NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
60
8
2:15, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
Gyűjtők pontokat, aztán küldök 😉Engem nem szeretnek, mikor én kertem senki nem adott 😕 😀Nem ismerem, de megnézem. Időközben pedig kaptam meghívót is 😊Sziasztok.Diablotorrent?
Nincs valakinek egy felesleges ncore meghívója
steelwolf
KeyG
steelwolf
Toca
több mint 2 éve
Engem nem szeretnek, mikor én kertem senki nem adott 😕 😀Nem ismerem, de megnézem. Időközben pedig kaptam meghívót is 😊Sziasztok.Diablotorrent?
steelwolf
KeyG
steelwolf
több mint 2 éve
Nem ismerem, de megnézem. Időközben pedig kaptam meghívót is 😊Sziasztok.Diablotorrent?
steelwolf
KeyG
több mint 2 éve
American underdogZachary Levi hozza a minimumot ami elfogadható, Dennis Quaid jó, Anna Paquin továbbra is idegesítő és rohadtul zavaró
a történet fókusza nemtom hogy ideális-e, de összességében rendben van
a meccseken az archív felvételek TV-s bevágása kifejezetten jó volt
1x nézhető sportfilm, de soha rosszabb sportfilmet
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
nemtom mennyire volt ez ő, és mennyire test dublőrhát a No Hard Feelings elég szar lett1x nézhető. Lawrence meg bevállalta, ha már fél világ látta az amatőr nude képeit, akkor nagyvásznon is megmutatja magát teljesen pőrén, már ezért megéri megnézni. 😊
Lawrence nem rossz, de a srác és a szülei borzalmasak, az operatőri munka se az igazi
cserébe a történet is szar a viccek 90%a meg nem ül
Negritis, a vajda
Go Vikings!
több helyről hallottam hogy 1x nézhető, sztem arra is alkalmatlan
bánom hogy nem haverokkal néztük pilás közbe
több mint 2 éve
hát a No Hard Feelings elég szar lett1x nézhető. Lawrence meg bevállalta, ha már fél világ látta az amatőr nude képeit, akkor nagyvásznon is megmutatja magát teljesen pőrén, már ezért megéri megnézni. 😊
Lawrence nem rossz, de a srác és a szülei borzalmasak, az operatőri munka se az igazi
Negritis, a vajda
Ha meg vicces filmet akarsz nézni, a Lacheau tesók minden évben összedobnak valami marhaságot, idén ez az Alibi.com második része, ha csak fele olyan vicces mint az előző filmjük, a Badman volt, már megéri megnézni.
több mint 2 éve
hát a No Hard Feelings elég szar lettLawrence nem rossz, de a srác és a szülei borzalmasak, az operatőri munka se az igazi
több mint 2 éve
Sziasztok.Diablotorrent?
steelwolf
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Sziasztok.Nincs valakinek egy felesleges ncore meghívója
több mint 2 éve
www.hollywoodreporter.com/news/general-news/skydance-animation-leaves-apple-for-netflix-pact-1235621915/
több mint 2 éve
At the film’s premiere, Osage language consultant Christopher Cote shares his complicated feelings about #KillersOfTheFlowerMoon pic.twitter.com/DKR0KcsLTs
— The Hollywood Reporter (@THR) October 17, 2023
több mint 2 éve
www.sorozatjunkie.hu/2023/07/20/az-elso-alien-sorozatos-promokep/Jövőre lesz új alien film! Ridley Scott már látta! 😊scott szerint a covenant is jó ...
hu.ign.com/untitled-alien-movie-fede-alvarez/90600/news/ridley-scott-mar-latta-az-uj-alien-filmet-es-el-is-mondta-rola-kendozetlen-velemenyet-amelyre-a-rend
Nandito
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Jövőre lesz új alien film! Ridley Scott már látta! 😊scott szerint a covenant is jó ...
hu.ign.com/untitled-alien-movie-fede-alvarez/90600/news/ridley-scott-mar-latta-az-uj-alien-filmet-es-el-is-mondta-rola-kendozetlen-velemenyet-amelyre-a-rend
Nandito
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=_FMulgkArnw
több mint 2 éve
Jövőre lesz új alien film! Ridley Scott már látta! 😊hu.ign.com/untitled-alien-movie-fede-alvarez/90600/news/ridley-scott-mar-latta-az-uj-alien-filmet-es-el-is-mondta-rola-kendozetlen-velemenyet-amelyre-a-rend
Music City Miracle
több mint 2 éve
vasárnap találtuk ki haverokkal és így is alig volt jegy márEgy józan férfiBaszki erre pont akartam menni/igaz ütközött egy másik programmal... de ha ilyen random filmhetezel (skandináv is van/volt?), máskor szólj.
Koreai filmhét van, érdekesnek tűnt a film és időben is jól jött ki
(2 ivó filmes haverral néztük)
Az akció jó, a karakterek ülnek, motiváció rendben, Zene passzol
Semmi igazán egyedi nincs benne de nagyon jól van összerakva
Akit érdekel sztem a 90 körüli percet megéri
youtu.be/DhOiuEnxXwk?si=OagAPaKHxZePo1jJ
Negritis, a vajda
De akkor azért világmegváltó filmről nem maradtam le...
Igor
több mint 2 éve
Egy józan férfiBaszki erre pont akartam menni/igaz ütközött egy másik programmal... de ha ilyen random filmhetezel (skandináv is van/volt?), máskor szólj.
Koreai filmhét van, érdekesnek tűnt a film és időben is jól jött ki
Negritis, a vajda
De akkor azért világmegváltó filmről nem maradtam le...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Egy józan férfiKoreai filmhét van, érdekesnek tűnt a film és időben is jól jött ki
több mint 2 éve
A 3 az Fincher film szóval nem meglepő és szerintem is a legjobb.Az alap, hogy az első két rész klasszikus, a többi meg csak bővíti a részek sorát.Nekem az Alien3 a kedvencem, az a legkomorabb, legkomolyabb, nem tipikus horror/sci-fi zsánerfilm, hanem inkább egy mélyebb akció/dráma, ezt érzem a legtartalmasabbnak, ebben van a legtöbb kidolgozott, nem csak felszínes karakter, fasza mellékszereplők, stb.
Nandito
A 4-es meg a legbadassabb, legzorallabb, legszórakoztatóbb rész, amit leural Jeunet zsenije, ötleti, és tele van fasza jelenetekkel, beszólásokkal, ez a leglátványosabb.
Nálam 3-4-2-1 a sorrend. Az első rész gyakorlatilag egy egyhelyszínes kamarahorror, sok eredeti ötlet nincs benne, leszámítva magát az alient.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Az alap, hogy az első két rész klasszikus, a többi meg csak bővíti a részek sorát.Nekem az Alien3 a kedvencem, az a legkomorabb, legkomolyabb, nem tipikus horror/sci-fi zsánerfilm, hanem inkább egy mélyebb akció/dráma, ezt érzem a legtartalmasabbnak, ebben van a legtöbb kidolgozott, nem csak felszínes karakter, fasza mellékszereplők, stb.
Nandito
A 4-es meg a legbadassabb, legzorallabb, legszórakoztatóbb rész, amit leural Jeunet zsenije, ötleti, és tele van fasza jelenetekkel, beszólásokkal, ez a leglátványosabb.
Nálam 3-4-2-1 a sorrend. Az első rész gyakorlatilag egy egyhelyszínes kamarahorror, sok eredeti ötlet nincs benne, leszámítva magát az alient.
több mint 2 éve
Az Alien 3 nem volt rossz, volt egy hangulata.A 4-es közel olyan jó, mint a 2-es (az 1-es messze a legjobb), ill a 3-as se lenne rossz, csak nincs semmi értelme, a történet nem halad előre semmit. Az utána jövők katasztrofálisak.Fuhh, a Covenantban volt a furulyázgató android? Az volt mindennek a legalja bazzeg.Én szívesen leírom, mert imádom az alien univerzumot. 😊 A Prometheus elején, amikor elpusztítja magát a nagy fehér lény, azzal teremti meg az életet a Földön. Valószínűleg többször visszajártak a Földre, ezért vannak a bolygórajzok. Ahová a küldetés megy, az a bolygó valószínűleg egy kísérleti bolygó, és az egyik kísérlet balul sült el, ami miatt az ott lévő Teremtők meghaltak egy kivételtől eltekintve. Bár Ridley Scott szerint nem alien filmet akart, de az utalások mégis azt mutatják, hogy kezdetleges alienek nyírhatták ki őket. A Teremtők valószínűleg ki akarták irtani az emberiséget, mert az emberiség is egy kísérlet lehetett, illetve amikor az egyetlen Teremtőt felébresztik, akkor az utazási célnál ugye a Föld jelent meg. És hogy miért akarták kinyírni az emberiséget? Mert elegük lett a viselkedésükből. A Teremtő felébresztéskor az a pár ember durván vitatkozik, amiből látja, hogy nem változott semmi, mehet az elpusztítás. Én így láttam a filmet, illetve nagyrészt ezeket olvastam is össze róla. Az emberi küldetés mögött az öreg Weyland állt, aki az örök élet titkát kutatta, de ez gondolom érthető volt. A robotot ne kérdezd, annak a viselkedését nem tudtam megfejteni... Amúgy tele van hülyeségekkel a film, emiatt egyébként nem kedvelem ezt a részt. 😊szoval nincs nagy osszefugges a tortenekben?nincs egy nagy kerek tortenete a korai alien filmeknek es ennek a kettone + a predatorosnak?En mint nagy filmes..predátorok csak a 2 avp film alapján vannak benne
Megneztem a prometheust...
De nem akarom vegigszenvedni a kovetkezo reszt.
Vki aki otthon van a temaban leirna mi a megfejtes ha egyaltalan van.
Szoval alien predator alkotok haromszog mikent nez ki?😀
YoungZeeZee
az alien:covenant egy iszonyat fos film lett sajnos
a prometheust én szeretem, de nem tartom túl jónak
Negritis, a vajda
ki kit teremtett, miert es hogyan? pl az embereket miert akartak elpusztitani?
vagy ne menjek bele ennyire? 😀
YoungZeeZee
A Covenant teljesen más stílusú, abban is vannak hülyeségek, viszont sokkal több benne az akció. A szereplők csak részben egyeznek meg, illetve annak sincs normális vége, mert trilógiát terveztek, csak kifulladt a dolog. Amúgy Scott a nézők nyomására kukázta ki a Prometheus formabontó ötletét (mert szerintem az volt, csak a kivitelezés nem annyira sikerült), így lett belőle végül egy véres, és olykor komolytalan akciófilm. A trilógia zárásakor kellett volna egyébként eljutni A nyolcadik utas: a Halál kezdetéhez.
Rem érthetően írtam le mindent. Ha a Covenantot továbbra sem akarod megnézni, akkor leírom annak a tartalmát is. 😊
Nandito
Amúgy meg az Alien az a '79-es meg a '86-os, a többi kamu 😊
warr_b
ender1112
A 4-et moziban neztem, az eleg szorakoztato volt, igaz vegen az az ember/alien hibrid otlet eleg gaz lett, de osszessegeben okes volt emlekeim szerint.
A 2010-es Antal Nimrod fele Ragadozok szerintem jo lett, az utana jovoket nem lattam.
A Prometheust nagyon vartam, de istenem h az mekkora csalodas lett.
A koncepcioja viszont otletes es van benne fantazia, de a film borzalmasan gagyi lett.
Az utana levot meg be kell potolnom, de felek tole h szenvedos lesz.
több mint 2 éve
plusz Magyarázat mindenre, az utóbbi évek legfontosabb magyar filmje, nézzétek meg!Lehet hogy sok embert el kell szomorítsak, de én nem kajáltam igazán, és ezt a legfontosabb magyar film hypeot se értem
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A 4-es közel olyan jó, mint a 2-es (az 1-es messze a legjobb), ill a 3-as se lenne rossz, csak nincs semmi értelme, a történet nem halad előre semmit. Az utána jövők katasztrofálisak.Fuhh, a Covenantban volt a furulyázgató android? Az volt mindennek a legalja bazzeg.Én szívesen leírom, mert imádom az alien univerzumot. 😊 A Prometheus elején, amikor elpusztítja magát a nagy fehér lény, azzal teremti meg az életet a Földön. Valószínűleg többször visszajártak a Földre, ezért vannak a bolygórajzok. Ahová a küldetés megy, az a bolygó valószínűleg egy kísérleti bolygó, és az egyik kísérlet balul sült el, ami miatt az ott lévő Teremtők meghaltak egy kivételtől eltekintve. Bár Ridley Scott szerint nem alien filmet akart, de az utalások mégis azt mutatják, hogy kezdetleges alienek nyírhatták ki őket. A Teremtők valószínűleg ki akarták irtani az emberiséget, mert az emberiség is egy kísérlet lehetett, illetve amikor az egyetlen Teremtőt felébresztik, akkor az utazási célnál ugye a Föld jelent meg. És hogy miért akarták kinyírni az emberiséget? Mert elegük lett a viselkedésükből. A Teremtő felébresztéskor az a pár ember durván vitatkozik, amiből látja, hogy nem változott semmi, mehet az elpusztítás. Én így láttam a filmet, illetve nagyrészt ezeket olvastam is össze róla. Az emberi küldetés mögött az öreg Weyland állt, aki az örök élet titkát kutatta, de ez gondolom érthető volt. A robotot ne kérdezd, annak a viselkedését nem tudtam megfejteni... Amúgy tele van hülyeségekkel a film, emiatt egyébként nem kedvelem ezt a részt. 😊szoval nincs nagy osszefugges a tortenekben?nincs egy nagy kerek tortenete a korai alien filmeknek es ennek a kettone + a predatorosnak?En mint nagy filmes..predátorok csak a 2 avp film alapján vannak benne
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
A Covenant teljesen más stílusú, abban is vannak hülyeségek, viszont sokkal több benne az akció. A szereplők csak részben egyeznek meg, illetve annak sincs normális vége, mert trilógiát terveztek, csak kifulladt a dolog. Amúgy Scott a nézők nyomására kukázta ki a Prometheus formabontó ötletét (mert szerintem az volt, csak a kivitelezés nem annyira sikerült), így lett belőle végül egy véres, és olykor komolytalan akciófilm. A trilógia zárásakor kellett volna egyébként eljutni A nyolcadik utas: a Halál kezdetéhez.
Rem érthetően írtam le mindent. Ha a Covenantot továbbra sem akarod megnézni, akkor leírom annak a tartalmát is. 😊
Nandito
warr_b
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 410
Koszi a leirast, igy azert kerek.Igen, a furulyázás abban van. 😀 Azon én is kibuktam, viszont amikor a végén a lénnyel csatáznak, az a rész szerintem baromi jó volt!Fuhh, a Covenantban volt a furulyázgató android? Az volt mindennek a legalja bazzeg.Én szívesen leírom, mert imádom az alien univerzumot. 😊 A Prometheus elején, amikor elpusztítja magát a nagy fehér lény, azzal teremti meg az életet a Földön. Valószínűleg többször visszajártak a Földre, ezért vannak a bolygórajzok. Ahová a küldetés megy, az a bolygó valószínűleg egy kísérleti bolygó, és az egyik kísérlet balul sült el, ami miatt az ott lévő Teremtők meghaltak egy kivételtől eltekintve. Bár Ridley Scott szerint nem alien filmet akart, de az utalások mégis azt mutatják, hogy kezdetleges alienek nyírhatták ki őket. A Teremtők valószínűleg ki akarták irtani az emberiséget, mert az emberiség is egy kísérlet lehetett, illetve amikor az egyetlen Teremtőt felébresztik, akkor az utazási célnál ugye a Föld jelent meg. És hogy miért akarták kinyírni az emberiséget? Mert elegük lett a viselkedésükből. A Teremtő felébresztéskor az a pár ember durván vitatkozik, amiből látja, hogy nem változott semmi, mehet az elpusztítás. Én így láttam a filmet, illetve nagyrészt ezeket olvastam is össze róla. Az emberi küldetés mögött az öreg Weyland állt, aki az örök élet titkát kutatta, de ez gondolom érthető volt. A robotot ne kérdezd, annak a viselkedését nem tudtam megfejteni... Amúgy tele van hülyeségekkel a film, emiatt egyébként nem kedvelem ezt a részt. 😊szoval nincs nagy osszefugges a tortenekben?nincs egy nagy kerek tortenete a korai alien filmeknek es ennek a kettone + a predatorosnak?En mint nagy filmes..predátorok csak a 2 avp film alapján vannak benne
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Nandito
warr_b
Az alap, hogy az első két rész klasszikus, a többi meg csak bővíti a részek sorát.
Nandito
ezt utalom a mai filmekben/sorozatokban
van egy terv aztan kasza ha nem ugy alakul.
nem kedvelem a nyitott vegeket.
a conventet meg lehet megnezem..😊
több mint 2 éve
Igen, a furulyázás abban van. 😀 Azon én is kibuktam, viszont amikor a végén a lénnyel csatáznak, az a rész szerintem baromi jó volt!Fuhh, a Covenantban volt a furulyázgató android? Az volt mindennek a legalja bazzeg.Én szívesen leírom, mert imádom az alien univerzumot. 😊 A Prometheus elején, amikor elpusztítja magát a nagy fehér lény, azzal teremti meg az életet a Földön. Valószínűleg többször visszajártak a Földre, ezért vannak a bolygórajzok. Ahová a küldetés megy, az a bolygó valószínűleg egy kísérleti bolygó, és az egyik kísérlet balul sült el, ami miatt az ott lévő Teremtők meghaltak egy kivételtől eltekintve. Bár Ridley Scott szerint nem alien filmet akart, de az utalások mégis azt mutatják, hogy kezdetleges alienek nyírhatták ki őket. A Teremtők valószínűleg ki akarták irtani az emberiséget, mert az emberiség is egy kísérlet lehetett, illetve amikor az egyetlen Teremtőt felébresztik, akkor az utazási célnál ugye a Föld jelent meg. És hogy miért akarták kinyírni az emberiséget? Mert elegük lett a viselkedésükből. A Teremtő felébresztéskor az a pár ember durván vitatkozik, amiből látja, hogy nem változott semmi, mehet az elpusztítás. Én így láttam a filmet, illetve nagyrészt ezeket olvastam is össze róla. Az emberi küldetés mögött az öreg Weyland állt, aki az örök élet titkát kutatta, de ez gondolom érthető volt. A robotot ne kérdezd, annak a viselkedését nem tudtam megfejteni... Amúgy tele van hülyeségekkel a film, emiatt egyébként nem kedvelem ezt a részt. 😊szoval nincs nagy osszefugges a tortenekben?nincs egy nagy kerek tortenete a korai alien filmeknek es ennek a kettone + a predatorosnak?En mint nagy filmes..predátorok csak a 2 avp film alapján vannak benne
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Nandito
warr_b
Az alap, hogy az első két rész klasszikus, a többi meg csak bővíti a részek sorát.
Music City Miracle