a szezon a hibás.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 224 — The Mathematician
A Marlins szezonjának biztos annyi. Még ha folytatni is tudná kellene 10 játékos és 2 edző a kisligás csapatból. Ami azt jelentené, hogy több meccset nem igen nyer a csapat.
adamfaragoo
ez lenne az a pont, mikor le kellene fújni a szezont, amit nem fognak, amíg vki nagyon komolyan ágynak nem esik.
csebi
- Eduardo Rodriguez, 27 years old, announces he's developed a COVID-related heart condition

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
adamfaragoo

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
 twitter.com/JeffPassan/status/1287736207120781316
Beki
Hát ez kurva nagy

Körülbelül itt vége is csapatnak erre a szezonra.
adamfaragoo
Az fasza, elvileg a Yankees is ugyanabban a hotelben szállt meg most, ott is tesztelnek mindenkit, és lehet nem játszanak a Phillies ellen

több mint 5 éve
Beki
Hát ez kurva nagy

Körülbelül itt vége is csapatnak erre a szezonra.

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Johnnyblaze Detroit Lions Georgia Bulldogs 175 — Detroit Teams forever
Yeaahhh Tigers győzelmi széria! Most kell lefújni és Miggy is hr-t futott! LEGENDA!
Jövő héten még a tv is ad minket..🥰
Zimmermann is meggyógyulhatna már!!
Mondjuk a 46 SO 3 meccsen brutális de ha így is nyerünk ám legyen...🙏

Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nem hittem volna, hogy két meccset is nyerünk a Dodgers ellen, ráadásul két katasztrófa zakó után. És még az Orioles is nyert már, jól indul a szezon.😊
zavi27
nyert MÁR? behúztuk a szériát a Fenwayen, héló! 😀
 www.facebook.com/pg/szazfa/posts/
robiroboter
Most kell lefújni mindent! Ennél már csak szarabb lesz 😀
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Nem hittem volna, hogy két meccset is nyerünk a Dodgers ellen, ráadásul két katasztrófa zakó után. És még az Orioles is nyert már, jól indul a szezon.😊
zavi27
én sem, de mivel a harmadik meccset akár meg is fordíthattuk volna, plusz Kershaw nincs, ezért talán elfogadható a számunkra is.
mondjuk Mookie-t jól megzavarta az új szerződés, a labdát alig találja, de lesz ez még jobb is.
több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
zavi27
nyert MÁR? behúztuk a szériát a Fenwayen, héló! 😀
 www.facebook.com/pg/szazfa/posts/

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Köszi.

Egyébként a többi csapat, hogy áll a vírusos játékosokkal. Csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek, hogy már a 3. meccs után 4 kezdőjátekos is pozitív tesztet adott?
adamfaragoo
Nálunk Polanco most gyógyult. Ezen túlmenően Kela, Hayes, Cenderlind koronás.

több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 458 — Amerikai sportok rajongója
több mint 5 éve
Köszi.

Egyébként a többi csapat, hogy áll a vírusos játékosokkal. Csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek, hogy már a 3. meccs után 4 kezdőjátekos is pozitív tesztet adott?
több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Valaki tud valami jó ingyenes stream oldalt az NPB-hez?
A koreai ligához már találtam, twtichen közvetítik a meccseket.
adamfaragoo
 www.reddit.com/r/NPB/wiki/index

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Valaki tud valami jó ingyenes stream oldalt az NPB-hez?
A koreai ligához már találtam, twtichen közvetítik a meccseket.
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 458 — Amerikai sportok rajongója
Na, tök jó, pont kismike barátom szakkomentálásval látok először magyar közvetítést 😀 Srácok, tök jó ez, el se hiszem, hogy megéltem 😀 😀 😀 😀
robiroboter
Tetszett a közvetítés, nagyon informatív volt, és jó párost alkottak Zolival.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
Ingyenes MLB condensed games oldalt tud valaki? Ahol 10-15 perces meccs-verziók elérhetők?

Pár évvel ezelőtt megváltoztatta a liga a tömörített verziókat, és csak ilyen 4-5 perces összefoglalók vannak pl yt-t, ahol 1-2 játékot emelnek ki minden inningből.
Fast Willie
YouTube on van egy csomó ilyen csatorna ahová felraknak sok ilyen meccset 15-20 perces verzióban ilyen csatorna többek között : TrueRGM, vagy rustyccs. De biztos van még egy csomó hasonló
kapitnono
Köszi!
Fast Willie
Most találtam még ha érdekel a BSBall Highlights nevű csatornát, oda eddig minden meccset felraktak ilyen 15-20 perces verzióban.
kapitnono
Tegnap én is megtaláltam, köszi!