Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Jenő nem a stadionban ül és látja, hogy szakad?Értem, hogy fedett, de azért ennyire a monitort nézi csak?
több mint 6 éve
oroszokkal senki nem szamolt, de talan a legegysegesebb csapat a 32 kozul. oke, csori szaudiakkal meg egyiptommal jatszottak csak. mindenesetre engem ezek utan egy elodontobe jutas se lepne meg.azért na... egy Uruguayt esetleg, egy spanyol/portugált mindenképpen verniük kéne a nyolchoz
Borbinho
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
oroszokkal senki nem szamolt, de talan a legegysegesebb csapat a 32 kozul. oke, csori szaudiakkal meg egyiptommal jatszottak csak. mindenesetre engem ezek utan egy elodontobe jutas se lepne meg.Portugál-Spanyol duóból bármelyiket nem hiszem hogy elkapnák a 16 között, de ha ilyen formában vannak, akkor izgalmas nyolcaddöntő lehet.
Borbinho
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
oroszokkal senki nem szamolt, de talan a legegysegesebb csapat a 32 kozul. oke, csori szaudiakkal meg egyiptommal jatszottak csak. mindenesetre engem ezek utan egy elodontobe jutas se lepne meg.végül is, dél-korea is eljutott odáig 2002-ben 😀
Borbinho
több mint 6 éve
ozibozi
17 193
Vagy bíró vagy Szerencse, valamelyiket megvették ezek a gecik, tuti a neten keresztűl elintézték....😊)))))))))))))
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Oké.Én most felültem Putyin mögé a bandwagonra.Üdvözöld Viktort a nevemben
Kenny
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
Oké.Én most felültem Putyin mögé a bandwagonra.Az a hely már foglalt.
Kenny
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Örülök, hogy van valaki rajtam kívül is, aki hisz a győzelmünkbenEgyiptom az első kieső, nem gondoltam volna.még nem biztos, lehet Szaúd-Arábia megveri Uruguayt 😀
Vrij6
Löfli
több mint 6 éve
oroszokkal senki nem szamolt, de talan a legegysegesebb csapat a 32 kozul. oke, csori szaudiakkal meg egyiptommal jatszottak csak. mindenesetre engem ezek utan egy elodontobe jutas se lepne meg.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Michigan Wolverines zászló az orosz táborban 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ez amúgy elég korrekt, Bergkamp lightos gól volt...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kurvák fasza, mi van itt?Puytin, Putyin
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Egyiptom az első kieső, nem gondoltam volna.Ha holnap nyernek az arabok akkor nem.
Vrij6
3-0, 8-0 a gk-juk
több mint 6 éve
Egyiptom szétesett 😕
több mint 6 éve
Hmm, WTF...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
hujjuj, kipukkant a lufi
több mint 6 éve
Egyiptom az első kieső, nem gondoltam volna.még nem biztos, lehet Szaúd-Arábia megveri Uruguayt 😀
Vrij6
több mint 6 éve
Egyiptom az első kieső, nem gondoltam volna.lehetett volna Szaúd-Arábia is, de az ő meccsüket csak holnapra rakták
Vrij6
több mint 6 éve
Egyiptom az első kieső, nem gondoltam volna.azert nem egy akkora meglepetes. ha a szaudiak jatszottak vna elobb akkor ok lennenenek.
Vrij6
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Így nem lesznek meg a lapjaim sem ☹️
több mint 6 éve
Egyiptom az első kieső, nem gondoltam volna.
több mint 6 éve
na ezt mondjuk szépen kipasszolták