NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
lenne 2000 euróm, rátenném az olasz gólraMár cashoutoltam de így is fájna annyira nem érdemelnék meg
Tactful Cactus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Tactful Cactus
13 908
ő most is szépValentine Nappi akkor már inkább, ha már ledér hölgyekről van szó.Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
De Monica Bellucci se volt éppen csúnya...
FLZOLI
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Tactful Cactus
13 908
lenne 2000 euróm, rátenném az olasz gólra
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Valentine Nappi akkor már inkább, ha már ledér hölgyekről van szó.Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
De Monica Bellucci se volt éppen csúnya...
5 hónapja
Nem gondoltam volna, de három ponttal egyre nagyobb eséllyel tovább lehet jutni a legjobb 16 közéMinden úgy alakul eddig
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Rá fognak baszni erre a visszaállásra
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Nem gondoltam volna, de három ponttal egyre nagyobb eséllyel tovább lehet jutni a legjobb 16 közéma azon agyaltam, hogy az E csoport kivételével lehet hogy egyikben sem lesz a 3.nak 3 pontja
r.baggio
5 hónapja
Kampman
28 353
Nem gondoltam volna, de három ponttal egyre nagyobb eséllyel tovább lehet jutni a legjobb 16 közéAz előző két EB-n is ez volt.
r.baggio
5 hónapja
Olaszoknak gyorsan el kell felejteni ezt a meccset. Nem kell kikapni a horvátoktól, oszt csá.
5 hónapja
Nem gondoltam volna, de három ponttal egyre nagyobb eséllyel tovább lehet jutni a legjobb 16 közé
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Cucurellát kár volt kivenni fantasyben...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Kampman
28 353
meg is vanKedves, hogy egy ember halálából is
Tactful Cactus
5 hónapja
Morata ma gyenge voltcsávó látványosan kezdte a pressinget, támadásban lépett vissza segíteni építkezni
NB2
tippre ez is volt a feladata, mert ezt csinálta végig, nem szarul
5 hónapja
Sztem még az olaszok sem mondanák hogy ezen a meccsen rászolgáltak akár csak 1 pontra is
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Nah majdnem ezt mondtam.Vitaly uncensoredA Spurs-Pool Bl-döntőn volt, emlékszem már
zacknorb
Kampman
5 hónapja
Morata ma gyenge volt
5 hónapja
Vitaly uncensored
5 hónapja
jaja az is rémlik h,ogy valakinek a csaja voltannak az orosz/amcsi csávónak a bojlertestü csaja volt nem? domain rá is volt mázolvaNem emlékszem, valami nagyon bögyös szőke akiből instán hatalmas szenzáció lett és mondták, hogy volt már pár ilyen tőle. De egy száll tangában volt ha jól emlékszem.amelyik műlesiklásnál is?Melyiken futott be az a szőke? 18 ?jó akkor nekem esne jólNem rossz meccs, a spanyolok nagyon látványosan játszanak.jót tenne a meccsnek ha beszaladna a pályárawww.instagram.com/erinolash/asszony kérdezi ez ki?Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
annak az orosz/amcsi csávónak a bojlertestü csaja volt nem? domain rá is volt mázolvaNem emlékszem, valami nagyon bögyös szőke akiből instán hatalmas szenzáció lett és mondták, hogy volt már pár ilyen tőle. De egy száll tangában volt ha jól emlékszem.amelyik műlesiklásnál is?Melyiken futott be az a szőke? 18 ?jó akkor nekem esne jólNem rossz meccs, a spanyolok nagyon látványosan játszanak.jót tenne a meccsnek ha beszaladna a pályárawww.instagram.com/erinolash/asszony kérdezi ez ki?Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
5 hónapja
Tactful Cactus
13 908
Az lesz az de nem tudom ki. Na ez jó volt.Nem emlékszem, valami nagyon bögyös szőke akiből instán hatalmas szenzáció lett és mondták, hogy volt már pár ilyen tőle. De egy száll tangában volt ha jól emlékszem.amelyik műlesiklásnál is?Melyiken futott be az a szőke? 18 ?jó akkor nekem esne jólNem rossz meccs, a spanyolok nagyon látványosan játszanak.jót tenne a meccsnek ha beszaladna a pályárawww.instagram.com/erinolash/asszony kérdezi ez ki?Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Nem emlékszem, valami nagyon bögyös szőke akiből instán hatalmas szenzáció lett és mondták, hogy volt már pár ilyen tőle. De egy száll tangában volt ha jól emlékszem.amelyik műlesiklásnál is?Melyiken futott be az a szőke? 18 ?jó akkor nekem esne jólNem rossz meccs, a spanyolok nagyon látványosan játszanak.jót tenne a meccsnek ha beszaladna a pályárawww.instagram.com/erinolash/asszony kérdezi ez ki?Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus