Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Tyúkokkal feküdni, tyúkokkal kelni, és tadamsz, minden napjuk meccsel kezdődik 😀Igen, a nyugati parti csapatok magyar szurkolói megszívták ezt idén.Átlagos évben biztos van 7ET kezdésük is, de most hogy csak AL/NL West csapatokkal meccselnek, tuti, hogy nincs emberi időben meccsük.Nem ismerem a Dodgers sorsolását, játszanak egyáltalán olyankor?na és a szombat éjszakai sáv?Kíváncsi vagyok, hogy mikor adnak először Dodgers-meccset...Majd ha kezdődik magyar idő szerint este 7-kor meccsük. 😀
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
(Vagy max ha duplafejű lesz, és nyugati parti időben matinémeccs az első.)
robiroboter
Mikey
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Igen, a nyugati parti csapatok magyar szurkolói megszívták ezt idén.Átlagos évben biztos van 7ET kezdésük is, de most hogy csak AL/NL West csapatokkal meccselnek, tuti, hogy nincs emberi időben meccsük.Nem ismerem a Dodgers sorsolását, játszanak egyáltalán olyankor?na és a szombat éjszakai sáv?Kíváncsi vagyok, hogy mikor adnak először Dodgers-meccset...Majd ha kezdődik magyar idő szerint este 7-kor meccsük. 😀
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
robiroboter
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
A Phillies-nél nincs új pozitív teszt, holnap már játszanak a Yankees ellen
több mint 5 éve
Átlagos évben biztos van 7 CET kezdésük is, de most hogy csak AL/NL West csapatokkal meccselnek, tuti, hogy nincs emberi időben meccsük.Nem ismerem a Dodgers sorsolását, játszanak egyáltalán olyankor?na és a szombat éjszakai sáv?Kíváncsi vagyok, hogy mikor adnak először Dodgers-meccset...Majd ha kezdődik magyar idő szerint este 7-kor meccsük. 😀
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
Szerkesztette: robiroboter
több mint 5 éve
Nem ismerem a Dodgers sorsolását, játszanak egyáltalán olyankor?na és a szombat éjszakai sáv?Kíváncsi vagyok, hogy mikor adnak először Dodgers-meccset...Majd ha kezdődik magyar idő szerint este 7-kor meccsük. 😀
slowmotion
Mikey
slowmotion
több mint 5 éve
Egyebkent a draftrol valasztott jatekosok itt rosterre kerulnek egybol vagy olyan,mint az nhl.Az első körösök, főleg a top pickek nagyon kivételes esetben bekerülhetnek már a draftolásuk évében a nagy csapatba, de ez azért nagyon ritka.
Eloszor evekig farm csapat...stb
?
ZoliZoltán
Jellemzően 2-3-4 évet alsóbb ligákban fejlődnek még.
több mint 5 éve
Egyebkent a draftrol valasztott jatekosok itt rosterre kerulnek egybol vagy olyan,mint az nhl.Az utóbbi. Évekig készülnek még, amíg MLB ready állapotban lesznek.
?
ZoliZoltán
több mint 5 éve
Egyebkent a draftrol valasztott jatekosok itt rosterre kerulnek egybol vagy olyan,mint az nhl.évekig farmcsapat
?
ZoliZoltán
több mint 5 éve
Egyebkent a draftrol valasztott jatekosok itt rosterre kerulnek egybol vagy olyan,mint az nhl.Eloszor evekig farm csapat...stb
?
több mint 5 éve
na és a szombat éjszakai sáv?Kíváncsi vagyok, hogy mikor adnak először Dodgers-meccset...Majd ha kezdődik magyar idő szerint este 7-kor meccsük. 😀
slowmotion
Mikey
több mint 5 éve
Ez jol hangzik!Sziasztok!Szarok. Néha bemákoltak régebben pár World Series runt.
A Miami milyen mostanaban?
Ugy ertem az utobbi evekben.
Van ott nagy spiler?
Hova erhetnek iden?
Koszi
ZoliZoltán
Nemhogy spíler sincs, igazából senki, sőt csapat sincs mert majdnem mindenki covidos úgyhogy jöttek “random” arcok. Idei céljuk szerintem hogy mindenki túlélje a szezont éppségben.
Heisman Trophy
Lehet Marlinsos ledzek.😎😀
több mint 5 éve
Kíváncsi vagyok, hogy mikor adnak először Dodgers-meccset...Majd ha kezdődik magyar idő szerint este 7-kor meccsük. 😀
slowmotion
több mint 5 éve
Kíváncsi vagyok, hogy mikor adnak először Dodgers-meccset...
több mint 5 éve
Luis Robert és Eloy Jiménez adott egy kis ízelítőt tegnap a White Sox jövőjéből.Robert 4-for-6, 2 doubles, HR, 2 RBI.
Jiménez 4-for-6, double, 3-run HR, 4 RBI.
Nyertek is 11-5-re a Royals ellen. 😊
Nick Nelson pedig elég impresszíven mutatkozott be a Yankeesben. Első ML meccsén 3 IP, 0 ER, 4 K. Pacsi neki!
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
Sziasztok!Szarok. Néha bemákoltak régebben pár World Series runt.
A Miami milyen mostanaban?
Van ott nagy spiler?
Hova erhetnek iden?
Koszi
ZoliZoltán
Nemhogy spíler sincs, igazából senki, sőt csapat sincs mert majdnem mindenki covidos úgyhogy jöttek “random” arcok. Idei céljuk szerintem hogy mindenki túlélje a szezont éppségben.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Sziasztok!A Miami milyen mostanaban?
Van ott nagy spiler?
Hova erhetnek iden?
Koszi
több mint 5 éve
Csinált már Manfred exkluzív interjút Lőrinc baráttal?m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/mlb-ujabb-koronavirusos-esetek-mar-hetfon-veget-erhet-az-ideny-2775823?fbclid=IwAR1dIqFW6lJNaf1e8Wa1s6562lDKmWM1yxe56u2QbyKrPQotoEaDALB2CCYbleacherreport.com/articles/2902583-rob-manfred-says-2020-mlb-season-will-continue-amid-covid-19-pandemic
Matthew99
Na akkor ki téved? 😀
kapitnono
Van még kérdés?
több mint 5 éve
Facebook-on van a Play Ball - Baseball Newz oldal és a Play Ball! group csoport.srácok, plébólt olvassatok, ne a szölőssi féle népsportot, az még a fociról is hazud. ha értitek. hajrá zete.Mi a pontos cime a plebol nal?
robiroboter
ZoliMP
Valamint a New York Yankees Hungary oldal, hogy magunkat is reklámozzam kicsit 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 412
srácok, plébólt olvassatok, ne a szölőssi féle népsportot, az még a fociról is hazud. ha értitek. hajrá zete.Mi a pontos cime a plebol nal?
robiroboter
több mint 5 éve
srácok, plébólt olvassatok, ne a szölőssi féle népsportot, az még a fociról is hazud. ha értitek. hajrá zete.
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/mlb-ujabb-koronavirusos-esetek-mar-hetfon-veget-erhet-az-ideny-2775823?fbclid=IwAR1dIqFW6lJNaf1e8Wa1s6562lDKmWM1yxe56u2QbyKrPQotoEaDALB2CCYbleacherreport.com/articles/2902583-rob-manfred-says-2020-mlb-season-will-continue-amid-covid-19-pandemic
Matthew99
Na akkor ki téved? 😀

több mint 5 éve
Na bakker...
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/mlb-ujabb-koronavirusos-esetek-mar-hetfon-veget-erhet-az-ideny-2775823?fbclid=IwAR1dIqFW6lJNaf1e8Wa1s6562lDKmWM1yxe56u2QbyKrPQotoEaDALB2CCY

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Most,hogy adja Sport tv nagyon rakaptam a baseballra.🙄😀Marha jo latni magyar kommentarral.
Bar igy nezok nelkul marha furcsa.. kicsit uncsi is igy.
több mint 5 éve
Isan Diaz idén már nem lép pályára, ő is vírusos lett és úgy döntött ,hogy kihagyja a szezon további részét.