Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Ezaz. A belgakat nagyon szeretem, az angolokat imadom. Johet a belga-angol donto es egy 6:9-es meccs, Kane lo hetet.
több mint 6 éve
Yuheeeee 😀 ⚽
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Europe power!
több mint 6 éve
Chelsea-ben szerintem nagyon hangulatfüggő, Conte első évében nagyon király volt, tavaly már többször éreztem, hogy nem igazán izgatja az eredményHazardot sem láttam még ilyen hasznosan játszaniAkkor nem lattad sokszor a Chelsea-ben...
Chargers LT
Stez
több mint 6 éve
bakker ez mit művelhet a tetkószalonban?Szerintem a szeme se rebben. Csak a pályán tör rá a részbe róla elnevezett Lazovic-Neymar kór
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Fast & Furious WillieGyors legyél.Neymar bazdmeg te egy szúnyogcsípéstől is a balesetin kötsz majd ki egyszee.Majd meglátogatom
kishaszi
Fast Willie
Különben feldobja magát, téged meg lesittelnek gyilkossági kísérletért.
kishaszi
több mint 6 éve
Hazardot sem láttam még ilyen hasznosan játszaniAkkor nem lattad sokszor a Chelsea-ben...
Chargers LT
több mint 6 éve
Gyá 😀 a kapzs is MVP
több mint 6 éve
Fölé ment volna
több mint 6 éve
Gyors legyél.Neymar bazdmeg te egy szúnyogcsípéstől is a balesetin kötsz majd ki egyszee.Majd meglátogatom
kishaszi
Fast Willie
Különben feldobja magát, téged meg lesittelnek gyilkossági kísérletért.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
bakker ez mit művelhet a tetkószalonban?Altatják. Ha Neymarra gondolsz.
Tactful Cactus
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
bakker ez mit művelhet a tetkószalonban?neki még a tetkót is altatva
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Hazardot sem láttam még ilyen hasznosan játszanivégre motiválja valami...
Chargers LT
több mint 6 éve
Hazard hihetetlen, ahogy fedezi a lasztit.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Hazardot sem láttam még ilyen hasznosan játszani
több mint 6 éve
Hazard a meccs embere
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 878
bakker ez mit művelhet a tetkószalonban?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Hát ennek annyi...
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Neymar bazdmeg te egy szúnyogcsípéstől is a balesetin kötsz majd ki egyszee.Majd meglátogatom
kishaszi
több mint 6 éve
Neymárnak már akkor se fújnám be, ha amúgy jogos lenne.
több mint 6 éve
Neymar bazdmeg te egy szúnyogcsípéstől is a balesetin kötsz majd ki egyszee.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Kislany, megint eszi, amit fozott. A jatekvezetok mar zsigerbol tovabbot intenek.
több mint 6 éve
a non plus ultra az lenne ha egy ilyet befújnának utána meg Neymar kihagyná a tizit XD
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Hagyjuk már 😀