Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
A 2.5+ gól fogadás az rendes játékidőre vonatkozik?
több mint 6 éve
Nem lehet minden jó, mára a MotoGP qrva jó volt 😊Meg Hami is kiesett 😊
bcsarli
4. csere wtf?
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Meglepődtem, az oroszok teljesen rendben vannak, a spanyol vb-döntőben viszont kezdek nem hinni
több mint 6 éve
Nem lehet minden jó, mára a MotoGP qrva jó volt 😊
több mint 6 éve
shagi0206
10 959
Az a durva, hogy én 7 és fél percet láttam ebből a csodából és már unom...Én próbáltam végignézni, de küszködtem, hogy ne aludjak el. Nem igazán jött be, mert sikerült (igaz csak egy 10 percre). Hétfő este nem tudok ilyen könnyen elaludni.
Fast Willie
több mint 6 éve
Szigorúan 2160p-ben 😊Áááá, alig várom hogy letölthessem, és megnézzem újra, meg újra 😊hogy kell ebből még fél óra...nem muszáj ezt nézni 😊
bcsarli
shagi0206
bcsarli
több mint 6 éve
Tobb lesz az, nem esnek most ki.A spanyolok egy meccs kivetelevwl allandoan vert pisalnak es szenvednwk. Kivancsi vagyok, meddig lesz ez meg eleg, mert ez siralmas.Még 30 perc?
Stez
iktriad
több mint 6 éve
A spanyolok egy meccs kivetelevwl allandoan vert pisalnak es szenvednwk. Kivancsi vagyok, meddig lesz ez meg eleg, mert ez siralmas.Még 30 perc?
Stez
több mint 6 éve
Áááá, alig várom hogy letölthessem, és megnézzem újra, meg újra 😊hogy kell ebből még fél óra...nem muszáj ezt nézni 😊
bcsarli
shagi0206
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Az a durva, hogy én 7 és fél percet láttam ebből a csodából és már unom...
több mint 6 éve
Most ut majd vissza Dzjuba lehozatala. Siman benne volt a meccsben annal az allasnal a hosszabbitas, nagyon kellett volna valaki, akire pontrugasoknal lehet ivelni es barmikor ott van, hogy fejel egy golt vagy jol lekesziti valakinek
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Hogy nem lesznek tizikMit kezdesz azzal az infoval, hogy a tizikre jövök vissza?😂Jinxelek egy 94.perces deGea öngóltTehát akkor a jinx szabályai szerint elintézted, hogy NE legyen DeGea öngól
Fast Willie
Remélem élvezni fogod a +30 perc tikitakát
Kampman
Fast Willie
több mint 6 éve
legalabb ha a carvajal csere hamarabb jött volna, meg lehetne a CS
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Mit kezdesz azzal az infoval, hogy a tizikre jövök vissza?😂Jinxelek egy 94.perces deGea öngóltTehát akkor a jinx szabályai szerint elintézted, hogy NE legyen DeGea öngól
Fast Willie
Kampman
több mint 6 éve
hogy kell ebből még fél óra...mint melegszar a zsebbe
bcsarli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
A spanyolok egy meccs kivetelevwl allandoan vert pisalnak es szenvednwk. Kivancsi vagyok, meddig lesz ez meg eleg, mert ez siralmas.
több mint 6 éve
lesz meg 94.perc...just sayin'...😀Jinxelek egy 94.perces deGea öngóltTehát akkor a jinx szabályai szerint elintézted, hogy NE legyen DeGea öngól
Fast Willie
Kampman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
hogy kell ebből még fél óra...
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Jinxelek egy 94.perces deGea öngóltTehát akkor a jinx szabályai szerint elintézted, hogy NE legyen DeGea öngól
Fast Willie
több mint 6 éve
persze, akkor mar 11meterrol bekotott szemmel, de elotte meg 5x meg kell fordulnia a jatekosnak a sajat tengelye korul 😀Vagy félpályáról üreskapura, de nem pattanhat le.Vagy lehetne választani:passzív jó lenne.Kéne a fociba is passzív játék szabálytámadó idő
bcsarli
Amadeus
a birkózásból a partert kellene valahogy honosítani.
slowmotion
3 korner 1 büntető. Mondjuk 16-ról.
Sobri Jóska
Hanni
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Abban Korea jóVagy félpályáról üreskapura, de nem pattanhat le.Vagy lehetne választani:passzív jó lenne.Kéne a fociba is passzív játék szabálytámadó idő
bcsarli
Amadeus
slowmotion
Sobri Jóska
Hanni
több mint 6 éve
Nem akarok hosszabbítást!dehogynem, kevesebbet kell varni az esti meccs elott. ha tizik is lesznek akk meg sietnem is kell a sorvetellel 😀
NB2
több mint 6 éve
Vagy félpályáról üreskapura, de nem pattanhat le.Vagy lehetne választani:passzív jó lenne.Kéne a fociba is passzív játék szabálytámadó idő
bcsarli
Amadeus
slowmotion
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Nem akarok hosszabbítást!