EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Remélem Yamal lő mèg egy gólt vagy ad gólpasszt ès akkor ő az MVP
4 hónapja
williams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.Annyi a kívánsárlási ára, so lehet a TM szerint több lesz, de ennyiért fog menni.
shagi0206
Már ha akar, ami erős kérdőjel.
4 hónapja
miből?Barcelona.williams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.120ért viszi valaki a Brit szigetekre.
shagi0206
iktriad
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
williams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.kérdés van-e kivásárlási záradék
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Barcelona.williams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.120ért viszi valaki a Brit szigetekre.
shagi0206
iktriad
4 hónapja
Szimpla befosás. Mint ami itt lenne sokaknál. 😀Nem akarom elképzelni, hogy minek kéne történnie a WC-n egy angol gólhoz.bent ragadtam a wc-n, történt valami?Ott hagytad a pénztárcád, menj vissza érte.
Löfli
Sixo
Tactful Cactus
4 hónapja
Hogy Mr Levinsteint idézzem. Tejfölös tintahal, kocsonya meg még valami de már nem emlékszem.Nem akarom elképzelni, hogy minek kéne történnie a WC-n egy angol gólhoz.bent ragadtam a wc-n, történt valami?Ott hagytad a pénztárcád, menj vissza érte.
Löfli
Sixo
Tactful Cactus
4 hónapja
williams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.120ért viszi valaki a Brit szigetekre.
shagi0206
4 hónapja
én sem, de eléggé dolgozik a délutáni Bellozos pizzaNem akarom elképzelni, hogy minek kéne történnie a WC-n egy angol gólhoz.bent ragadtam a wc-n, történt valami?Ott hagytad a pénztárcád, menj vissza érte.
Löfli
Sixo
Tactful Cactus
4 hónapja
shagi0206
10 921
atomháborúNem akarom elképzelni, hogy minek kéne történnie a WC-n egy angol gólhoz.bent ragadtam a wc-n, történt valami?Ott hagytad a pénztárcád, menj vissza érte.
Löfli
Sixo
Tactful Cactus
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Nem akarom elképzelni, hogy minek kéne történnie a WC-n egy angol gólhoz.bent ragadtam a wc-n, történt valami?Ott hagytad a pénztárcád, menj vissza érte.
Löfli
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
shagi0206
10 921
williams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.
4 hónapja
bent ragadtam a wc-n, történt valami?Ott hagytad a pénztárcád, menj vissza érte.
Löfli
4 hónapja
bent ragadtam a wc-n, történt valami?Csak az ami ilyenkor szokott. Köszi. 😀
Löfli
4 hónapja
Kampman
28 290
bent ragadtam a wc-n, történt valami?köszönjük, kellett a nézhető meccshez
Löfli
4 hónapja
Spanyolok nem megállni!Jaja, el ne kezdjenek ráülni az eredményre.
NB2
Affene ez Olmotlan lövés volt.
4 hónapja
bent ragadtam a wc-n, történt valami?
4 hónapja
Olmo te falábú
4 hónapja
Első gólszerző is szépen jött tippeldében 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
shagi0206
10 921
Spanyolok nem megállni!merem remélni, hogy nem ismétlik meg azt, amit a németek ellen csináltak.
NB2
4 hónapja
Vegre
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Spanyolok nem megállni!
4 hónapja
Pedig nem rémlett hogy Rodri lent maradt volna sérülés miatt az első félidőbenElv sántított lefelé félidőben
kapitnono