Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
A gorogok nyertek a legszebb es legelvezhetobb focival.
több mint 6 éve
Csak ráerősítettem 😉mikor mondtam, hogy nem jogos?na, megjöttem, megnéztem az összefoglalót.Az egyik keze lent, a másik fent. Miért? Tök jogos tizi.
alaphelyzetben a félméterről ráfejelt labdából ítélt tizenegyesek ellen vagyok, de itt nem lehetett mást ítélni. felér az ugrás tetőpontjára a bohóc, és onnan még megemeli a kezét.
slowmotion
kishaszi
slowmotion
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
a portugálok nem ezzel nyertek, hanem valami ordas nagy mázlival.Hááát...az fasza, csak tudnám miért, mikor a csatolt ábra alapján már 5-6 éve nem ez az eredményesVan akinek tetszik a spanyolok játéka a vébén?Nem fog. A fiatalokba ezt nevelik bele.
csak mert szerintem full unalmas, nem véletlen hogy a gyenge csapatokat is alig tudták megverni, ezzel a lassú fos tiki-takával. Remélem rövid időn belül eltűnik a színtérről ez a fajta foci.
Éljen a direkt futball!
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
4 éve a németek is ezzel a tilitoli fossal nyertek, 2 éve a portugálok meg ennek valami bénább, unalmasabb mutációjával.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Valami mást nézhettél, a németek fociztak is meg támadtak is. Nem is akárhogy.Hááát...az fasza, csak tudnám miért, mikor a csatolt ábra alapján már 5-6 éve nem ez az eredményesVan akinek tetszik a spanyolok játéka a vébén?Nem fog. A fiatalokba ezt nevelik bele.
csak mert szerintem full unalmas, nem véletlen hogy a gyenge csapatokat is alig tudták megverni, ezzel a lassú fos tiki-takával. Remélem rövid időn belül eltűnik a színtérről ez a fajta foci.
Éljen a direkt futball!
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
4 éve a németek is ezzel a tilitoli fossal nyertek, 2 éve a portugálok meg ennek valami bénább, unalmasabb mutációjával.
Sobri Jóska
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
a németek nem ezzel nyertek, a portugálok meg végképp nem, a BL címeket sem ezzel nyeri a Real.Hááát...az fasza, csak tudnám miért, mikor a csatolt ábra alapján már 5-6 éve nem ez az eredményesVan akinek tetszik a spanyolok játéka a vébén?Nem fog. A fiatalokba ezt nevelik bele.
Éljen a direkt futball!
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
Nekem ennél még a Mourinho féle antifoci is jobban tetszik, mert legalább ha ott kontra van akkor 4-5 labdaérintés és helyzet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Isco te barom. Loni kelkett volna egybol
több mint 6 éve
mikor mondtam, hogy nem jogos?na, megjöttem, megnéztem az összefoglalót.Az egyik keze lent, a másik fent. Miért? Tök jogos tizi.
alaphelyzetben a félméterről ráfejelt labdából ítélt tizenegyesek ellen vagyok, de itt nem lehetett mást ítélni. felér az ugrás tetőpontjára a bohóc, és onnan még megemeli a kezét.
slowmotion
kishaszi
több mint 6 éve
Teljesen jogog, CRt és Messit oda akartam írni, de mindenki képzelje oda a kedvenceit, akire nem igaz 😉És CR. 😉Kurvára.Beszarás, hogy bárki vállához hozzáér valaki, rögtön a fejét fogva összeomlik mindenkiIde vezet az, hogy a primadonnák eltiltás és közmegvetés helyett celebstátuszt és százmilliós szerződéseket kapnak
Chargers LT
Kampman
Még a 90es években voltak focisták, sőt, foci is. Má csak robotok meg Jászai-díjas lárvák maradtak.
kishaszi
Sobri Jóska
több mint 6 éve
a két világversenyhez azért kellett a jó korban levő Xavi-Iniesta tengely, ami azóta ugye nincs meg sem létszámban, sem korban, pótlás szintjén semVan akinek tetszik a spanyolok játéka a vébén?Nde volt ez eredményes is. Igaz, akkoriban is nézhetetlen szar volt, de 2 világversenyt nyertek vele.
Éljen a direkt futball!
eaglesmcnabb
Én Raulékat imádtam, Esnaider, Zubi, azok a spanyol csapatok szimpik és jók voltak, de nem jött össze semmi nekik (6-1-es meccsel búcsúzni Bulgária ellen (Kiko gólja után, mintha temetésen lett.volna), . Aztán eljött a sikerkorszak, de az már olyan távol állt tőlem...
kishaszi
több mint 6 éve
Hááát...az fasza, csak tudnám miért, mikor a csatolt ábra alapján már 5-6 éve nem ez az eredményesVan akinek tetszik a spanyolok játéka a vébén?Nem fog. A fiatalokba ezt nevelik bele.
Éljen a direkt futball!
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
na, megjöttem, megnéztem az összefoglalót.Az egyik keze lent, a másik fent. Miért? Tök jogos tizi.
slowmotion
több mint 6 éve
Van akinek tetszik a spanyolok játéka a vébén?Nde volt ez eredményes is. Igaz, akkoriban is nézhetetlen szar volt, de 2 világversenyt nyertek vele.
Éljen a direkt futball!
eaglesmcnabb
Én Raulékat imádtam, Esnaider, Zubi, azok a spanyol csapatok szimpik és jók voltak, de nem jött össze semmi nekik (6-1-es meccsel búcsúzni Bulgária ellen (Kiko gólja után, mintha temetésen lett.volna), . Aztán eljött a sikerkorszak, de az már olyan távol állt tőlem...
több mint 6 éve
na, megjöttem, megnéztem az összefoglalót.alaphelyzetben a félméterről ráfejelt labdából ítélt tizenegyesek ellen vagyok, de itt nem lehetett mást ítélni. felér az ugrás tetőpontjára a bohóc, és onnan még megemeli a kezét.
több mint 6 éve
az fasza, csak tudnám miért, mikor a csatolt ábra alapján már 5-6 éve nem ez az eredményesVan akinek tetszik a spanyolok játéka a vébén?Nem fog. A fiatalokba ezt nevelik bele.
Éljen a direkt futball!
eaglesmcnabb
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
És CR. 😉Kurvára.Beszarás, hogy bárki vállához hozzáér valaki, rögtön a fejét fogva összeomlik mindenkiIde vezet az, hogy a primadonnák eltiltás és közmegvetés helyett celebstátuszt és százmilliós szerződéseket kapnak
Chargers LT
Kampman
Még a 90es években voltak focisták, sőt, foci is. Má csak robotok meg Jászai-díjas lárvák maradtak.
kishaszi
több mint 6 éve
Van akinek tetszik a spanyolok játéka a vébén?Nem fog. A fiatalokba ezt nevelik bele.
Éljen a direkt futball!
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 914
Na jon Granat. Remelem kirobbano formaban van.Iktriad pozitív
kishaszi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Na jon Granat. Remelem kirobbano formaban van.Xhaka?
kishaszi
több mint 6 éve
Na jon Granat. Remelem kirobbano formaban van.Granát utoljára kb. 10 éve volt formában Győrben, azóta szar.
kishaszi
több mint 6 éve
Van akinek tetszik a spanyolok játéka a vébén?csak mert szerintem full unalmas, nem véletlen hogy a gyenge csapatokat is alig tudták megverni, ezzel a lassú fos tiki-takával. Remélem rövid időn belül eltűnik a színtérről ez a fajta foci.
Éljen a direkt futball!
több mint 6 éve
Na jon Granat. Remelem kirobbano formaban van.
több mint 6 éve
De azt csak 2 nemzet szurkolója látta 😊Horváth Feri is végtelen magabiztossággal vállalta magára a gólörömöt a 97-es finn-magyar legendás öngólja utánVajon szóltak már Romosnak, hogy nem ő rúgta a gólt?Azért Ramos megint szerzett egy gólt, oly’ ravaszul, hogy a védőjét hozzádobta a labdához.a pikét valaki nem akarja sebességből megverni, ez érthetetlenvagy az a közhely hogy pique és ramos jó védők, az is érthetetlen.
ozibozi
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
Csak a gólöröm viccessége miatt kérdem...
kishaszi
Kampman
több mint 6 éve
Kurvára.Beszarás, hogy bárki vállához hozzáér valaki, rögtön a fejét fogva összeomlik mindenkiIde vezet az, hogy a primadonnák eltiltás és közmegvetés helyett celebstátuszt és százmilliós szerződéseket kapnak
Chargers LT
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Horváth Feri is végtelen magabiztossággal vállalta magára a gólörömöt a 97-es finn-magyar legendás öngólja utánVajon szóltak már Romosnak, hogy nem ő rúgta a gólt?Azért Ramos megint szerzett egy gólt, oly’ ravaszul, hogy a védőjét hozzádobta a labdához.a pikét valaki nem akarja sebességből megverni, ez érthetetlenvagy az a közhely hogy pique és ramos jó védők, az is érthetetlen.
ozibozi
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
Csak a gólöröm viccessége miatt kérdem...
kishaszi
több mint 6 éve
shagi0206
10 959
www.youtube.com/watch?v=jYQjUKOjNn4Ha valaki még nem látta, ez egy kötelező darab 😊