Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Olyan jo, hogy ebben az egy perces okossagban mindig hirt kapok a legfrissebb migranscirkuszokrol. Aztan meg lathatom Nejmart fetrengeni.Az a vizuális megerősítés.
Stez
Ravasz dolog a manipuláció.
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Olyan jo, hogy ebben az egy perces okossagban mindig hirt kapok a legfrissebb migranscirkuszokrol. Aztan meg lathatom Nejmart fetrengeni.A kerítéssel távol tartjuk az újabb Neymarokat. Európa ezért is hálás lehet nekünk
Stez
több mint 6 éve
Olyan jo, hogy ebben az egy perces okossagban mindig hirt kapok a legfrissebb migranscirkuszokrol. Aztan meg lathatom Nejmart fetrengeni.
több mint 6 éve
lassan egy hete ilyen, orrbefogás nem segít. szerintem a légkonditól megfáztam, utána lett ilyen 😕na ha már a lényegi kérdések eldőltek, abban segítsetek, hogy hogyan tudom "kidugítani" a bedugult fülemet 😀😀Orr befog, levegő kiprésel.
Löfli
Vagy ujj benyom.
kishaszi
több mint 6 éve
Manapság nem kapják meg a hájpot? A modern futballban már nyilvánvaló minimum Makelele óta, hogy a vkp poszt a csapat legfontosabb láncszeme, majd ha végre eltörlik ezt az idióta sárgalapos rendszert és bevezetik a sinbint, akkor megváltozhat a helyzetIlyen is kell a csapatba. Manapsag ezek szurok nem kapjak meg a kell hype-ot, pedig irtozatos melot vegeznek. Fellaini egy paraszt, de egyebkent nagyszeru vedekezo kozeppalyas o, ha tudjak hasznalni.Fellaini jo gyerek. Megkertek h takaritson, mar bevert ket pofat es eltort harom labat. 35 perc alatt. Tenyleg o itt a legnagyobb tanarAki a 90-es években Simeone volt, a 2000-es években pedig Materazzi, az most Fellaini.
Stez
Kampman
Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Willie Parker
15 383
Esetleg próbálkozz rektálisan. Chargersnek arra is van tanácsa: speeddugó, vagy mi
több mint 6 éve
na ha már a lényegi kérdések eldőltek, abban segítsetek, hogy hogyan tudom "kidugítani" a bedugult fülemet 😀😀Orr befog, levegő kiprésel.
Löfli
Vagy ujj benyom.
Vagy gyors szex, és... ja hülye vagyok, az az orrdugulásra jó.
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Willie Parker
15 383
na ha már a lényegi kérdések eldőltek, abban segítsetek, hogy hogyan tudom "kidugítani" a bedugult fülemet 😀😀Forró ólommal
Löfli
több mint 6 éve
na ha már a lényegi kérdések eldőltek, abban segítsetek, hogy hogyan tudom "kidugítani" a bedugult fülemet 😀😀Szolsz chargersltnek, megdugja neked.
Löfli
több mint 6 éve
na ha már a lényegi kérdések eldőltek, abban segítsetek, hogy hogyan tudom "kidugítani" a bedugult fülemet 😀😀Attól függ, hogy mit tömködtél bele.
Löfli
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 878
na ha már a lényegi kérdések eldőltek, abban segítsetek, hogy hogyan tudom "kidugítani" a bedugult fülemet 😀😀2 gól, ennyire erőlködtél?
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
na ha már a lényegi kérdések eldőltek, abban segítsetek, hogy hogyan tudom "kidugítani" a bedugult fülemet 😀😀Löfli baszd meg, verd fülön magad, vagy ásítsál 😊
Löfli
Vagy szard ki, hátha lesz néhány gól addig.
több mint 6 éve
na ha már a lényegi kérdések eldőltek, abban segítsetek, hogy hogyan tudom "kidugítani" a bedugult fülemet 😀😀pofánvered magad a másik oldalról
Löfli
nyelsz nagyobbakat
fülpiszkáló naponta
több mint 6 éve
Willie Parker
15 383
Jézussal a brazilok kevesebben vannak...A brazilok hiába bíznak Jesus-ban😁
Klaci79
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Úgy néz ki brüsszelt a brazilok se állítják meg. Mindent elsöpör.
több mint 6 éve
na ha már a lényegi kérdések eldőltek, abban segítsetek, hogy hogyan tudom "kidugítani" a bedugult fülemet 😀😀
több mint 6 éve
Willie Parker
15 383
A holland-brazilokat ne emlegessük, mert kidobom az Amstelt az ablakon!A brazilok előbb-utóbb megtanulják: német(alföldi)ekkel ne baszakodj!Azért nem olyan rossz a mérlegük ellenük (holland, kötschögök, stb)
Fast Willie
csi77
több mint 6 éve
Igen, bár sztem az a Mátyus eset kicsit megmagyarázhatatlan számomra, pedig előttem van a képsor... :/Vagy Mátyustól, aki anno premier planban kifordította Csertői lábát.Hol vannak ezek egy Nagy Sándortól, aki 8 darabra rúgta Wéber lábát.Fellaini jo gyerek. Megkertek h takaritson, mar bevert ket pofat es eltort harom labat. 35 perc alatt. Tenyleg o itt a legnagyobb tanarAki a 90-es években Simeone volt, a 2000-es években pedig Materazzi, az most Fellaini.
Stez
Kampman
kishaszi
iktriad
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Jézussal a brazilok kevesebben vannak...
több mint 6 éve
Nem, Igor még "'csak" 200 éves, és a Tiszántúlon látta meg a napvilágot.egylakó. 800 éve született a Kisalföldönte kevered Igorral
iktriad
empty taxi
több mint 6 éve
A brazilok előbb-utóbb megtanulják: német(alföldi)ekkel ne baszakodj!Azért nem olyan rossz a mérlegük ellenük (hollandok, kötschögök, stb)
Fast Willie
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Ennyi idő ismerettség után te most leparasztoztál?!Nem, ő is hegylakó. 800 éve született a Kisalföldön, és még mindig életben van. Halhatatlan.Talán te is Host vagy?Annál is öregebb.Te olyan öreg vagy már? 😁A 80-asban meg Gentile.Fellaini jo gyerek. Megkertek h takaritson, mar bevert ket pofat es eltort harom labat. 35 perc alatt. Tenyleg o itt a legnagyobb tanarAki a 90-es években Simeone volt, a 2000-es években pedig Materazzi, az most Fellaini.
Stez
Kampman
Sobri Jóska
steelwolf
Sobri Jóska
steelwolf
iktriad
több mint 6 éve
Amugy nem lepne meg, ha ilyen allasnal Nejmar a 80. percben bejatszana valami seruleses dramat, aztan lecserelteti magat h ezzel takarozhasson.a csoportkör első meccsén eltörte a sípcsontját, de a kiesésig inkább nem szólt róla.
Stez
több mint 6 éve
A hegylako nem halhatatlan. Ha levagjak a fejet, meghal.Nem, ő is hegylakó. 800 éve született a Kisalföldön, és még mindig életben van. Halhatatlan.Talán te is Host vagy?Annál is öregebb.Te olyan öreg vagy már? 😁A 80-asban meg Gentile.Fellaini jo gyerek. Megkertek h takaritson, mar bevert ket pofat es eltort harom labat. 35 perc alatt. Tenyleg o itt a legnagyobb tanarAki a 90-es években Simeone volt, a 2000-es években pedig Materazzi, az most Fellaini.
Stez
Kampman
Sobri Jóska
steelwolf
Sobri Jóska
steelwolf
iktriad
több mint 6 éve
egylakó. 800 éve született a Kisalföldönte kevered Igorral
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...