Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Oszinten? Baromira szerettem, de amit az elmult evben alkot, az mar irrital. A szineszkedest amugy is gyulolom, de o neki sikerult egy uj szintre emelnie az ellenszenvet.Kis fasz. Kezdi felfogni, hogy mar a sporik is kirohogik a szineszkedeset. De persze azert beprobalta. Aztan rajott, nem buli ha visszanezik, ahogy eljatszotta a musort.Úgy érzem, te nem kedveled Neymart.
Stez
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Hagyjuk már a tizit...rég kirúgta Kompany a labdát előtte
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Ez nem tizi
több mint 6 éve
Jézus minek akar bőrözgetni 5 méterre a kaputól
több mint 6 éve
Faszért nem kap sárgát ez a gyík?Meg is lenne az eltiltás a franciák ellen, ha továbbmennek
több mint 6 éve
Kis fasz. Kezdi felfogni, hogy mar a sporik is kirohogik a szineszkedeset. De persze azert beprobalta. Aztan rajott, nem buli ha visszanezik, ahogy eljatszotta a musort.Úgy érzem, te nem kedveled Neymart.
Stez
több mint 6 éve
Kis fasz. Kezdi felfogni, hogy mar a sporik is kirohogik a szineszkedeset. De persze azert beprobalta. Aztan rajott, nem buli ha visszanezik, ahogy eljatszotta a musort.ilyen gyorsan ember nem pattant még fel pedig
Stez
több mint 6 éve
Neymar túl sokat nézte Lazovicot. 😊
több mint 6 éve
faszomat nem kap sárgát akkor, ha nem tizi!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Kis fasz. Kezdi felfogni, hogy mar a sporik is kirohogik a szineszkedeset. De persze azert beprobalta. Aztan rajott, nem buli ha visszanezik, ahogy eljatszotta a musort.
több mint 6 éve
Two minutes for diving.Oh wait...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Itt az ideje egy belga kontra gólnak
több mint 6 éve
Ja.Fülgyertya? Csak a jó végét gyújtsd megAz nem
Fast Willie
Jó az, csak nem erre.Fülgyertya? Csak a jó végét gyújtsd megA lehető legkárosabb "praktika", még viccből se, hátha vki tényleg használni fogja
Fast Willie
diverdoc
kishaszi
Sötét ellen 1 luxnyit jó.
több mint 6 éve
előtte még bepróbálkozhatsz fülcseppel (valami brobiszbasz, nekem bejött). ezek ilyen olajos szarok, kijön tőlük előbb-utóbb minden, ami bent van - ha tényleg az a baj.Akk nincs mese fül-orr-gégész mossa ki.lassan egy hete ilyen, orrbefogás nem segít. szerintem a légkonditól megfáztam, utána lett ilyen 😕na ha már a lényegi kérdések eldőltek, abban segítsetek, hogy hogyan tudom "kidugítani" a bedugult fülemet 😀😀Orr befog, levegő kiprésel.
Löfli
Vagy ujj benyom.
kishaszi
Löfli
Fültisztítóval ne piszkáld, csak szarabb lesz.
empty taxi
de a F-O-G tényleg jó megoldás.
több mint 6 éve
Fülgyertya? Csak a jó végét gyújtsd megAz nem
Fast Willie
Jó az, csak nem erre.Fülgyertya? Csak a jó végét gyújtsd megA lehető legkárosabb "praktika", még viccből se, hátha vki tényleg használni fogja
Fast Willie
diverdoc
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
azt lehet tudni miért Willian ment le Hábriel helyett?Túl sok faszomroyalt tolt biztos.
shawnka
több mint 6 éve
Neymart már fel se rúgják.Csak elveszik tőle szépen a lasztit.
több mint 6 éve
Siman leszerelik, es Nejmar meg sem mozdul, hogy netan megprobalja visszaszerezni a labdat. Na ez a mentalitas a baj.
több mint 6 éve
azt lehet tudni miért Willian ment le Hábriel helyett?Túl könnyű összekverni Marceloval.
shawnka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
azt lehet tudni miért Willian ment le Hábriel helyett?
több mint 6 éve
Valahogy orulnek, ha kiutnek a brazilokat. Hatha jot tenne Nejmar pofajanak egy csattanos pofon. Komolyan miatta kivanok egy brazil verest, elkepesztoen irritalo lett a csavo az elmult egy evben.
több mint 6 éve
Akk nincs mese fül-orr-gégész mossa ki.lassan egy hete ilyen, orrbefogás nem segít. szerintem a légkonditól megfáztam, utána lett ilyen 😕na ha már a lényegi kérdések eldőltek, abban segítsetek, hogy hogyan tudom "kidugítani" a bedugult fülemet 😀😀Orr befog, levegő kiprésel.
Löfli
Vagy ujj benyom.
kishaszi
Löfli
Fültisztítóval ne piszkáld, csak szarabb lesz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
na sziasztok.látom a belgáknak sikerült kapuralövés nélkül megszerezni a vezetést.
meg azt is látom, hogy a két edző között az a különbség, hogy Martinez tanult a nyolcaddöntőből (kitette a ballasztot, betette a hasznosnak bizonyuló játékosokat), Tite meg nem.
na de most behozta Bobbyt, meglátjuk mire mennek vele.
mindjárt megteszem az 1x-et poénból 😊
több mint 6 éve
Több, mint két évtizede elköltöztem.Otthon mi a helyzet?Onnan jövök.Akkor menj a first downra x-PLeparasztoztál, levidékiztél, és még magyarázod is!?Lehettél akár nemes is, azt nem írtam milyen családba születtél. 😊Ennyi idő ismerettség után te most leparasztoztál?!Nem, ő is hegylakó. 800 éve született a Kisalföldön, és még mindig életben van. Halhatatlan.Talán te is Host vagy?Annál is öregebb.Te olyan öreg vagy már? 😁A 80-asban meg Gentile.Fellaini jo gyerek. Megkertek h takaritson, mar bevert ket pofat es eltort harom labat. 35 perc alatt. Tenyleg o itt a legnagyobb tanarAki a 90-es években Simeone volt, a 2000-es években pedig Materazzi, az most Fellaini.
Stez
Kampman
Sobri Jóska
steelwolf
Sobri Jóska
steelwolf
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Nagggyyyon elszomorít.
Sobri Jóska
Stez
Ott se szeretnek.
Nem szól hozzám senki.
Bár lehet nem személyes, mert máshoz se.
Sobri Jóska
steelwolf
több mint 6 éve
Fülgyertya? Csak a jó végét gyújtsd megA lehető legkárosabb "praktika", még viccből se, hátha vki tényleg használni fogja
Fast Willie
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P