Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Smaug pusztaságának, hogy lett vége ? Csak kíváncsi vagyok hány oldal jut a könyvből az utolsó részre.
Nekem eddig tetszik amit művelnek a sorozattal. Nyilván nem lehet olyan korszakalkotó, mint az eredeti, de egész korrekten illeszkedik a mostani viszonyokhoz, mindezt úgy, hogy megtartja az előd értékeit.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
2 kaliber.Bejött!
több mint 12 éve
| nem feltétlen ! jelképezheti ez nem csak egy egyén hanem akár az "arctalan" közösség üzenetét is... || Ohh, értem. Minden világosabb lenne, ha a Mikkelsenre rálövő férfi alakja kirajzolódott volna. | BekiLenne egy kérdésem a Jagten (2012-es című film kapcsán ( www.imdb.com/title/tt2106476/):már valaki kérdezte (asszem Janek) ezt akkor is írtam sztem azt jelenti hogy : | figyelmeztetik hogy rajta tartják azért a szemüket | yooker
| A film végén mire mindenki elfelejti úgymond a történteket (1 évet ugrunk ugye a végén) Mikkelsen fia megkapja a nagyapja fegyverét és indul a vadászat. Mikkelsent majdnem lelövik a végén, de ki volt az, vagy milyen alak rajzolódott ki a végén? Hallucinált esetleg? Vagy volt utalás rá, hogy a srác nagyapja jópárszor elhibázott vadakat erre lett volna utalás? | Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
| Ohh, értem. Minden világosabb lenne, ha a Mikkelsenre rálövő férfi alakja kirajzolódott volna. |Lenne egy kérdésem a Jagten (2012-es című film kapcsán ( www.imdb.com/title/tt2106476/):már valaki kérdezte (asszem Janek) ezt akkor is írtam sztem azt jelenti hogy : | figyelmeztetik hogy rajta tartják azért a szemüket | yooker
| A film végén mire mindenki elfelejti úgymond a történteket (1 évet ugrunk ugye a végén) Mikkelsen fia megkapja a nagyapja fegyverét és indul a vadászat. Mikkelsent majdnem lelövik a végén, de ki volt az, vagy milyen alak rajzolódott ki a végén? Hallucinált esetleg? Vagy volt utalás rá, hogy a srác nagyapja jópárszor elhibázott vadakat erre lett volna utalás? | Beki
több mint 12 éve
Lenne egy kérdésem a Jagten (2012-es című film kapcsán ( www.imdb.com/title/tt2106476/):már valaki kérdezte (asszem Janek) ezt akkor is írtam sztem azt jelenti hogy : | figyelmeztetik hogy rajta tartják azért a szemüket |
több mint 12 éve
Nekem sem jött be a Sztálingrád, hosszú volt és csöpögős, de a CGI az nagyon ott volt. Csak kevés volt a csata. Pedig mennyire vártam basszus..JC6a csöpögősség már a spoileren is látszott sajnos...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lenne egy kérdésem a Jagten (2012-es című film kapcsán ( www.imdb.com/title/tt2106476/):| A film végén mire mindenki elfelejti úgymond a történteket (1 évet ugrunk ugye a végén) Mikkelsen fia megkapja a nagyapja fegyverét és indul a vadászat. Mikkelsent majdnem lelövik a végén, de ki volt az, vagy milyen alak rajzolódott ki a végén? Hallucinált esetleg? Vagy volt utalás rá, hogy a srác nagyapja jópárszor elhibázott vadakat erre lett volna utalás? |
több mint 12 éve
3 oldalra vissza nem láttam (bár mintha pont én írtam volna már róla 😀), szóóval...Moonrise kingdom... nekem bejött, nem kell CGI, meg blast egy jó filmhez 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Hobbit: Nem árul zsákbamacskát, azt kapod amit vársz, akinek az előző 4 tetszett annak ez is fog, főleg hogy szerintem jobb mint az előző.JayBNekem a film első félórája volt kuka. Minden mondat valami hihetetlen szájbarágós nagyotmondás volt. Aztán viszont beindult a sztori, és jó karakterek tűnnek fel, igaz mélységük közelében sincs a Gyűrűk ura filmekben látottaktól. Viszont néha volt pár olyan gagyin megoldott vágás, ami nálam film+ színvonalat idézett.
Mondjuk azért az durva, hogy Legolas mennyivel öregebb. Mint ahogy az is, hogy a törpök milyen minőségi talicskát használnak 😀
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Démonok közöttAz utolsó giccses 5 percet leszámítva, nagyon kellemes csalódás volt. Aki kedveli az ilyen "igaz történet"/ördögűzés cuccosokat az megnézheti.
több mint 12 éve
Hobbit: Nem árul zsákbamacskát, azt kapod amit vársz, akinek az előző 4 tetszett annak ez is fog, főleg hogy szerintem jobb mint az előző.
több mint 12 éve
A Frozen talán elmegy a lenti kínálatból, de valóban a nagy része szerinte is kuka.. ez van ez egy gyenge karácsony ilyen szempontbólIgorKislányos családoknak kézenfekvő választás. Minden szempontból egy tipikus Disney mesefilm: éneklős-ünnepis-kicsit Barbieworldös-aranyos. A klasszikusokat idézi.
több mint 12 éve
Elhunyt Peter O'Toole! 😕
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Nyehehee... frappáns szóviccc 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Azért a S/h/arkkörön jobban állnának a bimbók!nézd meg jobban a lavinacápa történetének rövid, itt vázolt krónikáját 😀CollapoMindig gyöngyszem amikor a 4D-s szőke a tudós, aki azért bikiniben is billeg egy sort... 😀CollapoNa, ezért nem lesz soha Sarki shark!
Ott a bikini nem lenne autentikus.laccoo74
több mint 12 éve
nézd meg jobban a lavinacápa történetének rövid, itt vázolt krónikáját 😀Mindig gyöngyszem amikor a 4D-s szőke a tudós, aki azért bikiniben is billeg egy sort... 😀CollapoNa, ezért nem lesz soha Sarki shark!
Ott a bikini nem lenne autentikus.laccoo74

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Mindig gyöngyszem amikor a 4D-s szőke a tudós, aki azért bikiniben is billeg egy sort... 😀CollapoNa, ezért nem lesz soha Sarki shark!
Ott a bikini nem lenne autentikus.
több mint 12 éve
az alábbi lehetőségeket mind kihagynátok?

és ezek bármilyen kombinációja!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Mindig gyöngyszem amikor a 4D-s szőke a tudós, aki azért bikiniben is billeg egy sort... 😀

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Hány bőrt lehet még szerencsétlen jószágokról lehúzni?
több mint 12 éve
De az igazi majd a Felhőcápa lesz, amint levadássza a gyanútlan sárkányrepülőket és bázisugrókat, majd gyorsan visszaúszik egy cumulus humilisbe.Sobri JóskaMegvan, Te írod ezeket a gyöngyszemeket... itt kérném, hogy a filmben a nagycsöcsű csajok lengessék csöcseiket tovább, esetleg fedetlenül is 😀

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
De az igazi majd a Felhőcápa lesz, amint levadássza a gyanútlan sárkányrepülőket és bázisugrókat, majd gyorsan visszaúszik egy cumulus humilisbe.
több mint 12 éve
Filmtörténet újabb gyöngyszeme. 😀BekiÉn a sharknado után ezen már meg se lepődök 😀
Lesz ez még így se!