NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
28
10
2:15, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
shagi0206
10 921
it's funny, because it's true"Morata rendkívül harciasan játszik."szó szerint ugyanezt mondtam
Csak kár hogy kurva szarul.
shagi0206
Fontos_Vidra
4 hónapja
Fontos_Vidra
1 481
"Morata rendkívül harciasan játszik."szó szerint ugyanezt mondtam
Csak kár hogy kurva szarul.
shagi0206
4 hónapja
Mindkét csk le.
4 hónapja
végre
4 hónapja
Jön a false 9
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
De az egy görög csoda volt az isteni Otto vezetésével. Nikopolidisz meg is őszült a sikerért.meg nyertek is. 20 éve volt a legemlékezetesebb talánVolt azért egy pár hasonló csapat akik így jutottak döntőbe...A gól óta az angolok konkrétan az eddiginél is szarabbak.Majd a 85. percben eszükbe jut, hogy már lehet nincs hova tartalékolni és illene támadni
shagi0206
Szégyen, hogy ez a csapat eb döntőt játszik
r.baggio
kapitnono
shagi0206
4 hónapja
Bazmeg a kisgyerek majdnem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Azért 3 spanyolt átbaszott
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Kampman
28 290
Minden idők egyik leggyengébb döntőse, kb. a 2011-es Copa Americás Paraguay-jal vetélkedve.A gól óta az angolok konkrétan az eddiginél is szarabbak.Majd a 85. percben eszükbe jut, hogy már lehet nincs hova tartalékolni és illene támadni
shagi0206
r.baggio
4 hónapja
Fontos_Vidra
1 481
rosszul sikerült vásárlások, sok hitel, nulla eredmény, plusz pár büntetés, mert nem volt minden igazolás teljesen szabályos. maga a brand meg nem volt annyira erős, hogy a víz felett tartsa őket.de hogy mentek ennyire tönkre? a tulaj(ok) csak kifelé pakolták a zsozsót?Hagyjuk már örülnek ha Yamalt megtartják....lassan eladtak már mindent,hogy fent maradjanak....Barcelona.williams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.120ért viszi valaki a Brit szigetekre.
shagi0206
iktriad
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
shagi0206
4 hónapja
shagi0206
10 921
meg nyertek is. 20 éve volt a legemlékezetesebb talánVolt azért egy pár hasonló csapat akik így jutottak döntőbe...A gól óta az angolok konkrétan az eddiginél is szarabbak.Majd a 85. percben eszükbe jut, hogy már lehet nincs hova tartalékolni és illene támadni
shagi0206
r.baggio
kapitnono
4 hónapja
Minek lövöd rá onnan?
4 hónapja
Volt azért egy pár hasonló csapat akik így jutottak döntőbe...A gól óta az angolok konkrétan az eddiginél is szarabbak.Majd a 85. percben eszükbe jut, hogy már lehet nincs hova tartalékolni és illene támadni
shagi0206
r.baggio
4 hónapja
Ez nem volt ronda Bellinghamtől.
4 hónapja
shagi0206
10 921
Akárhányszor mutatja a kamera Fodent, mindig rámjön a röhöghetnék. Ez a haj...
4 hónapja
Spanyoloktól csak a loboncmajomot rühellem
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Ezért kérdeztem, de Harry inkább lejött.Hát Liz Hurley már majdnem 60, de ezt idén forgatta, szóval van még benne is craft.Ez afféle inspiráció Kane-nek, oldie but goodie?Sixo, mentsd meg az estét pár csöccsel plsEgy ilyen meccs max ilyen csöcsöket érdemel.
warr_b
iktriad
Gergőbácsi
iktriad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Basszus, elfelejtettem mondani: 2-0 lesz a vége.Spanyolok ha nem rugjak be a masodikat tuti kapnak valami fos szar golt a 91.percben.Ettől tartok én is.
Zsellér van de Vrij
iktriad
4 hónapja
A gól óta az angolok konkrétan az eddiginél is szarabbak.Majd a 85. percben eszükbe jut, hogy már lehet nincs hova tartalékolni és illene támadni
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Na, délkapu nem teljesen veszett ügy, le merte hozni kanetsztem Harry kérte a cserét
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
igen-igen. Ahogy mondod.Hagyjuk már örülnek ha Yamalt megtartják....lassan eladtak már mindent,hogy fent maradjanak....Barcelona.williams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.120ért viszi valaki a Brit szigetekre.
shagi0206
iktriad
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
4 hónapja
Spanyolok ha nem rugjak be a masodikat tuti kapnak valami fos szar golt a 91.percben.Ettől tartok én is.
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
Ha ez marad akkor a szalagcím lehet: az angoloknak Nelson admirális kellett volna de csak egy Szószgèt hajósinas jutott 😛