NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
421
54
18:30-tól, ARENA4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
ennyi gyönyörű támadás/lövés, aztán a végén egy ilyen fos góllal fognak nyerni
5 hónapja
Már elindult, annyi idő alatt, amíg a belőtt labda Donnarummától hozzá ért, még pislogni sem volt ideje, nemhogy satufékezni és rükvercbe kapcsolniFogalmam sincs mièrt ès nyilván nehèz ezt bizonyítani de nekem úgy tűnt meg se próbálta elkerüni aztan tèvedek 😏Ez az öngól ügyesen eladva de siman el tudom hogy direkt volt....látta jön befelè a labda ès egyèrtelműen úgy mozdul hogy bele.botoljon....tudom konteo level ezer de akár hányszor nèzem nekem így tűnik 😁🤷🤔😏Mert már azt nézik, hogy csoportmásodikként kit kell elkerülni? Ugyanmár. Rákészült, hogy kihúzza, csak Donnarumma reflexből még belekapott, és fél méterrel közelebb jött neki a labda, mint gondolta
dande2
slowmotion
dande2
5 hónapja
mennyeiben tudnak ilyet? kételkedemazért az a labdalevétel williamstől a félpályás passz után, valahogy magyaroknál nem látok ilyeneketmert nem nézel magyar focit 😊
Kúrfürst briareos
amúgy ezeket a spanyolokat tényleg jó nézni, ilyen csapat nyerjen, ne olyan buzi angol
NB2
5 hónapja
Arteta remelem nezed, Kroenkenek mehet a telefon hogy a 60-as mehet Bilbaoba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Tactful Cactus
13 908
amelyik műlesiklásnál is?Melyiken futott be az a szőke? 18 ?jó akkor nekem esne jólNem rossz meccs, a spanyolok nagyon látványosan játszanak.jót tenne a meccsnek ha beszaladna a pályárawww.instagram.com/erinolash/asszony kérdezi ez ki?Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Sixonak ezek alapján olyan az Instaja, hogy kiváncsi is vagyok rá, de 2 perc után ordítanék, hogy már megint csöcsm.youtube.com/watch?v=SEu9s0GzbnY
zacknorb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
azért az a labdalevétel williamstől a félpályás passz után, valahogy magyaroknál nem látok ilyeneketmert nem nézel magyar focit 😊
Kúrfürst briareos
amúgy ezeket a spanyolokat tényleg jó nézni, ilyen csapat nyerjen, ne olyan buzi angol
5 hónapja
Melyiken futott be az a szőke? 18 ?jó akkor nekem esne jólNem rossz meccs, a spanyolok nagyon látványosan játszanak.jót tenne a meccsnek ha beszaladna a pályárawww.instagram.com/erinolash/asszony kérdezi ez ki?Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
5 hónapja
Csattt
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Tactful Cactus
13 908
jó akkor nekem esne jólNem rossz meccs, a spanyolok nagyon látványosan játszanak.jót tenne a meccsnek ha beszaladna a pályárawww.instagram.com/erinolash/asszony kérdezi ez ki?Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Tactful Cactus
13 908
Sixonak ezek alapján olyan az Instaja, hogy kiváncsi is vagyok rá, de 2 perc után ordítanék, hogy már megint csöcs2 perc?
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
azért az a labdalevétel williamstől a félpályás passz után, valahogy magyaroknál nem látok ilyeneket
5 hónapja
Nem rossz meccs, a spanyolok nagyon látványosan játszanak.jót tenne a meccsnek ha beszaladna a pályárawww.instagram.com/erinolash/asszony kérdezi ez ki?Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
5 hónapja
Sixonak ezek alapján olyan az Instaja, hogy kiváncsi is vagyok rá, de 2 perc után ordítanék, hogy már megint csöcs
5 hónapja
Fogalmam sincs mièrt ès nyilván nehèz ezt bizonyítani de nekem úgy tűnt meg se próbálta elkerüni aztan tèvedek 😏Ez az öngól ügyesen eladva de siman el tudom hogy direkt volt....látta jön befelè a labda ès egyèrtelműen úgy mozdul hogy bele.botoljon....tudom konteo level ezer de akár hányszor nèzem nekem így tűnik 😁🤷🤔😏Mert már azt nézik, hogy csoportmásodikként kit kell elkerülni? Ugyanmár. Rákészült, hogy kihúzza, csak Donnarumma reflexből még belekapott, és fél méterrel közelebb jött neki a labda, mint gondolta
dande2
slowmotion
5 hónapja
Tactful Cactus
13 908
jót tenne a meccsnek ha beszaladna a pályárawww.instagram.com/erinolash/asszony kérdezi ez ki?Tessék ő viszont tényleg latin nem csak kinézetre.Hogy lenne ő latin ne viccelj már. Barna haj, barna bőr, több szőr, sok beszéd, nagy segg.Elég latin?Várnék itt valami latin nőt amíg tart a half time show 🙂sixo, ezt most rád bízom
FLZOLI
Kampman
Sixo
FLZOLI
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Az olaszok mintha kicsit aktívabbak lennének...Tudnak játszani, ha akarnak - csak ritkán akarnak
shagi0206
5 hónapja
Ezen a meccsen, hogy meglegyen. Bocsi, hogy félreérthető voltam.Alakul a mai harmadik 1-1. A fele megvan.nem a 2/3-ad?
iktriad
Tactful Cactus
5 hónapja
shagi0206
10 990
Az olaszok mintha kicsit aktívabbak lennének...
5 hónapja
Nyilván Paolora gondoltam, 50 es években nem néztem focit hogy lássam CesaretNyilván Maldini csak egy voltCsak a családból volt 3, és az első 2 eléggé durván jó
kapitnono
zacknorb
5 hónapja
Ez az öngól ügyesen eladva de siman el tudom hogy direkt volt....látta jön befelè a labda ès egyèrtelműen úgy mozdul hogy bele.botoljon....tudom konteo level ezer de akár hányszor nèzem nekem így tűnik 😁🤷🤔😏Mert már azt nézik, hogy csoportmásodikként kit kell elkerülni? Ugyanmár. Rákészült, hogy kihúzza, csak Donnarumma reflexből még belekapott, és fél méterrel közelebb jött neki a labda, mint gondolta
dande2
5 hónapja
Tactful Cactus
13 908
Alakul a mai harmadik 1-1. A fele megvan.nem a 2/3-ad?
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!