Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Jinxelek egy 94.perces deGea öngólt
több mint 6 éve
mondjuk továbbjutottak 😀nincs kedvem megnezni, de szerintem gyanus h a spanyolok tobbet passzoltak ezen a meccsen, mint egyik masik kiesett csapat a 3 meccsen osszese...Es milyen sokra mennek vele.
Borbinho
Stez
ordas nagy csalással, mert az igazság az lett volna ha tegnap játszanak Uruguay ellen, és akkor már Madridban lennének
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Vagy a golyózàst 😊passzív jó lenne.Kéne a fociba is passzív játék szabálytámadó idő
bcsarli
Amadeus
a birkózásból a partert kellene valahogy honosítani.
slowmotion
több mint 6 éve
Vagy lehetne választani:passzív jó lenne.Kéne a fociba is passzív játék szabálytámadó idő
bcsarli
Amadeus
slowmotion
3 korner 1 büntető. Mondjuk 16-ról.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Megérkeztem a hosszabbításra, a "csodagólokat" és Ini helyzetét egy 90 mp-es összefoglalóban láttam. Lemaradtam valamiről?
több mint 6 éve
nincs kedvem megnezni, de szerintem gyanus h a spanyolok tobbet passzoltak ezen a meccsen, mint egyik masik kiesett csapat a 3 meccsen osszese...Es milyen sokra mennek vele.
Borbinho
több mint 6 éve
passzív jó lenne.Kéne a fociba is passzív játék szabálytámadó idő
bcsarli
Amadeus
több mint 6 éve
nincs kedvem megnezni, de szerintem gyanus h a spanyolok tobbet passzoltak ezen a meccsen, mint egyik masik kiesett csapat a 3 meccsen osszese...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
ha ezek a szovjetek tudnának hármat passzolni egymás után a kontráknál, már mennének kettővel
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Kampman
28 331
De Zidane sincs kintMi a tosz az a sok algír zàszló? Kint se voltak 😊Sokan szeretik Zidanet.
NB2
iktriad
több mint 6 éve
Na. Szedd ossze magad. Egy Colts-fantol ertelmesebbet varokA horvátok úgyis megfirkálják azt, aki itt továbbmegyhat meg Kolumbia az elodontoben! 😀
Ez egy kínlódás
Chargers LT
Borbinho
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 912
Kéne a fociba is passzív játék szabálytámadó idő
bcsarli
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
A spanyoloknak a valaha volt legrosszabb a passz/gól arányuk.Ha lesz hosszabbítás, elérhetik az 1000 átadást.
több mint 6 éve
Kéne a fociba is passzív játék szabály
több mint 6 éve
Mi a tosz az a sok algír zàszló? Kint se voltak 😊Sokan szeretik Zidanet.
NB2
több mint 6 éve
ozibozi
17 193
A horvátok úgyis megfirkálják azt, aki itt továbbmegykocsit lakást is buktak már sokan az ilyen biztosokon (csak szólok)
Ez egy kínlódás
Chargers LT
több mint 6 éve
Mi a tosz az a sok algír zàszló? Kint se voltak 😊
több mint 6 éve
A horvátok úgyis megfirkálják azt, aki itt továbbmegyhat meg Kolumbia az elodontoben! 😀
Ez egy kínlódás
Chargers LT
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
A horvátok úgyis megfirkálják azt, aki itt továbbmegy Ez egy kínlódás
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Ezt se gondoltam volna, de most már örülnék egy orosz továbbjutásnakcsak nem volt hiaba az a 40 ev 😊 *
Kampman
Szerkesztette: Borbinho
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 027
Ezt se gondoltam volna, de most már örülnék egy orosz továbbjutásnakSpanyolok nagyon bíznak abban, hogy rendes játékidőben behúzzák.
Kampman
Azért ahhoz játszani is kellene valamit, passzok számáért nem jár továbbjutás.
több mint 6 éve
egyedül Wales ellen sikerült úgy játszani, hogy tényleg ők voltak a jobb csapat.így van, azt is csak azért mert Wales is csak kontrázni tudott, és szembejött az egyetlen csapat aki ellen nem lehetett, mert nem akarta birtokolni a labdát. Pedig még a portugáloknál sokkal erősebb Belgium ellen is sikerült a sebességre építő focit végigvinni.
horvátok ellen is lényegében mindent megúsztak, és a végén végigvittek egyetlen darab kontrát, ahol jó helyre pattant ki a kapusról a labda.
döntőben meg megint annyit sikerült összehozni, hogy a végén huszonötről ellőtte a feka csávó minden mindegy alapon a balfasz védők meg DM-ek között, és valahogy beakadt. de előtte kb Rui Patricio tartotta meccsben őket.
slowmotion
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Ezt se gondoltam volna, de most már örülnék egy orosz továbbjutásnak
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 027
amúgy ezért volt mindegy hogy ki az edző a spanyoloknál, ez az egy megy nekik csak, mert trófeákat nyertek vele, ezt nyomta del Bosque is, ezt nyomta volna lopetegui is, és bárki jön ugyanezt fogják nyomni, akkor is ha véletlen a klassziselőnyük ellenére kiszopnak ma.Amivel még nem is lenne baj, de amikor pl. a szélső megindul, középről senki nem megy előre, mer majd a Costa megoldja egyedül.
eaglesmcnabb
Értem én, hogy biztonsági játék, de ne már az ellenfél kapuja előtt.