Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Ez a Fernardinho hogy kerül ide???ilyen nem volt a pályán. Csak a kommentátor segg hülye.
Matthew99
A nap beszólása pedig: "a brazilok spriccelhetnek vissza" (még az első félidőből)
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Ez a Fernardinho hogy kerül ide???Gondolom, a csapattal utazott
Matthew99
több mint 6 éve
Vallonok kinek szurkolnak majd?Actually nem igazán kedvelik a franciákat. 🙂
Vrij6
több mint 6 éve
Vallonok kinek szurkolnak majd?Justine Heninnek.
Vrij6
több mint 6 éve
Hazard azért beárazta a "Coutinho a világ legdrágább játékosa" kérdést szépen 😀 Courtois meg szerintem élete meccsét hozta.Courtoisnál ez a szokásos, vicc nélkül.
MarioAna
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Na, könnyes búcsút veszünk a braziloktól is. De sajnálom őket 😊
több mint 6 éve
Az a PL-edzoket igazolja es a bajnoksagot. Xd es LeekenstEzaz. A belgakat nagyon szeretem, az angolokat imadom. Johet a belga-angol donto es egy 6:9-es meccs, Kane lo hetet.de ha a belgák nyernek, tulajdonképpen akkor is coming home, nem? 😀
Stez
shawnka
több mint 6 éve
Ez a Fernardinho hogy kerül ide???
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 878
a francia meccsenbejött a francia és belga WNemár... Még az utolsó percessel sem jött? 😕
de hiányzott 1 szöglet...
Tactful Cactus
kristóf17
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Vallonok kinek szurkolnak majd?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
bejött a francia és belga WNemár... Még az utolsó percessel sem jött? 😕
de hiányzott 1 szöglet...
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Na egy jó francia-belga meccs....mit érezhet most bajerzsóti? 😀
több mint 6 éve
Hazard azért beárazta a "Coutinho a világ legdrágább játékosa" kérdést szépen 😀 Courtois meg szerintem élete meccsét hozta.nem árazta be.
MarioAna
Cou soha nem is volt a legdrágább játékos.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
brazilok tényleg a belgákkal vannakBe vannak avatva a Soros tervbe, na azért.
Löfli
több mint 6 éve
Ezaz. A belgakat nagyon szeretem, az angolokat imadom. Johet a belga-angol donto es egy 6:9-es meccs, Kane lo hetet.Sajnos a belgáknál van néhány embsr akik miatt nehéz lenne nekik drukkolnom, de a francicák se sokkal jobb....
Stez
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 878
bejött a francia és belga Wde hiányzott 1 szöglet...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Ezaz. A belgakat nagyon szeretem, az angolokat imadom. Johet a belga-angol donto es egy 6:9-es meccs, Kane lo hetet.de ha a belgák nyernek, tulajdonképpen akkor is coming home, nem? 😀
Stez
több mint 6 éve
Khm, na miért estek valójában ki a brazilok? #jinxtriadStrikesAgianKi szerint nem 50-50% ez a meccs az esélyeket tekintve?Szerintem. Valahogy be fogják húzni a brazilok.
Vrij6
iktriad
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Az utóbbi 3 vb-hez hasonlóan most is Európa uralja a tornát. Ennek megfelelően a a 48-as bővítésnél természetesen Ázsia, Afrika és Észak-Amerika kerül előtérbe, mert megérdemlik.
több mint 6 éve
bírom, hogy meccs végén mennyien eltakarják a szájukat, mintha hagyma-csípőssel kérték volna a gyrost
több mint 6 éve
Ezaz. A belgakat nagyon szeretem, az angolokat imadom. Johet a belga-angol donto es egy 6:9-es meccs, Kane lo hetet.fene az ízlésed
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Europe power!www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv