Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Kezd fáradni Mexikó, én Vela mellett még Losano-t és Hernandezt is levinném gyorsantessék, lozano off
r.baggio
több mint 6 éve
Lahm azért ritkán játszott éket...Sokat nézte Lahmot. 😊KimmithKimmich amúgy tudja ,hogy jobb hátvéd ?
Sixo
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kimmith amúgy tudja ,hogy jobb hátvéd ?Munchenben se nagyon zavarja. amugy kva gyors, majd hatraer biztos ugy van vele 😀
Sixo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Sokat nézte Lahmot. 😊KimmithKimmich amúgy tudja ,hogy jobb hátvéd ?
Sixo
több mint 6 éve
Boateng/Kimmich trollkodik 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kezd fáradni Mexikó, én Vela mellett még Losano-t és Hernandezt is levinném gyorsan
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Kampman
28 330
Tudtam én sajnos, de reménykedtem, hogy hátha más lesz.Hogy reaktiváljuk ezt az antik , de még mindig működő alkalmazást. 😊Mivel német meccs...Mit akarsz ezzel elérni? 😛
Hiànyzik a németeknél egy jó befejező, mint Gomez.
( a többit ràtok bízom 😊 )
NB2
Kampman
www.tomnash.eu/gomez-button.html
iktriad
több mint 6 éve
Na Herr Pechvogel, Reus csak eljutott egy VB-re.
több mint 6 éve
na ja, ezert jatszik Hernandez is a "Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
teljes tanácstalanság a támadószekcióban...Megint MM hív?
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Hernandeznek tuti valamelyik rokona valami kiszökött SS katona volt, mert szinte a németekkel van😊
több mint 6 éve
Mondjuk egy ilyen német "védelmet" nézni... Plattenhardt is eltűnt, Khedira sehol.Ennek csúnya vége lesz.
több mint 6 éve
teljes tanácstalanság a támadószekcióban...
több mint 6 éve
Hogy reaktiváljuk ezt az antik , de még mindig működő alkalmazást. 😊Mivel német meccs...Mit akarsz ezzel elérni? 😛
NB2
Kampman
www.tomnash.eu/gomez-button.html
több mint 6 éve
OFF: csak elvettek Pogba goljat 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kampman
28 330
Mivel német meccs...Mit akarsz ezzel elérni? 😛
NB2
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Amúgy Ochoa védése megvan? Ha gól, mindenki azt írja hogy védhetetlen volt...Már a lövés pillanatában benn volt a sorfal mögött. Valóban óriási védés volt, de ha a németek/következő ellenfelek visszarúgják a helyére, akkor meg előlehet venni.
r.baggio
több mint 6 éve
Az komoly mondjuk h egy db Reus van a nemeteknel aki valtozast tud hozni a padrol. Gomez befejezesre jo csak. Sane akar a kezdobe is beferne szvsz. ja meg Gundogan, aki ki tudja milyen mentalis allapotban lehet...
Szerkesztette: Borbinho
több mint 6 éve
Mivel német meccs...Hiànyzik a németeknél egy jó befejező, mint Gomez.
több mint 6 éve
Özil és Kroos védekezik Lozanón... Khedira mondjuk hol van? (Kimmichnél várható volt, hogy ő végig a másik térfélen lesz)
több mint 6 éve
JJ, izgulsz? 😀Több ezer forintot tettem a németekre, úgyhogy annyira nem 😊 csak ne a legvégén legyen az egyenlítés
#JC6
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 947
Hát magasnak se magas 😊Amúgy Ochoa védése megvan? Ha gól, mindenki azt írja hogy védhetetlen volt...akartam irni h magassagahoz kepest oriasi bravur, de nem is alacsony 😀 ettol fuggetlenul szep vedes volt
r.baggio
Borbinho
Viszont nagyon jó rugói vannak.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
JJ, izgulsz? 😀
több mint 6 éve
Amúgy Ochoa védése megvan? Ha gól, mindenki azt írja hogy védhetetlen volt...akartam irni h magassagahoz kepest oriasi bravur, de nem is alacsony 😀 ettol fuggetlenul szep vedes volt
r.baggio