NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
Hát ezaz, azért baj, hogy ez nem derül ki, ahogy ender hozzászólása is jelziSzerintem a Nolan féle Batman trilógia, főleg A sötét lovag van nagyon lenn.szerintem az nem az a batman
A Vissza a jövőbe 2 is lehetne feljebb, nekem még az is nagy favorit.
zacknorb
hanem a keaton-keaton-kilmer
(hozzáteszem az első keatonos a legjobb batman film szóval nem értem a pontozását 😀)
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Szerintem a Nolan féle Batman trilógia, főleg A sötét lovag van nagyon lenn.szerintem az nem az a batman
A Vissza a jövőbe 2 is lehetne feljebb, nekem még az is nagy favorit.
zacknorb
hanem a keaton-keaton-kilmer
(hozzáteszem az első keatonos a legjobb batman film szóval nem értem a pontozását 😀)
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Meg azért van itt néhány kérdés: melyik SW triológia van itt pontozva, melyik Xmen, melyik Batman, Superman, Planet of The Apes?Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.Szerintem teljesen jó, van 63 film, én max 4-5-öt értékelnék szignifkánsan másképp (értsd mondjuk 2-3 ponttal alacsonyabban/magasabban) - nekem a JP1 (túl alacsony), és a DH2 (túl magas) a két leginkább kilógó példa... de nyilván mindenki másba fog belekötni 😊
Dzsokijuing
Igor
több mint 2 éve
Szerintem a Nolan féle Batman trilógia, főleg A sötét lovag van nagyon lenn.A Vissza a jövőbe 2 is lehetne feljebb, nekem még az is nagy favorit.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Terminator 2 volt ami folytatásként vita nélkül ütötte az elsőt.Csak effektekben és giccs mennyiségben 😀 Történet, karakterek (az a kölyök, atyavilág) gyengébbek.
ozibozi
több mint 2 éve
Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.Szerintem teljesen jó, van 63 film, én max 4-5-öt értékelnék szignifkánsan másképp (értsd mondjuk 2-3 ponttal alacsonyabban/magasabban) - nekem a JP1 (túl alacsony), és a DH2 (túl magas) a két leginkább kilógó példa... de nyilván mindenki másba fog belekötni 😊
Dzsokijuing
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Terminator 2 volt ami folytatásként vita nélkül ütötte az elsőt.
több mint 2 éve
A Mad Max 2 az 10/10-es film, és punktum!iszonyat sok bajom van azzal is, de a 7/10 jár neki (szóval jó)
Go Vikings!
több mint 2 éve
A Mad Max 2 az 10/10-es film, és punktum!
több mint 2 éve
Szerintem nézhetetlen, filmnek is alig-alig nevezhető valami az eredeti Mad Max 😄Az első a legjobb, a második elviselhető, a többi paródiája az apokaliptikus filmeknek.Abban a Harag útja a legjobb.Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.Ezt én is pont tegnap láttam. Elég sántítós a dolog, de legalább eszembe jutott, hogy a Mad Max 2-t meg akartam nézni 😀
Dzsokijuing
dugo93
Dzsokijuing
ender1112
És a Keresztapák is unalmas, borzasztóan túlértékelt alkotások.
Tudom, ízlések és pofonok ☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
az első mad max közel nézhetetlenAz első a legjobb, a második elviselhető, a többi paródiája az apokaliptikus filmeknek.Abban a Harag útja a legjobb.Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.Ezt én is pont tegnap láttam. Elég sántítós a dolog, de legalább eszembe jutott, hogy a Mad Max 2-t meg akartam nézni 😀
Dzsokijuing
dugo93
Dzsokijuing
ender1112
több mint 2 éve
Az első a legjobb, a második elviselhető, a többi paródiája az apokaliptikus filmeknek.Abban a Harag útja a legjobb.Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.Ezt én is pont tegnap láttam. Elég sántítós a dolog, de legalább eszembe jutott, hogy a Mad Max 2-t meg akartam nézni 😀
Dzsokijuing
dugo93
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.Hádde a Reszkessetek betörők hunmarad 😛😁?
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.a Pusher trilógia a legjobb. ott még a 3. rész is jó.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/409003774_24220097254300918_2708320810883688378_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=c42490&_nc_ohc=8rrYfUN3UhYAX_HDwBY&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBgmdxJPuiPjTu1PrjCN4YaP7SSNCkMnafZrHpjjwJdwQ&oe=6576C154
Dzsokijuing
buhloone mindstate
több mint 2 éve
De az nem része a trilógiának. 😊Abban a Harag útja a legjobb.Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.Ezt én is pont tegnap láttam. Elég sántítós a dolog, de legalább eszembe jutott, hogy a Mad Max 2-t meg akartam nézni 😀
Dzsokijuing
dugo93
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Abban a Harag útja a legjobb.Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.Ezt én is pont tegnap láttam. Elég sántítós a dolog, de legalább eszembe jutott, hogy a Mad Max 2-t meg akartam nézni 😀
Dzsokijuing
dugo93
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.Ezt én is pont tegnap láttam. Elég sántítós a dolog, de legalább eszembe jutott, hogy a Mad Max 2-t meg akartam nézni 😀
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
tapolcaimedia.hu/2022/10/elrontott-horror-rendoroket-kellett-hivni-a-tapolcai-moziba-egy-banda-miatt/
több mint 2 éve
Megnéztem én is a Napcsit. Bárcsak ne tettem volna. David Scarpa kapd be a .....-t.
több mint 2 éve
Na, megneztem a napoleon-t is. Trefa. Csuful mellelottek ezzel a produkcióval.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
passz, ha tudok valamit, megírom 😊tudja valaki itthon miért nincs tervben a Gojira -1.0 moziba kerülése?volt bármelyik Toho's godzilla itthon moziban?
Fontos_Vidra
szerintem nem, és így nincs fix forgalmazó
ha tippelnem kellene épp megy a bírkózás hogy ki kapja meg
de @Löfli valszeg jobban tudja
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Itten van az új Godzilla x Kong: The New Empire - 2024:A trailer végén a mozgás, mint ahogy a nyitókép is mutatja, kicsit fura, de hátha addig még csiszolnak rajta.
www.youtube.com/watch?v=lV1OOlGwExM
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Egy baj volt vele, az utolsó 20 perc. Vagy nem vették be amit be kellett volna, vagy túl sokat kaptak belőle.Nem mindenkinek jött be anno, de speciel nekem igen 😊arra a polcra teszem mint az idei creator-t
www.youtube.com/watch?v=GIfNH5qQCbY
Go Vikings!
nem igazán adott hozzá semmi újat a sci fikhez
viszont amit akart azt faszán megcsinálta
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Nem mindenkinek jött be anno, de speciel nekem igen 😊arra a polcra teszem mint az idei creator-t
www.youtube.com/watch?v=GIfNH5qQCbY
Go Vikings!
nem igazán adott hozzá semmi újat a sci fikhez
viszont amit akart azt faszán megcsinálta