Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 7 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 7 éve
Vajon szóltak már Romosnak, hogy nem ő rúgta a gólt?Azért Ramos megint szerzett egy gólt, oly’ ravaszul, hogy a védőjét hozzádobta a labdához.a pikét valaki nem akarja sebességből megverni, ez érthetetlenvagy az a közhely hogy pique és ramos jó védők, az is érthetetlen.
ozibozi
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
Csak a gólöröm viccessége miatt kérdem...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Én nem 0-0-át vártam. Úgy raktam tegnap, hogy mind2 meccsen mind a 2 csapat szerez gólt. Jött is.nem, de a portugalt is 0-0ra varta az emberek nagyresze. horvatokat en megraktam pontos eredmeny 2-0ra is, de lehet tenyleg van valami aÉs már bejött?Minden meccsen 2.5over + mindket csapat gol. hazat ra!
Borbinho
Csak a hétvégi 4 meccsre 88as volt az összodds szombat reggel.
Tony Adams
Este nem lehet 1-0 vagy 2-0?
Sobri Jóskaszovjetruszki levegoben
Borbinho
A mai nap "aggasztóbb", a horvátoknak kellene több szögletet rúgniuk, mint a dánoknak.
több mint 7 éve
Tudnam a Nacho vs Zhirkov esetet minek ismetlik kb 150edszer? vagy csak azert,h Zhirkov miert nem kapott lapot? 😀Mert más nem nagyon történt.
Borbinho
több mint 7 éve
Ja, van.nem, de a portugalt is 0-0ra varta az emberek nagyresze. horvatokat en megraktam pontos eredmeny 2-0ra is, de lehet tenyleg van valami aÉs már bejött?Minden meccsen 2.5over + mindket csapat gol. hazat ra!
Borbinho
Tony Adams
Sobri Jóskaszovjetruszki levegoben
Borbinho
Gyors a labda, a PO-ban tegnap 3 fos védelem játszott, valamint ott a VAR, így potyognak a tizik, ami alapvetoen a támadó és a gól(ok)ba torkolló focit ösztönzi.
több mint 7 éve
Tudnam a Nacho vs Zhirkov esetet minek ismetlik kb 150edszer? vagy csak azert,h Zhirkov miert nem kapott lapot? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Azért Ramos megint szerzett egy gólt, oly’ ravaszul, hogy a védőjét hozzádobta a labdához.a pikét valaki nem akarja sebességből megverni, ez érthetetlenvagy az a közhely hogy pique és ramos jó védők, az is érthetetlen.
ozibozi
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
nem, de a portugalt is 0-0ra varta az emberek nagyresze. horvatokat en megraktam pontos eredmeny 2-0ra is, de lehet tenyleg van valami aÉs már bejött?Minden meccsen 2.5over + mindket csapat gol. hazat ra!
Borbinho
Tony Adams
Sobri Jóska
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
És már bejött?Minden meccsen 2.5over + mindket csapat gol. hazat ra!
Borbinho
Tony Adams
több mint 7 éve
Jó, az oké, de nem magukat kéne altatni hanem az ellenfelet.Ezért utálom a spanyolokat, passzolgatnak megállás nélkül, de rálőni már egyik se.Ez a Guardiola-futball. Bármikor képes elaltatni
Ha nem lőnek még egy gólt, akkor esélyes, hogy kiesnek.
Solymi
Kampman
több mint 7 éve
a pikét valaki nem akarja sebességből megverni, ez érthetetlenvagy az a közhely hogy pique és ramos jó védők, az is érthetetlen.
ozibozi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
tnap elso meccs elott meg csak rohogtem amikor olvastam ezt a "tippet", de utana esti meccsen mar nyertem vele picit, mara meg raktam kulon meg kombiban is mindket meccsre, meg holnapiakra is az overt 😀Minden meccsen 2.5over + mindket csapat gol. hazat ra!
Borbinho
Tony Adams
több mint 7 éve
Minden meccsen 2.5over + mindket csapat gol. hazat ra!
Borbinho
több mint 7 éve
a pikét valaki nem akarja sebességből megverni, ez érthetetlen
több mint 7 éve
A Hírcsárdán volt még a 2010-es VB-döntő előtt, hogy Matolcsyék felrakták a teljes éves költségvetést Spanyolország győzelméreDe ha bejön?Minden meccsen 2.5over + mindket csapat gol. hazat ra!Hazaáruló
Borbinho
Kampman
Lesz még másfél hazánk.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
így legalább nem ért akkora kár, hogy carvajalt nem nevezte Hierro a kezdőbe 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Pont azon gondolkoztam a szoglet elott, h kb egyetlen orosz eselyt abban latom, ha vmi pontrugas utan betalalnak v kapnak egy tizit. Mondtam magamban h a spanyol vedok dorzsoltebbek mint h el lehessen adni mellettuk egy faltot, de Pique megoldotta amikor felment sancolni 😀 ...
több mint 7 éve
De ha bejön?Minden meccsen 2.5over + mindket csapat gol. hazat ra!Hazaáruló
Borbinho
Kampman
Lesz még másfél hazánk.
több mint 7 éve
Megérdemelték a spanyolok, 80 perces lófasz semmittevéssel akartak megint továbbjutni
több mint 7 éve
Mondjuk a meccsnek jót tesz ez a gól
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Mondjuk háttal volt, de megérdemlik a z oroszok.......😮
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
literally 😀Minden meccsen 2.5over + mindket csapat gol. hazat ra!Hazaáruló
Borbinho
Kampman
több mint 7 éve
Minden meccsen 2.5over + mindket csapat gol. hazat ra!Hazaáruló
Borbinho
több mint 7 éve
Minden meccsen 2.5over + mindket csapat gol. hazat ra!
több mint 7 éve
ott a tizi