NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 620
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
felkerült youtubera is egy rakás magyar klasszikuswww.youtube.com/user/kulturkincs/videos
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Egyik kedvenc filmem a Pusztító, jó karakterek, jó dumák, kibaszott jó poszter.Gyanus h mikor mondja hogy iden elmarad a karacsony, azt betolta spontan es meghagytakAzt a filmet mindenki tök komolyan vette, Rickman meg poénra vette és széttrollkodta 😀a pusztito abszolut egy jo film.Ma megnézettem A pusztítót az asszonnyal. Asszem ő nem jön majd a moziba. 😃pedig jön a folytatása
Hanni
imádom a filmet minden gagyisága ellenére
amúgy aki szereti a Sharknado jellegű filmeket
nézze meg a Lavalantulát
viszont a Check Point-t 2017ből senkinek se ajánlom
Negritis
tegnap este ment a robin hood, freemannel costnerrel az is teljesen rendben van ennyi ido utan is.
nem vagyok egy filmet elemzo szemely, de Alan Rickman sztem paradesan jatszik ebben a filmben.
ZoliMP
warr_b
ZoliMP
Az nemtom megvan-e, de Snipesnak mondták, hogy "lassabban" verekedjen, mert nem látszanak a mozdulatok...faszi amúgy feketeöves...
A Robin Hood meg tök jól meg lett csinálva, nemhiába blockbuster a film. Itt is jó szereplőgárdát hoztak össze és ült is, Bryan Adams zenéje meg telitalálat.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 413
Nem reg olvastam h az orszaguti diszko milyem nagy bukas volt.arany malna stb..most megy ujra a moziverzumon.meg mindig azt mondom h korrekt film.sima akcio.
több mint 5 éve
Kegyetlen rossz lett a Capone.Rendesen szenvedtem míg vége lett.
Borzalmas
több mint 5 éve
Hú mekkora film volt mindkettő (akinek úgy ismerősebb a Vaskabátok és a Haláli hullák hajnala). Kár, hogy azóta lejtmenetben vannak, és inkább az egyéni karrierre koncentrálnak.a Scott Pilgrim-et akarom még megnézniHot Fuzzen ezt a filmet nagyon adom es igazad van a hatar nem jo a ket stilus kozott, illetve sztem hosszu is bar csak 115 perc.
haver választása volt, a Shaun of the Dead szerintem egy jobb film
bár ez is elég beteg, főleg az akció orgia a végén
a gond hogy nem jól egyensúlyozik a paródia-komoly film határon
Negritis
Van egy 3. filmjuk is ami a The World's End es 2013-as
ZoliMP
meg a Baby Driver-t újra
főleg Edgar Wright miatt nézem a filmeket amúgy
Simon Pegg-Nick frost dinamika működik amúgy
Negritis
Amúgy ha már vígjáték, az Andy Samberg (Brooklyn 99) féle paródia filmek baromira jók 😊
Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással) (2016)
www.imdb.com/title/tt3960412/?ref_=nm_flmg_act_22
A gyógyszer útja (2017)
www.imdb.com/title/tt5886510/?ref_=nm_flmg_act_12
7 nap a pokolban (2015)
www.imdb.com/title/tt3895884/?ref_=nm_flmg_act_27
több mint 5 éve
a Scott Pilgrim-et akarom még megnézniHot Fuzzen ezt a filmet nagyon adom es igazad van a hatar nem jo a ket stilus kozott, illetve sztem hosszu is bar csak 115 perc.
Negritis
ZoliMP
meg a Baby Driver-t újra
főleg Edgar Wright miatt nézem a filmeket amúgy
Simon Pegg-Nick frost dinamika működik amúgy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 413
Hot Fuzzen ezt a filmet nagyon adom es igazad van a hatar nem jo a ket stilus kozott, illetve sztem hosszu is bar csak 115 perc.
Negritis
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
Aladdin 3 - Tolvajok fejedelmeuh gyerekként láttam utoljára, haver volt itt menyasszonyával úgyhogy néztünk egy mesét
és bár nem rossz, de a dalok nem ülnek annyira valamint az animáció is sokszor "lusta"
a történet bugyuta
Hot Fuzz
több mint 5 éve
Tom Hardys Capone film fent van a videótékában!
több mint 5 éve
Ezt a Bad Boys részt is kár volt leforgatni.Oh van ennnel sok rosszabb film. Na a következő részeket azokat már én is sajnálom majd.
#JC6
több mint 5 éve
Ezt a Bad Boys részt is kár volt leforgatni.
több mint 5 éve
martial club-s srácok is szerepelnek benne (youtube csatorna)www.youtube.com/watch?v=KAqqyPuovNY
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=uT15kycq-3I
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 413
Gyanus h mikor mondja hogy iden elmarad a karacsony, azt betolta spontan es meghagytakAzt a filmet mindenki tök komolyan vette, Rickman meg poénra vette és széttrollkodta 😀a pusztito abszolut egy jo film.Ma megnézettem A pusztítót az asszonnyal. Asszem ő nem jön majd a moziba. 😃pedig jön a folytatása
Hanni
nézze meg a Lavalantulát
Negritis
tegnap este ment a robin hood, freemannel costnerrel az is teljesen rendben van ennyi ido utan is.
nem vagyok egy filmet elemzo szemely, de Alan Rickman sztem paradesan jatszik ebben a filmben.
ZoliMP
warr_b
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
Hú, de baromira rossz ez a vágyak szigete 😀
több mint 5 éve
Rickman kb mindenben jó
több mint 5 éve
Azt a filmet mindenki tök komolyan vette, Rickman meg poénra vette és széttrollkodta 😀a pusztito abszolut egy jo film.Ma megnézettem A pusztítót az asszonnyal. Asszem ő nem jön majd a moziba. 😃pedig jön a folytatása
Hanni
nézze meg a Lavalantulát
Negritis
ZoliMP

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 413
a pusztito abszolut egy jo film.Ma megnézettem A pusztítót az asszonnyal. Asszem ő nem jön majd a moziba. 😃pedig jön a folytatása
Hanni
nézze meg a Lavalantulát
Negritis
több mint 5 éve
Ma megnézettem A pusztítót az asszonnyal. Asszem ő nem jön majd a moziba. 😃pedig jön a folytatása
Hanni
nézze meg a Lavalantulát
több mint 5 éve
megnéztem a The Report, tetszett a film, ráadásul személyes vonal is van benne, mert találkoztam olyan emberrel, aki megjárta Gitmot és elmesélte az ott alkalmazott eljárásokat, de nem volt az a hűűű de nagy film. Driver mérsékelt volt, nem igazán jött át a szerepben, nem éreztem, hogy tényleg szívügye lett volna a dolog. De legalább megtudtam, hogy Daniel Jones nem csak irányítóként állja meg a helyét New Yorkban hanem 7000 oldalas jelentést is tud írni a CIA kínzás programjáról.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Ma megnézettem A pusztítót az asszonnyal. Asszem ő nem jön majd a moziba. 😃
több mint 5 éve
Pontosan.Így olvasva nem érted a filmet, neked ezt üzente 😁A koreai melyik kategória?Ehh, ezt a 12 év rabszolgaságot kikapcsoltuk a faszba másfél óra szenvedés után... az oscar díjas filmek továbbra sem jönnek be általában 😂mert a jó oscar filmeket kell nézni és nem azokat, melyekről süt, hogy a díjazásukkal valamit üzenni akart az akadémia
warr_b
r.baggio
Mert se nem szórakoztató, se nem eredeti, se nem szól semmiről, vagy ha igen, nekem nem jött át az üzenete. Hogy beteg a világ? Koreában is? Vagy mit üzent vele az akadémia? Szabad a gazda.
Sobri Jóska
Chargers LT
Elárulod, hogy miről szólt, miért készült el, mi az üzenete?
több mint 5 éve
Így olvasva nem érted a filmet, neked ezt üzente 😁A koreai melyik kategória?Ehh, ezt a 12 év rabszolgaságot kikapcsoltuk a faszba másfél óra szenvedés után... az oscar díjas filmek továbbra sem jönnek be általában 😂mert a jó oscar filmeket kell nézni és nem azokat, melyekről süt, hogy a díjazásukkal valamit üzenni akart az akadémia
warr_b
r.baggio
Mert se nem szórakoztató, se nem eredeti, se nem szól semmiről, vagy ha igen, nekem nem jött át az üzenete. Hogy beteg a világ? Koreában is? Vagy mit üzent vele az akadémia? Szabad a gazda.
Sobri Jóska
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Kultfilm és örök minden szava.Szerintem sincs semmi gond a Kommandóval 😊pláne a commando, minden sor egy aranyköpésPar napja nagyot mentek a magyar filmes csatornak.a 80as évekből igazából az egysorosok miatt érdemes filmeket nézni. hatalmas dumák vannak azokban a filmekben.
A kommando - Swarci leggyengebb, leggagyibb filmje. GI JOE rajzfilm jellegu. Kicsikent tetszett, de most felnott fejjel nezve...bakker a foellenseg olyan puhos mint egy atlagos ember. Nem is ertem 😀
Amerikai Ninja - Ez sem olyan, mint a jo bor.
A vicc, hogy ezek a 80-as evekeben keszultek (kozepe / vege) es ekkor mar azert voltak jo filmek amikkel nincs is baj a mai napig sem ( halalos fegyver)
Persze egy filmnel sok minden szamit pl koltsegvetes, de azert naaaa 😀
ZoliMP
csebi
briareos
warr_b
Az, ahogy kezdődik, már azért megéri megnézni...
És amúgy is, Schwarzi megb@sz mindenkit, szóval csak jó lehet 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Mondjuk engem a te véleményed érdekelt volna írásos formában...youtu.be/ma1rD2OP85cDe nekem az jött le, hogy a csórók is ugyanolyan tróger, tufa, haszontalan, ostoba szarháziak, mint amennyire dekadensek, felelőtlenek, manipulálhatóak, ostobák a gazdagok, semmi erényt, követendő példát, erkölcsi magasságot nem mutattak, ráadásul maga a törtenet kb. egy Emberi százlábúba oltott Ocean’s Eleven némi Csúnya, gonosz bácsik feelinggel, ami ugye így egyben eleve gáz.pedig egyértelmű, mint a jokernek, az élősködőknek is a társadalmi különbségek, az egyre szélesebb "olló" és az ebből adódó konfliktusok a fő tematikájaA koreai melyik kategória?Ehh, ezt a 12 év rabszolgaságot kikapcsoltuk a faszba másfél óra szenvedés után... az oscar díjas filmek továbbra sem jönnek be általában 😂mert a jó oscar filmeket kell nézni és nem azokat, melyekről süt, hogy a díjazásukkal valamit üzenni akart az akadémia
warr_b
r.baggio
Sobri Jóska
emellett az üzenet nyilván az, hogy "Ázsia is létezik"
r.baggio
Szerinted egyáltalán különleges vagy kiemelkedő alkotás?
Nem az, hogy neked tetszett e, de filmszakmai szempontból.
Sobri Jóska
r.baggio