Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
catattack
3 520
Aláírom, hogy drágább a produkció, mint ami a Film+-on meg szokott fordulni, de a sztori oda való. Maga az ötlet nagyon tetszik, de a sztori...Ez a Pacific Rim elég Film+ kategória... 😀catattackEzek szerint nem gyakran nézel Film+-ot 😀 Azért ez minőségi élmény volt, még ha maga a film nem is annyira jó.Shawn84
több mint 12 éve
Erre a célra meg is felel, de két dolgot nem értek. A Wolf of Wall Street 25-én jelenik meg, hogy lehet a listán? Illetve bármilyen szubjektív is, hogy lehet a Rusht kihagyni??? 😀a videót nem azért tettem be, hogy egy olyan szubjektív listán vitatkozzunk, aminél mondjuk meg lennék lepve, ha a 25-ből bárki is 10-nél több filmet látott volna, hanem mert egész jól van megcsinálva, és biztos van közte olyan új cím, mely felkelti valaki érdeklődéstbaggioszerintem ezen a listán is találsz még olyat, amit nem láttál:25 best films of 2013? LOL, ez vicc. egyik film rosszabb, mint a másik (persze vannak jók, na de hogy ezek a legjobbak..?)
THE 25 BEST FILMS OF 2013: A VIDEO COUNTDOWN
vimeo.com/80862133
(a #1 telitalálat és college foci is van benne!)baggio
ha lesz időm, leírom az én listám. egyébként szívesen venném a ti listátokat is. nem mintha valami nagy filmesguru lennék, de ezek közül nem egy hozott le az életemről...JC6
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ez a Pacific Rim elég Film+ kategória... 😀catattackEzek szerint nem gyakran nézel Film+-ot 😀 Azért ez minőségi élmény volt, még ha maga a film nem is annyira jó.
több mint 12 éve
Ez a Pacific Rim elég Film+ kategória... 😀catattacktipikus moziélmény kategória,egyszer nézhető többször nem. ha nem moziban nézed akkor egy elég jó házimozi kell hozzá hogy átadja az élményt.
Viszont amit láttam tegnap az a The Devils Double.Saddam fiának az életéről szól,hát elég kemény kis film(igaz nem mai de mostanában futottam bele).
több mint 12 éve
Ez a Pacific Rim elég Film+ kategória... 😀catattacksztem kifejezetten fasza volt a nagy robotok meg a 100 méteres dögök végett.... a storyt meg a főszereplő csávót inkább hagyjuk.... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ez a Pacific Rim elég Film+ kategória... 😀
több mint 12 éve
Hol Greengoooo, hooooooooooooooool? 😊)))JC6itt: kickass.to/usearch/stalingrad%202013/ 😊
Annyit hypeoltad, hogy már szinte napi szinten kerestem. 😊 Mikulásra pont jól időzítették.....azért remélem lesz hozzá magyar felirat .

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hol Greengoooo, hooooooooooooooool? 😊)))
több mint 12 éve
Nem kell tovább várni. 😊 Már beszerezhető a Stalingrad :
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😀 😀 😀több mint 12 éve
2 dologért írok, egyrészt erre a trailerre mindenképp vessetek egy pillantást:Másrészt, ha már szinkronhangok: ki a filmelőzetesekben beszélő mélyhangú csávó? 😀
több mint 12 éve
a videót nem azért tettem be, hogy egy olyan szubjektív listán vitatkozzunk, aminél mondjuk meg lennék lepve, ha a 25-ből bárki is 10-nél több filmet látott volna, hanem mert egész jól van megcsinálva, és biztos van közte olyan új cím, mely felkelti valaki érdeklődéstszerintem ezen a listán is találsz még olyat, amit nem láttál:25 best films of 2013? LOL, ez vicc. egyik film rosszabb, mint a másik (persze vannak jók, na de hogy ezek a legjobbak..?)
vimeo.com/80862133
ha lesz időm, leírom az én listám. egyébként szívesen venném a ti listátokat is. nem mintha valami nagy filmesguru lennék, de ezek közül nem egy hozott le az életemről...JC6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szerintem ezen a listán is találsz még olyat, amit nem láttál:25 best films of 2013? LOL, ez vicc. egyik film rosszabb, mint a másik (persze vannak jók, na de hogy ezek a legjobbak..?)
vimeo.com/80862133
ha lesz időm, leírom az én listám. egyébként szívesen venném a ti listátokat is. nem mintha valami nagy filmesguru lennék, de ezek közül nem egy hozott le az életemről...
több mint 12 éve
The way way back (Az első igazi nyár):szerintem ezen a listán is találsz még olyat, amit nem láttál:
Igazából úgy indultam neki a filmnek, hogy nem volt más, ami újabb alkotás lett volna és ne néztem volna eddig meg. 😀Beki
(a #1 telitalálat és college foci is van benne!)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The way way back (Az első igazi nyár):Igazából úgy indultam neki a filmnek, hogy nem volt más, ami újabb alkotás lett volna és ne néztem volna eddig meg. 😀
Szóval: igazából a filmet felfoghatjuk egy unalmas tinifilmnek, amelyben egy lúzer srácnak minden összejön egy nyáron, DE nem számítottam arra, hogy éjfél körül is simán leköt a film.
| Főhősünk nagyszerűen alakította az otthonülős, lúzer srácot, aki csak édesanyja kedvéért hajlandó a nő új pasijával elmenni nyaralni.
A történet az elején tökéletes képet mutat a beharangozott srácról, aki nehezen alkalmazkodik az új környezethet. Volt itt egy kancsl rásózott srác, idegesítő testvér menő barátokkal stb.
Különösen tetszett a filmben fordulópontot hozó rész, amikor a strandon táncoló brigádtól akarta a kartont a srác begyűjteni. Ahelyett, hogy megalázták volna inkább "megdolgoztatták" és a végén taps volt a jutalma. Ezután a szomszéd lányával ahogy alakulnak a dolgok+anyja pasija mással kavar, anyja vívódása stb. |
Tehát összegezve egy elsőre unalmas tinifilmnek induló alkotásból, egy eléggé kalandos és fordulóponttal tüzdelt történet kerekedik, amely az ember figyelmét végig igényli.
Viszont, ahogy írtam kétféle értékelés lehet a mű szempontjából, ez az én véleményem.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Családi üzelmek. Hát ez nagyon nem jött be, végigszenvedtem. Nálam a vígjáték nem itt kezdődik...
több mint 12 éve
Szerintem aki napjainkban a legsokszínűbb, legtöbbet a produkcióhoz hozzá adni tudó hang az Csőre Gábor, nem véletlenül nem lát ki a munkából, ugyanolyan jól áll neki az ökörködés mint a drámai hangvétel.Akit nőknél nem láttam még megemlítve az Pikali Gerda, amit Sofia Vergara hangjaként leművel a Modern családban az zseniális 😀
És hogy mondjak egy régi nagy kedvencet is, Inke László:
több mint 12 éve
Hmm. Wesley Snipes - 57-es utas, a Nagy csapat = Forgács Péter; teljesen jó. New Jack City: Szabó Sipos Barnabás, tökéletes választás.
U.S. Marshalls => Csuja Imre, szintén jó, A pusztító: szintén Csuja: zseniális. Pénzvonat, A gyilkos nap, A harc mestere ugyancsak Csuja.
😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Vissza a szinkronra: Galambos Péter nálam Wesley Snipes miatt adja. Kőszegi Ákos is jó amúgy, ha már dobálózás nevekkel játék van. A listáról viszont Gáti Oszkár adja nekem - is - a legjobban.szerk.: Stohl se rossz szinkronhang.
több mint 12 éve
Késik a Pokoli futam hazai megjelenése. Érthető szerintem miért.
több mint 12 éve
Nyilván, csak hiányoltam, ha már Arnoldot és Sly-t említetted.Gáti Oszkárnál kimaradt JP BelmondoGogoja hát nem az volt a célom, hogy felsoroljam az összes karaktert. Egy Csőre Gábornál, vagy egy Selmeczi Rolandnál ez nehéz is lett volna, annyi hely a világon nincs 😀eaglesmcnabb
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Sztem túl érzékeny vagy, semmi kötöszködés nem volt a mondandómban, félreértetted. Peace 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Csak, hogy trendi legyek: slow nem válaszolok, mert galambos péter kb 300 filmben közreműködött már, és erről vitát nyitni olyan lenne mint zuzu petazzal beszélgetni.... 😀😀peachtrendi lehetsz, de mivel tévét viszonylag korlátozott mennyiségben nézek (heti kb négy óra, nagyrészt híradóidőben), meg filmeket is csak nagyritkán, mivel a szabadidőm nagy részét a kölkeimre vesztegetem, ezért nekem a szinkronszínészek hangját kb ahhoz tudom kötni, ami annak idején belémrögződött, tehát pl. Jóbarátok, Die Hard-trilógia stb.
ezért van az a szomorú dolog, hogy azokat a hangokat, amik végigkísérték gyerekkoromat (Sinkovits, Kozák, Sinkó, Sörös, Dörner stb) felismerem, utána következik a "Ross hangja", "Joey hangja", "Scully hangja" stb, utána meg sajnos nem tudom csak név alapján elhelyezni őket.
a nemtrendi, viszont még kevésbé flegma hozzászólás az lett volna, hogy igen, Galambos pl Ross hangja volt a Jóbarátokból.
azt meg nem fogom kiguglizni, hogy mi a picsa az a zuzu petaz, remélem megbocsátasz.