NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
420
54
18:30-tól, ARENA4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Ez az öngól ügyesen eladva de siman el tudom kèpzelni hogy direkt (fogadásra...) volt....látta jön befelè a labda ès egyèrtelműen úgy mozdul hogy bele.botoljon....tudom konteo level ezer de akár hányszor nèzem nekem így tűnik 😁🤷🤔😏
Szerkesztette: dande2
5 hónapja
Hát ha a Monzát kérdezed akkor Daniel is, de persze Cesare és Paulo szintje az más.Nyilván Maldini csak egy voltCsak a családból volt 3, és az első 2 eléggé durván jó
kapitnono
zacknorb
5 hónapja
Alakul a mai harmadik 1-1. A fele megvan.
5 hónapja
Nyilván Maldini csak egy voltCsak a családból volt 3, és az első 2 eléggé durván jó
kapitnono
5 hónapja
Tactful Cactus
13 908
Amúgy Yamal az nem lett az EB-k történetének legfiatalabb játékosa, aki pályára lépett?igen és Pochettinot is kirúgták
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Amúgy Yamal az nem lett az EB-k történetének legfiatalabb játékosa, aki pályára lépett?de, szombaton
shagi0206
5 hónapja
shagi0206
10 990
én a f*szomra gondoltam 😀énhiányzik valami a 2 csöcs közülasszony kérdezi ez ki?Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
Tactful Cactus
shagi0206
zacknorb
5 hónapja
Amúgy Yamal az nem lett az EB-k történetének legfiatalabb játékosa, aki pályára lépett?De
shagi0206
5 hónapja
Nem én találtam ki, minden olasz sportlap ezt hozta le hogy kinézetre és tehetségre is hasonlítanak. És azért eléggé jó szezont tolt idén. Nyilván nem azt mondom hogy jelenleg felér bármelyikhez is, de 22 éves, tehetsége bőven megvan hogy király legyen. Nyilván Maldini csak egy voltNa Maldini és Nesta szerelemgyereke betalál csak rossz irányba 😁kinézetre esetleg talán-talán, tehetségre kurva messze. Én utáltam a Milant akkoriban (túl jók voltak), de Maldini talán a goat a posztján.
kapitnono
shagi0206
5 hónapja
shagi0206
10 990
Amúgy Yamal az nem lett az EB-k történetének legfiatalabb játékosa, aki pályára lépett?
5 hónapja
Jah nézd meg gps-ben a chipeket.Hát persze hogy akkor lőnek gólt, amikor kimegyek berakni a kajákat a fagyasztóba 🤣Valamelyik gyerek nincs házon kívül esetleg?
(Fel lehet írni a listára)
warr_b
Kampman
5 hónapja
Alszik mind a kettő az ágyában ☺️Hát persze hogy akkor lőnek gólt, amikor kimegyek berakni a kajákat a fagyasztóba 🤣Valamelyik gyerek nincs házon kívül esetleg?
warr_b
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
énhiányzik valami a 2 csöcs közülasszony kérdezi ez ki?Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
Tactful Cactus
shagi0206
5 hónapja
Hát persze hogy akkor lőnek gólt, amikor kimegyek berakni a kajákat a fagyasztóba 🤣Kampman fel is írta. Ezzel csak magad szopatod amúgy. Amennyi mindent tenned kellesz egy 0-0ás meccs félidejében ... te jó isten. Hanni csinálja jól neki csak be kell basznia.
warr_b
5 hónapja
aztakurva
5 hónapja
Kampman
28 353
Hát persze hogy akkor lőnek gólt, amikor kimegyek berakni a kajákat a fagyasztóba 🤣Valamelyik gyerek nincs házon kívül esetleg?
warr_b
5 hónapja
Hát persze hogy akkor lőnek gólt, amikor kimegyek berakni a kajákat a fagyasztóba 🤣(Fel lehet írni a listára)
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
shagi0206
10 990
hiányzik valami a 2 csöcs közülasszony kérdezi ez ki?Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
Tactful Cactus
5 hónapja
www.instagram.com/erinolash/asszony kérdezi ez ki?Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
Tactful Cactus
5 hónapja
Tactful Cactus
13 908
asszony kérdezi ez ki?Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
shagi0206
10 990
Na Maldini és Nesta szerelemgyereke betalál csak rossz irányba 😁kinézetre esetleg talán-talán, tehetségre kurva messze. Én utáltam a Milant akkoriban (túl jók voltak), de Maldini talán a goat a posztján.
kapitnono
5 hónapja
Ennek az eb-nek megint Own Goal lesz a gólkirályatalán még a 11es rekord is veszélybe kerül?
slowmotion
5 hónapja
Ennek az eb-nek megint Own Goal lesz a gólkirálya
5 hónapja
Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
5 hónapja
Boehly már teszi is az ajánlatát a torna gólkirályáért, az Own Goalért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz