Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Egyaltalan nem rossz Egyiptom. Vannak jobban beharangozott csapatok, akinek kevesebb (vagy nulla, hello Anglia!) elkepzelesuk volt mit is akarnak jatszani. Ok legalabb tudjak es jatszak.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Embere válogatja, nekem is a Mexikó-Német volt a jobb. Lehet, hogy csak 1 gól volt, de az irama miatt szerintem jobb volt. Meg ugye a kisebb meglepetés miatt is 😊Amúgy az első forduló legjobb meccse szerintem a mexi-germàn voltPortugal-spanyol nekem jobban tetszett. De a mehiko-nemet is jo volt valoban
NB2
Borbinho
több mint 6 éve
akkor úgy tűnik a legjobbakról mindig lemaradok 😕 mondjuk a portugál meccset láttamA mai col-jap pedig a bronzérmes.Amúgy az első forduló legjobb meccse szerintem a mexi-germàn voltPortugal-spanyol nekem jobban tetszett. De a mehiko-nemet is jo volt valoban
NB2
Borbinho
peach
több mint 6 éve
A mai col-jap pedig a bronzérmes.Amúgy az első forduló legjobb meccse szerintem a mexi-germàn voltPortugal-spanyol nekem jobban tetszett. De a mehiko-nemet is jo volt valoban
NB2
Borbinho
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
sporit megcsípte 😊
több mint 6 éve
Amúgy az első forduló legjobb meccse szerintem a mexi-germàn voltPortugal-spanyol nekem jobban tetszett. De a mehiko-nemet is jo volt valoban
NB2
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Amúgy az első forduló legjobb meccse szerintem a mexi-germàn voltez kérdéses volt egyáltalán?
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Amúgy az első forduló legjobb meccse szerintem a mexi-germàn volt
több mint 6 éve
ez a meccs már most jobb, mint az összes eddigite tényleg egész eddig a wc-n ülhettél
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Jenő nem szereti a statisztikàt 😊Van amikor csak abból àll a közvetítés 😊
több mint 6 éve
Del Bosque az egyiptomi edző?! 😁
steelwolf
több mint 6 éve
Del Bosque az egyiptomi edző?! 😁
több mint 6 éve
hatha vmeik hail maryvel ki tud majd lepni vmeik egyiptomi. a ruszki vedelem nem sokat volt eddig tesztelve
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Jó reggelt! 😎Marco Rossi lett a Magyar kapitány!Jó reggelt 😉 😛
steelwolf
dande
több mint 6 éve
ez a meccs már most jobb, mint az összes eddigi
több mint 6 éve
Komoly lesz meccs után mehet majd a Grincs. Várom....
több mint 6 éve
november 21 - december 18Azt elfelejtettem...OFF!4 év múlva ilyenkor ugyanazt fogják csinálni végre a mi aranylábúink is, mint a világ legjobbjai: nyaralnak... majd max télen, mikor az NFL/NCAA miatt magasról teszünk majd holmi foci vb-re
Hivatalos Leekens out, 4 év múlva már magunkért is szoríthatunk itt 😀
NB2
r.baggio
Pontos dàtum van màr?
NB2
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Azt elfelejtettem...OFF!4 év múlva ilyenkor ugyanazt fogják csinálni végre a mi aranylábúink is, mint a világ legjobbjai: nyaralnak... majd max télen, mikor az NFL/NCAA miatt magasról teszünk majd holmi foci vb-re
NB2
r.baggio
Pontos dàtum van màr?
több mint 6 éve
Marco Rossi lett a Magyar kapitány!Jó reggelt 😉 😛
steelwolf
több mint 6 éve
Marco Rossi lett a Magyar kapitány!
több mint 6 éve
katonadani
453
még jó hogy nem a playoffra rakták a katari vébét...OFF!4 év múlva ilyenkor ugyanazt fogják csinálni végre a mi aranylábúink is, mint a világ legjobbjai: nyaralnak... majd max télen, mikor az NFL/NCAA miatt magasról teszünk majd holmi foci vb-re
NB2
r.baggio
több mint 6 éve
OFF!4 év múlva ilyenkor ugyanazt fogják csinálni végre a mi aranylábúink is, mint a világ legjobbjai: nyaralnak... majd max télen, mikor az NFL/NCAA miatt magasról teszünk majd holmi foci vb-re
NB2
---
több mint 6 éve
Pár perc és jön a gól 😀