Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
OFF!A MÁV-ot adom, a Deb-Nyíregy távot pénteken oda-vissza 4 óra alatt sikerült megtenni.Szerencsére nagyon kevésszer voltam rákényszerülve, hogy vonattal utazzak valahova, de amikor igen, akkor nálam is kibaszták a biztosítékot. Pestről (Kőbánya) jöttem haza (Bihar). Kőbányán vártam kb 1 órát, mire megérkezett az IC (vagyis annak kellett volna lennie), egy 3 kocsis valami. Helyjeggyel végig álltam a 4 órát, mire elértük P.ladányt.
MarioAna
shagi0206
Múltkor a másik topikba lett beszúrva, hogy Japánban fél perccel előbb indult a vonat és az ottani MÁV elnézést kért az utasoktól😊
ON!
több mint 6 éve
bogjosi
1 497
Nah, megvan miért sárga Neymar feje....Coutinho széttört a fején egy tojást...biztos aztán megtetszett neki a látvány 😀 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 6 éve
shagi0206
10 947
A MÁV-ot adom, a Deb-Nyíregy távot pénteken oda-vissza 4 óra alatt sikerült megtenni.Szerencsére nagyon kevésszer voltam rákényszerülve, hogy vonattal utazzak valahova, de amikor igen, akkor nálam is kibaszták a biztosítékot. Pestről (Kőbánya) jöttem haza (Bihar). Kőbányán vártam kb 1 órát, mire megérkezett az IC (vagyis annak kellett volna lennie), egy 3 kocsis valami. Helyjeggyel végig álltam a 4 órát, mire elértük P.ladányt.
MarioAna
több mint 6 éve
nézem bazdmeg az M4 streamet, bdsistnfszát már, hogy a "rövid híreink következikben" a MÁV reális problémáján kívül a másik 3 a migránsozással foglalkozott. Komolyan a 10-12 éves VB-t néző gyerekeknek (meg a már amúgy is agyhalott 3millió nyugdíjasnak) ezzel kell szembesülni vasárnap este 9-kor?....inkább nézem az illegális külföldi streameket, rohadjon meg az emnéty.nekem elso heten meg mukodott amikor kijottem ,de most mar azt irja h innen nem elerheto. monjuk amugy se neznem magyarul, max a hajdu b-s meccseket.
A MÁV-ot adom, a Deb-Nyíregy távot pénteken oda-vissza 4 óra alatt sikerült megtenni.
MarioAna
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Egy mennyei promó kimaradt a sorból.nézem bazdmeg az M4 streamet, bdsistnfszát már, hogy a "rövid híreink következikben" a MÁV reális problémáján kívül a másik 3 a migránsozással foglalkozott. Komolyan a 10-12 éves VB-t néző gyerekeknek (meg a már amúgy is agyhalott 3millió nyugdíjasnak) ezzel kell szembesülni vasárnap este 9-kor?....inkább nézem az illegális külföldi streameket, rohadjon meg az emnéty.migráns migráns soros migráns soros soros migráns migráns migráns soros migráns soros soros migráns migráns migráns soros migráns soros soros migráns migráns migráns soros migráns soros soros migráns migráns migráns soros migráns soros soros migráns migráns migráns soros migráns soros soros migráns
A MÁV-ot adom, a Deb-Nyíregy távot pénteken oda-vissza 4 óra alatt sikerült megtenni.
MarioAna
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
nézem bazdmeg az M4 streamet, bdsistnfszát már, hogy a "rövid híreink következikben" a MÁV reális problémáján kívül a másik 3 a migránsozással foglalkozott. Komolyan a 10-12 éves VB-t néző gyerekeknek (meg a már amúgy is agyhalott 3millió nyugdíjasnak) ezzel kell szembesülni vasárnap este 9-kor?....inkább nézem az illegális külföldi streameket, rohadjon meg az emnéty.migráns migráns soros migráns soros soros migráns migráns migráns soros migráns soros soros migráns migráns migráns soros migráns soros soros migráns migráns migráns soros migráns soros soros migráns migráns migráns soros migráns soros soros migráns migráns migráns soros migráns soros soros migráns
MarioAna
több mint 6 éve
shagi0206
10 947
Ezek a brazilok ezzel a játékkal szerintem örüljenek, ha túljutnak a 1/8 döntőn. Persze a "svájci" brigád is annyira nyomatékos, hogy nincs is rá szükség, hogy túlhajszolják magukat, de ha csak 1x is így játszanak egy jobb csapat ellen...hát felejtsék el még az elődöntőt is, nem hogy a vb címet.
több mint 6 éve
"Az 1-0 veszélyes eredmény"majd olyan erovel bikazzak be kozelrol hogy kijon a laszti, aztan beverik a kipattanot is mint a kocsogjozsi a grundon. a videobiro pedig megerositi. --> 3-0
De tudjuk, hogy mi a legveszélyesebb... szóval a brazilok jól csinálják, nehogy még egyet lőjenek..
Igor
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kampman
28 330
"Az 1-0 veszélyes eredmény"
De tudjuk, hogy mi a legveszélyesebb... szóval a brazilok jól csinálják, nehogy még egyet lőjenek..
Igor
több mint 6 éve
"Az 1-0 veszélyes eredmény"De tudjuk, hogy mi a legveszélyesebb... szóval a brazilok jól csinálják, nehogy még egyet lőjenek..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
milyen hülye csoportból jutottak tovább ezek a svájciak???Leekens valamit nagyon tud, mert ez majd minden meccsen elhangzott eddig 😀
ezeket még mi is vernénk 😀
NB2
több mint 6 éve
milyen hülye csoportból jutottak tovább ezek a svájciak???ezeket még mi is vernénk 😀
több mint 6 éve
hát az említett ábra alapján én biztos nem. :d pedig ki nem állhatom neymart, és suarez se a szívem csücske :d, de próbáltam racionálisan megközelíteniöcsém és ezt a díszbuzit rajtam be CR helyett CSK szalaggal...Amúgy most CR nagyon bejött (volna), de azért erre nem sokan tettek volna korábban, nem?
mindjárt köpök egyet aztán aláállok
eaglesmcnabb
csi77
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Baszki... Özilt, Khedirát felejtsük el, must win meccs a svédek ellen, szép lesz.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
na ez a visszajátszás csak megerősített abban, hogy Casemiro sokat tanult Ramostól 😀 😀 . Hasonló kvalitású közönségkedvenc lesz belőle is, mint a favágó társából.ja, végülis 40 perc alatt volt már egy faltja vkp poszton
MarioAna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Huha, na itt valaki csúnyán megbukott a Tell Vilmos-teszten....Ha Silvának a 2. félidőben agyrázkódása lesz, tudjuk ki okozta.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
ugy ertem vissza CR-re? mert akk en ezek szerint meg atrakhatom Hazardra ha Neymar tre lesz 😀tudnám, de már több playám nincs, se holnap se kedden 😀öcsém és ezt a díszbuzit rajtam be CR helyett CSK szalaggal...azt nem tudod mar atrakni?
eaglesmcnabb
Borbinho
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
a mexi-német utàn olyan mintha mennyei meccset néznék
több mint 6 éve
öcsém és ezt a díszbuzit rajtam be CR helyett CSK szalaggal...Amúgy most CR nagyon bejött (volna), de azért erre nem sokan tettek volna korábban, nem?
eaglesmcnabb
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
tudnám, de már több playám nincs, se holnap se kedden 😀öcsém és ezt a díszbuzit rajtam be CR helyett CSK szalaggal...azt nem tudod mar atrakni?
eaglesmcnabb
Borbinho
több mint 6 éve
öcsém és ezt a díszbuzit rajtam be CR helyett CSK szalaggal...azt nem tudod mar atrakni?
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
bogjosi
1 497
Neymar - Behrami megtalálták szépen egymást
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 6 éve
öcsém és ezt a díszbuzit rajtam be CR helyett CSK szalaggal... mindjárt köpök egyet aztán aláállok
több mint 6 éve
Via internet explorerCoutinho mekkora gól!Kicsit sokat késik az a link, nem? 😊
Coolearie
shagi0206